Sizinki de kutlu olsuun :)Hepimizin bebislerimizle ve eslerimizle 14 subatimiz kutlu olsun guzel anneler ❤❤
Ben karşı koltuktan izliyordum:)) ucuz yırttım:))Benim.de yanimda esim vardi onun sadece corabina gitti :)) benim kolum agzim ustum altim halilarim mahvoldu :)))
Uzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Bende 84 ile başladım 100 buldum simdi 89 oldum79 dan1 haftada 15 kg gitti şuan hala 85 im kuzum
79 la hamile kaldım 100 ile Doğuma girdim Doğumdan 1 hafta sonra 85 tim.. 75 olmam lazım kuzumsenin Doğum kilon falandır gerçi de sen kaçsın şuan
Bizimde bazen uzaklara gidiyor elimle yakalamaya calissamda pek mumkun olmuyor uzaklara gidiyorKızım da alt değiştirme örtüsünü hiç kirletmezdik oğlumun maşallahı var altını açınca ya çiş ya kaka illa her yer batıyor
Uzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Ben baby me kullanıyorum memnunum diğerini kullanmadımdeneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Yaaaaa aglattin beni cok uzuldum allah mekaninicennet etsin cokta gencmiş sana ve ailene sabir versin olumlu dunya bu cocuk oluncada aklima hep ôlüm gelir oldu allahim evlatlarimiza uzun omurler versin istemsiz birsekilde aklima hep dunyaya evlat getiriyoruZ getiriyoruzda olumler var bugun varligina sevindiklerimizun yarin yokluna aglıcaz ne yazikki nasipten ote yol yok kendine kızma. Ne olur oraya gidip gormek olaydi. Nasibinde o bebegin giderdiniz allahin gucune gider kendini suclama ne olur guclu ol bol bol dua et bebegin buyudugunde onada dua ettirirsin baban iste ozaman mutlu olur canimUzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Gunaydin bacim gun artik karanlikken aydinlatiyoruz işiklarlaGünaydın hanımlar
Canım benimki geçen 2 gün yapmamıştı 3. Gün karnına zeytinyağıyla masaj yaptım masaj bitmeden yapmıştı. 1 gün yapmaması çok normal ama illaki sıkıntı veriyor ıkınıyorlar falan yavrucaklarGünaydın hanımlar, benim kuzu en son dün sabah bu saatlerde kaka yapmıştı ondan sonra bi daha yapamadı sabahın 6 sından beri uğraşıyor ıkınıyor yapmaya hala yapamadı ıkınmaktan emdiği sütleri de kusuyor gaz çıkarma hareketlerinin hepsini defalarca denedim bana mısın demiyor anne sütüyle beslenen bebekler kabız olmaz diye okumuştum ama bu kadar zorlanması normal mi Yailk defa bir gun boyunca hiç yapmadı
Aaaa bizimkide dun sabah yapti gece uyutmadi sabah kadar bagrinmaktan simdi alt degistirdim yapmis artik kakasini doktor demisti simdi gunde alti yedi kere kaka yapar ileride ucgune bir kaka yapti zamanlar olacak diye ben bukadar cabuk olacagini bilmiyordumGünaydın hanımlar, benim kuzu en son dün sabah bu saatlerde kaka yapmıştı ondan sonra bi daha yapamadı sabahın 6 sından beri uğraşıyor ıkınıyor yapmaya hala yapamadı ıkınmaktan emdiği sütleri de kusuyor gaz çıkarma hareketlerinin hepsini defalarca denedim bana mısın demiyor anne sütüyle beslenen bebekler kabız olmaz diye okumuştum ama bu kadar zorlanması normal mi Yailk defa bir gun boyunca hiç yapmadı
Tek tesellim zamanın geçmeme ihtimali yokDuygularıma tercüman olmuşsun eşim ve kayınvalideye okudum aynı hislerdeyim dedim
Aynen zorlanmasa rahat olsa 10 gun bile yapmayabilirmiş aslında, çok zorlanıyor Ya kıyamıyorum yavrucak yaCanım benimki geçen 2 gün yapmamıştı 3. Gün karnına zeytinyağıyla masaj yaptım masaj bitmeden yapmıştı. 1 gün yapmaması çok normal ama illaki sıkıntı veriyor ıkınıyorlar falan yavrucaklar
Evet ya gun geçtikçe kakalı bez sayımız azaldı bizimde ama ilk defa günde bir e düştü üzülüyorum ıkınıyır kızarıp bozarıyor 6 dan sonra uyumadı bizimki yoksa uyurdu şimdi kucağımda uyutuyorum biraz dinlensin diye ıkınmaktan çok yorulduAaaa bizimkide dun sabah yapti gece uyutmadi sabah kadar bagrinmaktan simdi alt degistirdim yapmis artik kakasini doktor demisti simdi gunde alti yedi kere kaka yapar ileride ucgune bir kaka yapti zamanlar olacak diye ben bukadar cabuk olacagini bilmiyordum
Ben tek çocukta bile zorlanıyırum hani sizin yazdıklarınızı okudum tek çocuk hiç çocukmuş veya ne kadar çok zamanımız varmış falan diye şey diyorum hani benim niye zamanım yok :))Tek tesellim zamanın geçmeme ihtimali yok
Canim buyudukce kakalari azaliyor zaten. Her sabah benimkide ikinir ikinir fosurt diye yollardi bu sabah yapamadi daha. Sonra uyudu zaten. Kabizligi herkes karistirir derler kabiz olunca top gibi bi kaka yaparmis bebekler. Hic kaka yapamamak kabizlik degilmisGünaydın hanımlar, benim kuzu en son dün sabah bu saatlerde kaka yapmıştı ondan sonra bi daha yapamadı sabahın 6 sından beri uğraşıyor ıkınıyor yapmaya hala yapamadı ıkınmaktan emdiği sütleri de kusuyor gaz çıkarma hareketlerinin hepsini defalarca denedim bana mısın demiyor anne sütüyle beslenen bebekler kabız olmaz diye okumuştum ama bu kadar zorlanması normal mi Yailk defa bir gun boyunca hiç yapmadı
Gunaaydinnn ❤❤Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?