2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben kullanıyorum valla dayanamıyorum öbür türlü.. geceleri sırılsıklam oluyorum duş almaya da her zaman fırsat olmuyor. çok yoğun bi kokusu yok hafif seçmiştim zaten.. bence kullanılabilir :)

Onu hiç duymadım canım. Biraz baktım da ilac gibi bir şey herhalde tam anlamadım. Etkiliyse denenebilir aslında cildiyeye sorup

Canım izletme erken yaşta fazla TV izletme konuşmayı geciktiriyor dikkatli ol derim
TV açık ise yüzünü cevir

Aman dikkat et yap yap kuzum hepsini. Bende hemoroid oldu hamilelikte gecmedi daha kotu oldu su an doktora gidic bu hafta
Seninde normal doğum dimi canım. Ya bugün aynayla dikişlerde bakım dedim vajina içine bir baktım sanırım rahim sarkması olmuş .Canım çok sıkıldı ya. 39 gün oldu halbuki demekki geçecek birşey değil . Normal doğumun bütün dezavantajini yasiycam herhalde

Kızlar iyi akşamlar. Mallesef 2 gecedir sütüm bebeğime yetmiyor. Oysaki ısır zıvır bi dünya süt yapıcı şey yiyorum. Akşama doğru azalıyor gece hiç yetmiyor. Ne yapmalıyım. Geçen doktora gittiğimizde bir mama Öner yetmezse falan vereyim dedim kilo alımı iyi mama önermeyeceğim dedi. Şimdi ne yapsam ben mama tavsiyesi olan varmı. İlk zaman hipp aldık sarılık yüzünden doktor önermişti ama hiç içmedi tarihi geçince attım. Her mamanın tadı aynımı. Ne yapmalıyım yardım rica ediyorum

O kadar üzülme canım mama vermek kötü birşey değil. Annenin de nefes almaya ihtiyacı var. Sık sık emzirmekte anne için yıpratıcı.

İlk kızım 20 gün anne sütü aldı. Psikolojik olarak çöktüm kendi isteğimle emzirmeme kararı aldım.
İkinci kızımı da işler daha yolunda gidiyor. Emzirebildiğim kadar yapacağım.

Kızlaaar bgn 35 günlüğüz bizde. Avm ye gittik ama 2 çocuk canımıza okudu :)) başta gayet iyiydi. Uyudu bebek arabasında. Oh ne rahatmış felan dedik. Sonra tam yemeğe geçerken bi uyandı. Uyanış o uyanış. Sonrasında da alışveriş yaptım önü açılan düğmeli bişeyler almam gerekiyordu, 3 ayrı kabinde emzirdim düşünün :))) bide o dar kabine büyük oğlum geldi kıskançlıktan, oyhhhhh.. uzuuun bi süre ikisini birden alarak çıkmayı düşünmüyorum artık, üstümden tır geçti sanki

Benimki de ayni ya sanki hareketlere bakiyor gibi. Ben ceviriyorum kafasini baska yone koekudan. Dedigin gibi ben de sirf ses olsun diye hep aciyorum kafayi yerim yoksa :/

Umarim kullanmak zorunda kalmayiz fakat ben ne olur olmaz diye etrafima sordum. Töpfer diye bir mamayi cok ovduler

Merhaba , bebegim 43 gunluk. Beni artik max 5 dk emiyor. Bazen istemesede ara sira firzat bu firsat diyerek emzirmek istiyorum. Almiyor. Huysuzlaniyor biberonu ise aliyor. Acaba bebegim biberona mi alisti. Acilen keseyim mi iberonu. Fikri olan var mi. Eger biberona alisma tehlikesi varsa sagdiginiz sutleri ne yapacagiz ? Sagdigimda max 60 ml cikiyor normal bir miktar mi. Bana az gibi geliyor.

Kızlar haftaya cuma 1 aylık olcz kalça cıkıklığı testı devlette yptranlar nasıl işlem yaptınız birde göz testimi var bu ay hiç hatırlayamıyorum...

Biberon yerine şırınga ile vermeyi deneyebilirsin ben ilk başta mamayı şırınga ile veriyordum hiç meme reddi yaşamadı

Rahim sarkması bndede var maalesef keğel egzersızı yp dedi doktorum

Mama vermeye asla karşı değilim ihtiyacı varsa anne sütü yetmiyorsa verilmeli ben de ilk günler sarılık olmasın diye verdim süt tamamen gelince bıraktım. anne sütü varsa bağışıklık sistemi için birebir. Psikolojik olarak sıkıntılı süreçlerden de geçiliyor evet bırakmak çözüm olmamalı bence.

Kalkan çok gıcık duruyor dışardan di mı. . Bebde hep takıyorum ama dışarı giderken nefretlik bi durum. Ped takınca da acidan kıvranıyorum..
canım ben desteklı emzirme sutyenı kullanjyorum bıraz byuk memeye gore kalkanı da koyuyorum oyuzden kotu durmuyor ama emzırme atletınde bellı oluyor öne dogru dısarı ckarken emzirme sütyenı gıyıyorm oyuzdenn

Canım benim üzüldüğüm mama vermek değil. Ihtiyaç varsa verilecek.
Üzüldüğüm bebekler büyüdüğünde acaba doymadı mı kaygısı annelere de çocuklara da zarar. Dikkatli olmak lâzım. Etrafımda yıllarca bunun sıkıntısını çeken çok var.
Allah hepimize kolaylık versin

Göz gelişiminden çok otizme ve zeka geriliğine sebep olduğunu biliyorum ben. Kesinlikle izletmemek gerekiyor. Şu an görüyorlar mı ben de emin olamıyorum ama mümkün olduğunca diğer yönlere bakacak şekilde emziriyorum ya da yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…