2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S skelebeks canım çok geçmiş olsun. Sadece masum bir burun tıkanıklığı bile uyutmazken gribi düşünemiyorum.
Umarım bir an önce atlatırsınız
çok sağol canım, gözleri şiş burnu kızarık, öyle masum bakıyor ki anlatamam. Bgn 4. Gün bitti artık yavaş yavaş azalır inş.

3yaşında oglum da aynı ne zaman bebekle ilgilensem emzirsem ya acıkır ya çişi gelir ya bişey tutturur bebek uyur gider besiği sallar bagırır bu ara ony öğrenmiş çıglık atıyor o kıskanmasın aman etkilenmesin diye bebeği yanında dahi sevemiyoruz sürekli seviyorum diye bebişi sıkıştırıyor bebeksi hareketler bluzumun üstünden süt emer gibi yapıo vs hele gece uyanıp yanıma geldiyse yandım bebek uyanınca o da uyanıyor bırak kardeşi ben sana sarılcam dio aglıyor öbürü de süt diye kendini yırtıyor delirmemek elde degil sabırla sakince uyarıyoruz konuşuyorız ama yok Allah bizlere sabır güç versin

masallah canim allah esirgesin

Ahhhh hadi yaaa Allahım korusun yavrularımızı ay sağıp vermek en doğrusu sanırım gece olunca uykulu uykulu da sağmak üşendiriyor insanı ama yapack birşey yok yoksa evet çok tıkanıyor biraz bebeği yukarda tutmak lazım sanırım hani dik durucak yani ben öyle emziriyorum azcık faydası oluyor sanki

Derece olcer var ama oyle dijitalli falan degil normal sayiyla cubuklulardan kacsa kac onemli degil sicaklik ben sogukta duramiyorum birde dogumdan sonra sanki benimde gazım var surekli bu ameliyatla ilgili bir durummuki sende durumlar nasil

valla esim yardım ediyor neyse yoksa yatılı daha zor ciddi mi seviyosun ya 2 çocukla napıcan yatılı misafiri be şu misafir faslı geçse artık
En nefret ettigim sey yatili misafir ne yatagi ne yastigi bitiyor eziyetten baska birsey degil kahvaltida aksam yemegine kadar hazirla zor cok zor

Canim mrb bizim bebislerin dogum gunu ayni biz bugun asimizi olduk benim bebisim 3 kilo doğmuştu 1 hafta sonra topuk kanı icin gittiğimizde 2 800olmustu bugün 3. 700 cikti ancak kat kat giydirmistim 200 düştüler 3.500 kilo 50 cm bas cevresi kucuk dedi 33 cm kilosu icinde ne cok iyi ne cok kötü dedi yani 700 gr almis oluyor ama galiba benim sutum cok sulu yoksa 1 kilo almis olsaydi daha iyiydi cok kucuk görünüyor bebegim gozume

Canim benim kizimda 3 bucuk yasinda ayni sorunlar bendede var seni cok iyi anliyorum ve benimki içine kapandı hic yanima gelmez oldu benim bebisde hep aglayan bir bebis hep kucakda hala da bak emziriyorum yatagina birakinca agliyor kucakta uyuyor o yuzden kizimla ilgilenemiyorum aslinda ilgilendigim zamanlar cok iyi beraberken bana ben senin tek bebeginim diyor ama Eslem kardesimizde var diyorum onu götür karnina koy büyüsün hala cikart diyor yani anlayacağın kiskanclik bitmiyor bitmiyecek gibi ben havalarin duzelmesini bekliyorum o zaman kizlarimida alirim birlikte parklarda dolastiririm benim kiz parkı cok seviyor eşimde işten dolayi pek cikartamiyor ama dedigim gibi onunla zaman gecirmek iyi olacak gibime geliyor

Doğum sonrası kilolarınız için ne yapıyorsunuz arkadaşlar ? Ben bir an önce kurtulmak istiyorum ama bebişimi de etkilemek istemiyorum

51 le hamile kaldım 62yle doğum yaptım bugun tam 2 ay oldu 49 kiloyum. İlk 10 gün kuvezdeydi kızım sonrasında da ne uyku ne yemeğe fırsat bulabildim. Bu 3. Dogumum hepsinde böyleydi fazlayi bırak hep eksiye düştüm emzirirken..

700 gram ortalama aslinda canim, hepimizin sutunun yaklasik yuzde 90i su zaten:) bir memede kac dk emziriyorsun? Benim kizim kilolu dogdugu icin simdide kilolu aslinda. Bide bebekleri kiyaslamamak lazim her bebegin yapisi farkli. Doktor kilosu icin dogru demis az da almamis cokta almamis. Ama bas cevresi kucuk geldi bana da. Erken mi dogum yaptin? Esin ve sen minyon yapilarda misiniz? Dogum boyu neydi bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…