2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım hiç ama hiç üzülme. Ben de gerektiği yerde mama veriyorum. Mama zehir değil ya, ben hiç anne sütü içmeden mamayla büyümüşüm. Tabiri caiz ise tosun gibiyim maşAllah Allahın izniyle bir şey olmaz, stres ve sıkıntı yapmaya değmez. Ben de mama verirken çok üzülüyordum ama artık aç kalmaktansa mama vereceğim napalım” fikrine alıştım. Hipp mama öneririm, anne sütüne en yakın mama seçilmiş :) biz de onu kullanıyoruz

Canını sıkma sen anne sütü +mama devam edebildiği kadar . Olmadı zaten 4.ayda bile ek gidaya başlayabiliyor . Büyür gider sen üzülme

Maşallah kuzum cok guzel beslemissin birde silikonda olsa gogsunden iciyor bizim tam paşa emek harcamiyor corp corp gelecek meme agzina aldimi kucaktan atacak sanki kendini agliyor ya yeri gogu inletiyor biri gorse bisi yapiyorum sanacak
aynen hala silikon uçla emziriyorım sanırım 2 yıl boyunca böyle olacak :/ valla iyi sabırla sağıyorsun bi kaç gündür sütüm kendiliğinden akıyor niye böyle oldu anlamıyorum gece hatta çarşafa kadar akmış hep yanı boşa süzülüyor bende bi göğsümü bebek emerken diğeri boşa akmasın diye sağıyım dedim bebek durmuyor kı sağana kadar Bugün 2 kez sağmak zorunda kaldım akıp boşa gitmesin diye

Emzirme kocu varmis 5. Aya kadar mamayla beslenen yakinimin bebegi tekrar memeye almis. 250 tl ucret odemisler

Biz de hipp combiotic kullaniyoruz canim. Ama ne bileyim yani emseydi. Benim hatam var kucucuk cocuk ne bilsin diye dusujuyorum hep

Anladim canim valla bilmiyorum doktor 2 ayri kaka tahlili bide 4tane tup kan aldı sonuclara bakarak soyledi hatta dedi bile bu aylik bebeklerde cogunda kanda cikmiyor sizde epey var dedi ben 2 gündür cok dikkat ediyorum diyete bebegim icin herseyi yaparim yeterki düzelsin

canım kaka tahlilinde ne çıktı ?biz de sadece reduktan diye bişey çıktı ihtimal var diye bu ay diyet yapıyorum. bu ayda kanda çıkması ilginç gercekten inşallah uzun sürmez cabuk atlatır

2. Ay aşılarında olmuyor rota sağlık ocağı bize 3. Ve 5. Ayda 2 doz oluyor isteğe bağlı kendiniz alıyorsunuz dedi
doktorumuz da saglık ocagı da bize aynı zamanı söyledi 2. ay asımız 5 martta hepsi o zaman olacak hatta soedum hepsi birden sorun olmasın diye yok dedi hemşire

canım kaka tahlilinde ne çıktı ?biz de sadece reduktan diye bişey çıktı ihtimal var diye bu ay diyet yapıyorum. bu ayda kanda çıkması ilginç gercekten inşallah uzun sürmez cabuk atlatır
Canım kakada ne çıktığını soylemedi direk kaninda süt çıktı dedi bende ilk defa oyle birsey duymustum ona odaklandim onu unuttum bile inşallah canim ya inşallah

ca ım farklı pozisyo larda emzirmeyi dene parfüm deodorant vs kullanıyorsan kullanma kendi kokun olsun tatlı şeyler agırlıkla ye sütün tatlı oldukça brlki daha çok sever hiç vazgecme bazen oluyor meme reddi kendini de suçlama canım saglıkla büyüsünlee sütle veya mamayla ne fark eder canları sag olsun

Hayırlı olsun!
Aklımda olsun benim de. Alacağım zaman düşüneceğim bunu.

doktorumuz da saglık ocagı da bize aynı zamanı söyledi 2. ay asımız 5 martta hepsi o zaman olacak hatta soedum hepsi birden sorun olmasın diye yok dedi hemşire
6. Haftadan itibaren 4 hafta arayla yapılabiliyormuş demekki sizde 2. ve 4. Aylarda yapılacak bize de 3-5 dedi sağlık ocağı doktora da gidince sorayım o ne diyecek bakalım

Nasıl yaa? Evlerinde hayvan besleyip senin evine nasıl ayakkabıyla girdiler? Ev içi ayakkabısı değil mi? Senin evinde bebek var yaa :/

Anne sütü mü alıyor bebeğin? Anne sütü alan bebeğin 1 hafta-10 gün kadar kaka yapmaması normal diyormuş doktorlar. Ama benim bebeğim de sadece anne sütüyle besleniyor ve neredeyse her altını açtığımda kaka yapmış oluyor. Yani bu bi kriter değil. Bazı bebek böyle, bazı bebek öyle. Saçmalamışlar.

Jane Austen canım merhaba. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama çoğu ilde emzirme koçları var. Çağırıyorsun evine, gelip bebeğini memene alıştırıyorlar. Ben doğumumu doula ile yaptım, bebeği daha ameliyathanede emzirtti bana, sonra odaya beraber çıktık ve orada da devam ettirtti. Onun sayesinde belki de ben emzirmede hiç problem yaşamadım, sadece anne sütü alıyor bebeğim. Bunlar işlerini iyi bilen insanlar, profesyonel biriyle konuş mutlaka.
Benim çalışma arkadaşım tammm 5 ay sütünü sağıp bebeğine biberonla veriyordu, bulunduğumuz ildeki bi hastaneye gidip bi ebeden destek aldı, bebeğini emzirmeye alıştırttı ve şu an o kadına dua ediyor.

Iyi akşamlar herkeze oğlum ellerini emme konusunda çığır aştı eldiven kollar sıksam su cikar ve salyası akıyo çok erken degilmi göğsümü emerken bile o yumruğunu aradan sıkıştıriyo

Buzluğa öyle atılacak bol bir süt yok emdikçe doyuruyor. Gece 1 öğüm mama yiyordu o kadar.
Mama yemesini dert etmiyorum aslında ama ne bileyim bebekle fazla ilgilenemiyorum o etkiliyor büyük kızım ayrı etkiliyor arada kaldım

Baba yardim etmiyor mu? Babada buyuk kizla ilgilense senin sorumlulugun azalirdi. Ailen vs yardim edebiliyor mu canim? Gun icinde yemek ev isi gibi seylerle ugrasmasan 2 cocuga daha cok vakit ayirabilirsin. Bir de buyugu kac yasinda? Kres, okul falan gitmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…