Bizde 54 doğduk yarın aşıya gidicez kilosundan çok boyunu merak ediyorum 1 ayda kıyafetleri küçüldü bileBizfe 53 cm dogduk. Ben 56 hatirliyorum aksam esim geldi 57cm dedi doktor diuor :)) seninde muhtemel olmustir cocugum o yuzden zayif geldi zayif kaldi gorunuyor baan demek ki bende kilo almiyor sutum yetmiyor sandim:))
Tam regil gibi yoğun olmuyor. Sümüksu sarı akintinin yerine kırmızı kanama alıyor bende. Oglumda dr gitmiştim regil demişti. 2. Aydan da düzenli devam ettiben de hep 28 günde bir olurdum, 2 gündür hemen hemen bitmekte olan kanamam arttı, ama adet kadar da deil. Acaba ben de adet olmuş olabilir miyim kiiiiii
canım ben de okadar istiyorum ki, uykuda neyi denk getirirse cuk cuk emen çocuk emziğe öyle bi öğürüyor ki, ilk günler almıştı sonra tamamen reddetti
Nasıl emziriliyor tersten canım, üzerine eğilerek mi?
maşallah canım . Bende 70 le hamile kaldım 13 kg aldım, 2 kg kaldı diye seviniyordum ki anamın yanına gidince 15 günde 2 kg aldım :) şimdi de hiç verebileceğimi sanmıyorum iştahım arttı
neden gergin değiştiriyorsun canım?
Allah rahmet eylesinUzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Allahim cennette kavustursun canım.Uzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Duygularıma tercüman olmuşsun eşim ve kayınvalideye okudum aynı hislerdeyim dedimTek çocuğum varken meğer ne kolaymış ne kadar çok boş vaktim varmış.
2.bebeği ben istedim evet ama bu bunalmama engel değil. Bütün ayarlarım bozuldu.
Bende 3. Kişiyim size katılıyorumDuygularıma tercüman olmuşsun eşim ve kayınvalideye okudum aynı hislerdeyim dedim
Allah rahmet eylesin,sizlere de sabir versin insallahUzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Canım ya ne icten yazmışsın . Ama harap etme böyle düşünerek kendini. İlerimizi göremiyoruz ki kötü senoryalarla hareket edelim.birsey olacağını bilsen hiç yalnız bırakmadın babanı. Hayat böyle işte acisi da öyle acı ki zor geciyorUzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Ay bende martta anamın yanına gidicem bakayım nolcak süt olsundu şu olsundu derken yiyip duruyorumben de hep 28 günde bir olurdum, 2 gündür hemen hemen bitmekte olan kanamam arttı, ama adet kadar da deil. Acaba ben de adet olmuş olabilir miyim kiiiiii
canım ben de okadar istiyorum ki, uykuda neyi denk getirirse cuk cuk emen çocuk emziğe öyle bi öğürüyor ki, ilk günler almıştı sonra tamamen reddetti
Nasıl emziriliyor tersten canım, üzerine eğilerek mi?
maşallah canım . Bende 70 le hamile kaldım 13 kg aldım, 2 kg kaldı diye seviniyordum ki anamın yanına gidince 15 günde 2 kg aldım :) şimdi de hiç verebileceğimi sanmıyorum iştahım arttı
neden gergin değiştiriyorsun canım?
Benimde benimde yiyorum malesef sabah özellikle helva tahin pekmez le başlıyorum güne daha ne olsunn yeterki oğluma süt olsun diye az çünkü çoğaldın diye boşverdim kiloyuAh ah süper bi kilodasın benim hedefim bile değil o kadar uzağım yani :)) inşallah veririz hemencik benim de canım sürekli tatlı istiyor ama engel olmalıyım kendime
Aslında güzeldi pişik yapsa ilk paketten yapardı diyr düşünüyorum içeriği de saf gerçekten uni gibi ama ben pisigi görünce tabi anında bıraktım o ara marketten alma bi zeytinyağı sürmüştüm ondan da şüpheliyim gerçiAaa biz birde iki koli sipsris verdik 24lulerden insallah oyle bir sıkıntı yasamayiz ya hergun yatak carsaf degistirmekten biktim allahtan evde alezde carsafta çok tekstilci oldumuz icin ama yika kurut sok tak zor geliyor baby me ıslak mendili var suan onu kullaniyoruz dısı beyaz ben cok begendim onu ama bakalim pipiperli olan mendil nasil cikacak
aynı gidiyoruz ozaman, biz de uzunuz eşimle. Oğlum da hem uzun hem kilolu doğdu, ama kilosunu belli etmeyengillerden şimdilik :))Bizfe 53 cm dogduk. Ben 56 hatirliyorum aksam esim geldi 57cm dedi doktor diuor :)) seninde muhtemel olmustir cocugum o yuzden zayif geldi zayif kaldi gorunuyor baan demek ki bende kilo almiyor sutum yetmiyor sandim:))
aaa ozaman ben de şuan kesin regl oldum, çünkü birden kırmızıya döndü. Bikaç ay olmayaydık eyiydiTam regil gibi yoğun olmuyor. Sümüksu sarı akintinin yerine kırmızı kanama alıyor bende. Oglumda dr gitmiştim regil demişti. 2. Aydan da düzenli devam etti
o maşallahh, kız döndü derken başını mı çevirdi kendini mi??Biz dün 1. Ay kontrolüne gittik ve asimizi olduk. 3180 gr doğmuştu 2900 düşmüştü 1 ayda 3980 gr olmuş. Boyu 49 cm di 1 ayda sadece 2 cm uzamis.
Gelişimi geri diye uzulurken dr önünde bizimki döndü. Dr çocuk daha ne yapsın takla mi atsın dedi
ben de 4 olayım bariiii, ne zormuş yaa 2 çocuklu hayat. Bugün kendi adıma yaptığım tek şey tuvalete gitmek galibaBende 3. Kişiyim size katılıyorum
kesin alırsın canım, gece yatarken bile annem mutfak tezgahının üstüne sevdiğim şeylerden çıkartıyodu gece acıktıkça ye kızım diye :) iyilik mi yaptı kötülük mü bilemiyorum daAy bende martta anamın yanına gidicem bakayım nolcak süt olsundu şu olsundu derken yiyip duruyorum
cok uzuldum canim basin sagolsun rabbim mekanini cennet bahcelerinden eylesinUzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.Uzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?