- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
Yaaa süpersin ben de başlamak istiyorum ama belimden bacağıma vuran bi ağrı var doğumdan beri geçmedi yürümek bile giderek zorlaşıyor
Canım kahrolacak bir durum yok. Ona sütten başka verebileceğin bir sürü güzel şey var sevgi huzur güzel ahlak...Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum yacocugum meme reddi yapiyor. Zaten azicik anne sutu alabiliyor onda da artik istemiyor. Eds yapiyorum yarisinda sinirleniyor. Biberona cok alisti. Ilk cocuk cahillik, kuvez sureci, stres vs. Sutumu arttirmak icin elimden geleni yaptim ama cocuk emmeyince nolsun ki dimi sagma makinelerini iyice arastirdin kendiminki bozuldu. Ameda aldim ikinci el buldum az kullanilmis. Ama gece uyanip sagamiyorim cocuk uyuyunca ben de olu gibi yatiyorum. Offf cok kotuyum. Hep mama mi yiyecek bu cocuk diye kahroluyorum
Baba ilgileniyor ama sabırsız kendisi çocuğun suyuna gidemiyor kızım beni istiyor akşam uykusuna babayla gitmiyor meselaBaba yardim etmiyor mu? Babada buyuk kizla ilgilense senin sorumlulugun azalirdi. Ailen vs yardim edebiliyor mu canim? Gun icinde yemek ev isi gibi seylerle ugrasmasan 2 cocuga daha cok vakit ayirabilirsin. Bir de buyugu kac yasinda? Kres, okul falan gitmiyor mu?
Baba ilgileniyor ama sabırsız kendisi çocuğun suyuna gidemiyor kızım beni istiyor akşam uykusuna babayla gitmiyor mesela
Ablamız 3.5 yaşına yakın eylülde başlayacak okula
Annem yardım ediyor yemek işine o olmasa çıldırabilirdim
En azından dondurucuyu o şekilde doldurayım haklısınAnladim canim. Buyuk kizin okula basladiginda cok rahatlayacaksin biraz sabret. Annenin yardimci olmasi cok guzel, bazen iki arada kalmis hissedebilirsin ama normal bunlar, hangimiz harika anneleriz ki bosver stres yapma :) dondurucunu annene zor zamanlar icin doldurt
Sanırım dinlenemediğim için daha çok oluyor. Önce epidural esnasında zarar vermiş olabileceklerini düşündüm sonra annem doğumda ıkınmaktan olmuştur dedi.. vakit olsa evde pilatesle kendim iyileştirmeye uğraşıcam da uyumaya bile vaktim yokKalsiyum eksikligi ilk geldi aklima olabilir mi? aslinda hareket etmek daha iyi etmez mi emin olamadim ama :)
İyi akşamlar :) biz smoothie deneme emziği kullanıyoruz. Normal 0+ ay emziği almıyor bizimkiİyi akşamlar anneler
Umarım herkes iyidir
Emzik kullanmaya başlayan var mı?
ben de öyleyim canım o garibim anlamıyor diye emzir alt değiştir yatır bazen gazını bile cıkarmadan yatırıuorum abisi hep onu kucagıma alınca ya acıkıyor ya çişi geliyor ya bişey istiyor esim gelene kadar yalnızım mecbur bakıcam ona sanki küçük de artık anlamış gibi bikaç gündür çok aglıyor meme istiyor sürekli beni istiyor sanki ama napalım,süt ilk çocukta daha bol oluyor dinlenme vaktin var tabi yine dinlenebilenler için fark etmez ama benim birisi uyuyor digeri uyanıyor büyük 10-11de uyuyor 7de ayakta çok dinlenme fırsatı yok süt ancak o güne yetiyor yani.Buzluğa öyle atılacak bol bir süt yok emdikçe doyuruyor. Gece 1 öğüm mama yiyordu o kadar.
