2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaaa sende miii sen benim umut kapimdin sayende gaza geliyordum. Beklenti içine girince mutsuz oluyorum onun için bende beklentileri minimumda tutuyorum

Ama diyete basladim, minimum seker ve karbonhidrat:) 1 kilo gitti bile. Bol proteinli besleniyorum bide bol su.
bizim gibi disaridan desteksiz 2 cocuklu annelerin beklentileri az oldu mu daha mutlu oluyorlar tecrubeyle sabit:)
Yenidoganlar biraz daha buyusunler daha rahat olucaz tabi ki♡

Anladim canim. Ben konu bebekler olunca cok korkuyorum doktorlarin soylediklerinden, 23 dereceyi bende iyi biliyordum hayir cok fazla deyince, birde sicaktan olen bebekler biliyorum deyince eve gelir gelmez peteklerin vanalarini kistim. Yillarca bu isi yapan insanlar, hem okulunu okumuslar hemde yuzlerce bebek gormusler. Bu yuzden ben dikkate aldigim icin, burayada yazayim dedim belki benim gibi bilmeyenler var diye, 23 derece bile soguk diye karsi cikildi. Ben sadece elciyim yani nihayetinde herkesin kendi bebegi, kimin icine siniyorsa oyle yapsin tabi :)

Bizim oda 21 derece. 23 derece olduğu zaman oglumda Kızımda huzursuz oluyorlar. Antalya da yaz bebeleri klimalı odada yaşıyor
Klima carpmaz mi ki bebekleri :/ yaz gelince bebeklerimiz buyuyunce bir de boyle konularimiz olacak insallah tatile gidecegiz, denize gidecegiz,klima, vantilator

Ben 1 mayısta işe baslayacagim. Tam bahar gelecek bebeler büyüyecek iş başlayacak. Bu günlerin tadını çıkarayim diyorum ama bazen çok bunaliyorum .

Ben bi külotlu çorap citcitli body üstünede tulum yada takım giydiriyorum bide çorap bitane daha gün icin de havalara göre yelek giydiriyorum bazen emerken uyursa vs üstüne bi battaniye atıyorum kindakli durmuyo zaten artık eldiveni de 1. haftadan bıraktım canım oda için ayrı bi derece ölçerin var mi onla bak istersen eğer kombinin odalardaki isi düzeyiyse aynı olmayabilir yani onu 27 yaparsın ama o içeriyi 27 derece yapmaz

Bizde 24 25te tutuyoruz. Ankaradayim bide sogugu soguk yani :) ben tek patikli alt ustunr corap icine uzun kollu citcitli ve uzun kollu ust giydiriyorum. Gunesli gunlerde evim gunboyu gunes aldigindan ve camlarin coklugubdan cok sicak su an bile. Normal gunde gunduz musline sariyorum aksam battaniyeyle zaten. Gece de battaniyeyle

Beni de emin ol yalnız değilsin. Ben misafir kabul etmiyorum kibarca red 3 aylık olduktan sonra gelebilirler kimseyle uğraşamam
benim misafirler durdu durdu hepsi peş peşe geldi neyse çogu gitti eşim tarafı gelicek onlar da yatılı gelir başka şehirdeler havalar ısınınca 2 çocukla resmen eziyet misafir

Hiç bilmiyorum ki canım. Hadi şuan hastalıktan desek önce de böyleydi. Bi türlü derin dalamıyor. Açlıktan olduğunu sanmıyorum çünkü bi iki çekip uyuyor geri, belki emzik alsa uyurdu ama onu da kabul etmiyor paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…