2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizfe 53 cm dogduk. Ben 56 hatirliyorum aksam esim geldi 57cm dedi doktor diuor :)) seninde muhtemel olmustir cocugum o yuzden zayif geldi zayif kaldi gorunuyor baan demek ki bende kilo almiyor sutum yetmiyor sandim:))
Bizde 54 doğduk yarın aşıya gidicez kilosundan çok boyunu merak ediyorum 1 ayda kıyafetleri küçüldü bile

Tam regil gibi yoğun olmuyor. Sümüksu sarı akintinin yerine kırmızı kanama alıyor bende. Oglumda dr gitmiştim regil demişti. 2. Aydan da düzenli devam etti

Allah rahmet eylesin

Allahim cennette kavustursun canım.

Haklısın sevdiklerimizle yanimizdayken kıymetini bilnemiz lazım. Bunu düşünerek çevremdeki herkese daha toleransli davranmaya basladim

Biz dün 1. Ay kontrolüne gittik ve asimizi olduk. 3180 gr doğmuştu 2900 düşmüştü 1 ayda 3980 gr olmuş. Boyu 49 cm di 1 ayda sadece 2 cm uzamis.

Gelişimi geri diye uzulurken dr önünde bizimki döndü. Dr çocuk daha ne yapsın takla mi atsın dedi

Allah rahmet eylesin,sizlere de sabir versin insallah

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Canım ya ne icten yazmışsın . Ama harap etme böyle düşünerek kendini. İlerimizi göremiyoruz ki kötü senoryalarla hareket edelim.birsey olacağını bilsen hiç yalnız bırakmadın babanı. Hayat böyle işte acisi da öyle acı ki zor geciyor

Ay bende martta anamın yanına gidicem bakayım nolcak süt olsundu şu olsundu derken yiyip duruyorum

Ah ah süper bi kilodasın benim hedefim bile değil o kadar uzağım yani :)) inşallah veririz hemencik benim de canım sürekli tatlı istiyor ama engel olmalıyım kendime
Benimde benimde yiyorum malesef sabah özellikle helva tahin pekmez le başlıyorum güne daha ne olsunn yeterki oğluma süt olsun diye az çünkü çoğaldın diye boşverdim kiloyu

Aslında güzeldi pişik yapsa ilk paketten yapardı diyr düşünüyorum içeriği de saf gerçekten uni gibi ama ben pisigi görünce tabi anında bıraktım o ara marketten alma bi zeytinyağı sürmüştüm ondan da şüpheliyim gerçi

Bizfe 53 cm dogduk. Ben 56 hatirliyorum aksam esim geldi 57cm dedi doktor diuor :)) seninde muhtemel olmustir cocugum o yuzden zayif geldi zayif kaldi gorunuyor baan demek ki bende kilo almiyor sutum yetmiyor sandim:))
aynı gidiyoruz ozaman, biz de uzunuz eşimle. Oğlum da hem uzun hem kilolu doğdu, ama kilosunu belli etmeyengillerden şimdilik :))

Tam regil gibi yoğun olmuyor. Sümüksu sarı akintinin yerine kırmızı kanama alıyor bende. Oglumda dr gitmiştim regil demişti. 2. Aydan da düzenli devam etti
aaa ozaman ben de şuan kesin regl oldum, çünkü birden kırmızıya döndü. Bikaç ay olmayaydık eyiydi )

o maşallahh, kız döndü derken başını mı çevirdi kendini mi??

Bende 3. Kişiyim size katılıyorum
ben de 4 olayım bariiii, ne zormuş yaa 2 çocuklu hayat. Bugün kendi adıma yaptığım tek şey tuvalete gitmek galiba

Ay bende martta anamın yanına gidicem bakayım nolcak süt olsundu şu olsundu derken yiyip duruyorum
kesin alırsın canım, gece yatarken bile annem mutfak tezgahının üstüne sevdiğim şeylerden çıkartıyodu gece acıktıkça ye kızım diye :) iyilik mi yaptı kötülük mü bilemiyorum da ))

cok uzuldum canim basin sagolsun rabbim mekanini cennet bahcelerinden eylesin

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
Ne desek boş.
Kendini suçlama canım. Nasibinde yokmuş torununu bu dünyada görmek. Cennette kavuşursunuz inşallah.
Allah geride kalanlara sabır versin. Evlatlarına hayrlı ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…