Mama yemesini dert etmiyorum aslında ama ne bileyim bebekle fazla ilgilenemiyorum o etkiliyor büyük kızım ayrı etkiliyor arada kaldım
Emziğe alışırsa memeyi bırakır diye çok korkuyorum o yüzden daha denemedimİyi akşamlar :) biz smoothie deneme emziği kullanıyoruz. Normal 0+ ay emziği almıyor bizimki
Merak etme boş emzikle dolu memeyi çok güzel ayırt ediyorlar :)) açken kesinlikle emzik almıyor bizimki ancak karnı doymuşsa, uyumaya yakın verebiliyorum. Sürekli değil de ara ara vererek deneyebilirsin benceEmziğe alışırsa memeyi bırakır diye çok korkuyorum o yüzden daha denemedim
Of bilmiyorum
Emziğe alışırsa memeyi bırakır diye çok korkuyorum o yüzden daha denemedim
Of bilmiyorum
Ben 2. Haftadan beri wee marka kullaniyorum. Cok kisiden duydum ne kadar ucuzsa okadar kabul ediyor. Bende ozellikld bakkal memesi aldim. Emzik hayat kurtarici. Memeyi unutmadi. Tam tersi ac oldugunda emzikten sut cikmadigi icin sinirleniyor memeyi daha siki kavriyorİyi akşamlar anneler
Umarım herkes iyidir
Gunde bidefa yapiyor bizimkide bu normal mi doktor ucgune bir yapacak dedi ama iki uc ayliktan bahsetti bende kabizmi diye dusunuyordum hatta sabah catladi ıkınmaktan kulakcipuyle zeytin yagi yaptim hemen yapti uzuluyordum
Antreye ayakkabıyla girdiler . Ama benim evimin girişi buna müsait değil. Biz dışarda çıkarıyoruz. Biraz temizlik yaptım . Yerler kaldı. Bakalım nasıl yapacam. Şu an yerler bana sokak gibi geliyorNasıl yaa? Evlerinde hayvan besleyip senin evine nasıl ayakkabıyla girdiler? Ev içi ayakkabısı değil mi? Senin evinde bebek var yaa :/
Anne sütü mü alıyor bebeğin? Anne sütü alan bebeğin 1 hafta-10 gün kadar kaka yapmaması normal diyormuş doktorlar. Ama benim bebeğim de sadece anne sütüyle besleniyor ve neredeyse her altını açtığımda kaka yapmış oluyor. Yani bu bi kriter değil. Bazı bebek böyle, bazı bebek öyle. Saçmalamışlar.
Biz de smoothie emziğini kullanıyoruz ama ağzında tutması maksimum 3 dk atıyor kendiİyi akşamlar anneler
Umarım herkes iyidir
İlk günden beri alıyor bnmki de memeyi görünce aç kurt gibi öyle Bi emiyor ki merak etme meme reddi olmaz cnm açken asla almıyor emziği karnı toksa keyfi yerindeyse yada uyuyacagı zaman alıyorEmziğe alışırsa memeyi bırakır diye çok korkuyorum o yüzden daha denemedim
Of bilmiyorum
Hiç dinlenme fırsatı yokki meğer tek çocukla ne kadar boş vaktim varmış.ben de öyleyim canım o garibim anlamıyor diye emzir alt değiştir yatır bazen gazını bile cıkarmadan yatırıuorum abisi hep onu kucagıma alınca ya acıkıyor ya çişi geliyor ya bişey istiyor esim gelene kadar yalnızım mecbur bakıcam ona sanki küçük de artık anlamış gibi bikaç gündür çok aglıyor meme istiyor sürekli beni istiyor sanki ama napalım,süt ilk çocukta daha bol oluyor dinlenme vaktin var tabi yine dinlenebilenler için fark etmez ama benim birisi uyuyor digeri uyanıyor büyük 10-11de uyuyor 7de ayakta çok dinlenme fırsatı yok süt ancak o güne yetiyor yani.
Nuk kauçuk emzik kullanıyoruz ilk seferde tuttu sorunumuz yokİyi akşamlar anneler
Umarım herkes iyidir
Nolcak bizim halimiz böyle o kadar zormuş ki iki çocuk bazen günaha giriyorum bu halimi görsem yapmazdım diye öyle rezilim kiHiç dinlenme fırsatı yokki meğer tek çocukla ne kadar boş vaktim varmış.
Dün minik o kadar ağladıki sanırsın etinden et kopuyor. Sakinleştiriyorum anneme veriyorum basıyor çığlığı. Ben alınca geri susuyor. Büyük bir yandan çağırıyor uyku saati anne gelll diye.
İlk kızımı bebekken kucağımda uyurdum 2 saate yakın şimdi bebeği besliyorum koyuyorum yatağa ne sevebiliyorum ne konuşabiliyorum
bizde de durum aynı ya o yüzden de vicdan yapıyorum ilki gögsümde uyurdu bu yavrucak da kendini yırtıyor onla ilgilenelim diye,ilk oğlumun agladıgı nadırdi bebekken tabi ıgg dese vıg dese hemen anne hazır emrine amadeydi. güvenli bağlanmada sorun yaşamayız inşallah bebişlerleHiç dinlenme fırsatı yokki meğer tek çocukla ne kadar boş vaktim varmış.
Dün minik o kadar ağladıki sanırsın etinden et kopuyor. Sakinleştiriyorum anneme veriyorum basıyor çığlığı. Ben alınca geri susuyor. Büyük bir yandan çağırıyor uyku saati anne gelll diye.
İlk kızımı bebekken kucağımda uyurdum 2 saate yakın şimdi bebeği besliyorum koyuyorum yatağa ne sevebiliyorum ne konuşabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?