2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım kahrolacak bir durum yok. Ona sütten başka verebileceğin bir sürü güzel şey var sevgi huzur güzel ahlak...
Sabah uyandığında sağarsın gün içinde sağ ne çıkarsa verirsin yapabildiğin kadarını yap

Baba ilgileniyor ama sabırsız kendisi çocuğun suyuna gidemiyor kızım beni istiyor akşam uykusuna babayla gitmiyor mesela
Ablamız 3.5 yaşına yakın eylülde başlayacak okula
Annem yardım ediyor yemek işine o olmasa çıldırabilirdim

Anladim canim. Buyuk kizin okula basladiginda cok rahatlayacaksin biraz sabret. Annenin yardimci olmasi cok guzel, bazen iki arada kalmis hissedebilirsin ama normal bunlar, hangimiz harika anneleriz ki bosver stres yapma :) dondurucunu annene zor zamanlar icin doldurt

En azından dondurucuyu o şekilde doldurayım haklısın

Kalsiyum eksikligi ilk geldi aklima olabilir mi? aslinda hareket etmek daha iyi etmez mi emin olamadim ama :)
Sanırım dinlenemediğim için daha çok oluyor. Önce epidural esnasında zarar vermiş olabileceklerini düşündüm sonra annem doğumda ıkınmaktan olmuştur dedi.. vakit olsa evde pilatesle kendim iyileştirmeye uğraşıcam da uyumaya bile vaktim yok sen nasılsın nasıl gidiyor :)

ben de öyleyim canım o garibim anlamıyor diye emzir alt değiştir yatır bazen gazını bile cıkarmadan yatırıuorum abisi hep onu kucagıma alınca ya acıkıyor ya çişi geliyor ya bişey istiyor esim gelene kadar yalnızım mecbur bakıcam ona sanki küçük de artık anlamış gibi bikaç gündür çok aglıyor meme istiyor sürekli beni istiyor sanki ama napalım,süt ilk çocukta daha bol oluyor dinlenme vaktin var tabi yine dinlenebilenler için fark etmez ama benim birisi uyuyor digeri uyanıyor büyük 10-11de uyuyor 7de ayakta çok dinlenme fırsatı yok süt ancak o güne yetiyor yani.

Emziğe alışırsa memeyi bırakır diye çok korkuyorum o yüzden daha denemedim
Of bilmiyorum
Merak etme boş emzikle dolu memeyi çok güzel ayırt ediyorlar :)) açken kesinlikle emzik almıyor bizimki ancak karnı doymuşsa, uyumaya yakın verebiliyorum. Sürekli değil de ara ara vererek deneyebilirsin bence

Of bilmiyorum

Ben de veriyorum emzik değil susturucu diyorum ben hatta :)) memeye de devam hiç sıkıntı olmadı bizde sadece uykuya dalarken alıyor sonrasında kendi atıyor ağzından. Karnı açken asla almıyor

İyi akşamlar anneler
Umarım herkes iyidir
Emzik kullanmaya başlayan var mı?
Ben 2. Haftadan beri wee marka kullaniyorum. Cok kisiden duydum ne kadar ucuzsa okadar kabul ediyor. Bende ozellikld bakkal memesi aldim. Emzik hayat kurtarici. Memeyi unutmadi. Tam tersi ac oldugunda emzikten sut cikmadigi icin sinirleniyor memeyi daha siki kavriyor

Gunde bidefa yapiyor bizimkide bu normal mi doktor ucgune bir yapacak dedi ama iki uc ayliktan bahsetti bende kabizmi diye dusunuyordum hatta sabah catladi ıkınmaktan kulakcipuyle zeytin yagi yaptim hemen yapti uzuluyordum
Antreye ayakkabıyla girdiler . Ama benim evimin girişi buna müsait değil. Biz dışarda çıkarıyoruz. Biraz temizlik yaptım . Yerler kaldı. Bakalım nasıl yapacam. Şu an yerler bana sokak gibi geliyor

Of bilmiyorum
İlk günden beri alıyor bnmki de memeyi görünce aç kurt gibi öyle Bi emiyor ki merak etme meme reddi olmaz cnm açken asla almıyor emziği karnı toksa keyfi yerindeyse yada uyuyacagı zaman alıyor

Hiç dinlenme fırsatı yokki meğer tek çocukla ne kadar boş vaktim varmış.
Dün minik o kadar ağladıki sanırsın etinden et kopuyor. Sakinleştiriyorum anneme veriyorum basıyor çığlığı. Ben alınca geri susuyor. Büyük bir yandan çağırıyor uyku saati anne gelll diye.
İlk kızımı bebekken kucağımda uyurdum 2 saate yakın şimdi bebeği besliyorum koyuyorum yatağa ne sevebiliyorum ne konuşabiliyorum

Nolcak bizim halimiz böyle o kadar zormuş ki iki çocuk bazen günaha giriyorum bu halimi görsem yapmazdım diye öyle rezilim ki

bizde de durum aynı ya o yüzden de vicdan yapıyorum ilki gögsümde uyurdu bu yavrucak da kendini yırtıyor onla ilgilenelim diye,ilk oğlumun agladıgı nadırdi bebekken tabi ıgg dese vıg dese hemen anne hazır emrine amadeydi. güvenli bağlanmada sorun yaşamayız inşallah bebişlerle(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…