2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bayanlar bana kanguru önerisi yapabilir misiniz
Pazartesi 40 çıkıyo. Dışarı çıkmak için kanguru kullanırım diye düşünüyorum. Bebek arabası zor olabilir
Önerileri alayım :halay:

Canım kıyafetiyle falan tartmadılar dimi, bi de ilk ay bebekler uyuycaz diye fazla ememiyor belki seninki de oyle uykudan emmesi az olduysa,2. Ay daha gözü açık oluyorlar, çiş miktarına bakıyorlar dediğin gibi 6-7 kez gayet iyi bir rakam

Yok canım sadece temiz beziyle tartıldı ama iki tartı farklı. Uyumaktan az emdiği oluyor ama zorla 15 dk emdiriyordum.

Yok agulama henüz yok da o kıkırdamazlar emme sonrasında kendiliğinden oluyor :)) bebek arabasını bizde evde kullanıyoruz şıpa seviyor içinde uyumayı falan, benim kız babaya gülmüyor onda sakinleşmiyor halbuki eşim de sakin bir insan ama anne kokusunu arıyor demekki
Ay güldüğün de Kıskandım vallahi kayınvalideme falan da gıluyor o bayağı konuşuyor yorulmadan Zaman geçtikçe başkalarına da gulmeye baslıcak alıssan ıyı olur kıskanma sen de ben gb :)

geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir bizim de geçenlerde ıspanak yeşiliydi hakkaten de üşütmüştü gitiğim bi akraba ev epey soguktu antreden sogık gelıyordu neyapsam da etkıledı bebegımı. sonrası kakası yeşildi sabahına düzeldi. ama çok uzarsa dra görünün normalde drlar normal dıyor arada olması
Cok sagol canım yorumun ıcin. Biraz daha kalın gıydırdım bıraz ince gıydırıyorum sanırım. İnşallah devamı gelmez bu rengın

Çok mantıklı seviyorum oyle alternatif oyuncakları valla mutfak eşyalarının hepsi çocuklar için oyuncak oluyorlar zamanı gelince :)) ablamın çocuğu çaydanlıkla yatardı çaydanlığın emzik kısmı gözüne falan gelecek diye orayı sünger koyup bantlanmıştık yara olmuş orası pansuman yapalım diyorduk :KK70:
Evet bence de bu sekilde yaraticiligi da artar cocugun :)

Canim.sinuziti nasil.kuruttun? 2 haftadir cekiyorum + toz alerjimde var bas agrisindan agri kesici aldim bir kac kere :/
Aa cok gecmis olsun.. doktora gitmistim antibiyotik, bitkisel bi oksuruk surubu, burundan sıkılıp genizi temizleyen bi solüsyon, astım hastalarının kullandığı fısfıslardan vermişti bide nefes alınca bile öksürük geliyordu çünkü. Bütün bunları düzenli kullandım şu fısfısı aksattım sadece öyle geçti. Doktora da mecburen gittim evde ne denediysem geçmemişti çünkü :(

Yok o ilk haftalardi. Uzun suredir 5 dkyi gecmiyor. 3 dk emiyor birakiyor. Ama kakaya devam. Dr kontrolunu bekliyorum. Kilo alimi iyi ise daha rahatlayacagim
Ben de doktoruma sormustum canim. En fazla 5 dk emiyor diye. Emerken yutkundugunu goruorsan sıkıntı yok aliyordur o dedi.

Diğerlerinden daha mı yavaş akıyor. Bende avent kullanıyorum ama daha zor akıyorsa bunu denemek istiyorum.
Canım dr brown al tavsiye ederim.biz aventi kullanamadık bunu gayet iyi kabul etti. Benide emiyor dışarı yada işe gitmek zorunda olduğumda sağıyorum annem biberonla veriyor. Aventtee hem emmedi hemde çok akıttı. Dr brown anne memesi akışkanlığında veriyormuş

Bayanlar bana kanguru önerisi yapabilir misiniz
Pazartesi 40 çıkıyo. Dışarı çıkmak için kanguru kullanırım diye düşünüyorum. Bebek arabası zor olabilir
Önerileri alayım :halay:
Biz boba g4 aldık eşim baya araştırmıştı :)

Sağlık ocağındaki de dijitaldi.
Canm bizim de 5. Gün kontrolünde aynı gün aynı kıyafetlerle tarttılar hem hastanede hem sağlık ocağında ikisi de dijitaldi, hastanedeki toplam kilodan 100 gr çıkardı kıyafet payı olarak, sağlık ocağındaki aynı kıyafet için 200 gr çıkardı. Sonunda ikisinin sonucu aynıydı hangisi doğru hala bilmiyorum çok tutarsızlar

Buyuk kac yasinda? Acaba onu size yardim etmesi icin tesvik etseniz nasil olur? Yasi musaitse tabi. Bebegin bezini getirir misin canim, oyuncaklarini toplar misin gibi. Kendini ailenin bir parcasi hissedebilmesi icin cocuklara sorumluluk vermek gerekir diye bir kitapta okudum belki ise yarar :/
3,5 yaşında, yardım da ediyor kuzum .. kardeşine zarar da vermiyor, çiş kaka kaçırmaları, beşiğe yatmak istemesi felan çok normal tepkiler diyorlar, ama ben pek normal değilim aşırı tepki gösteriyorum. Bgn küçüğü bakıcıya bırakıp büyükle kahvaltıya gittim, oyun parkı da vardı restorantta, şükür ikimize de iyi geldi. Hatta küçüğe de iyi geldi galiba evde sakin kalmAk, keyfi yerinde ;)

ay canım ya benimki de süt emiyor sözde bluzumum üstünden üstüne gitme inşallah gececek bu dönemlee benim oğlan da çok hassas bişey denmiyor hiç heöen alınıuor yada kardeşe bileniyor
ayy aynılar resmen, benimki de emzik emdi, bide diyoki ben bebekken nesini sevmedim bunun nasıl güzelmiş diyo :)) ben bgn evden çıktım büyükle, ikimize de çok iyi geldi. Tahammül sınırım da yikseldi resmen . Havalar düzelince daha sık çıkacağız hepimize iyi gelecek inş

Canım dr brown al tavsiye ederim.biz aventi kullanamadık bunu gayet iyi kabul etti. Benide emiyor dışarı yada işe gitmek zorunda olduğumda sağıyorum annem biberonla veriyor. Aventtee hem emmedi hemde çok akıttı. Dr brown anne memesi akışkanlığında veriyormuş
Sağol canım alayım o zaman bende. Aventin kapaklar sorunlu herhalde tam kapatmak çok zor değilse bizimkide akıtıyor değiştirme sebeplerimden biri de akıtması zaten

Sağol canım alayım o zaman bende. Aventin kapaklar sorunlu herhalde tam kapatmak çok zor değilse bizimkide akıtıyor değiştirme sebeplerimden biri de akıtması zaten
Canım biberonun kendi değil akış çok olduğu için bizim kızın ağzından akıyordu süt. Dr brownla o sıkıntıyı aştık. İçitiğini ağzında biriktirip püskürtüyordu halam kendi doğumdanda sezeryan sonrası hastanede enfeksiyon kaptı 1 hafta tekrar dikişleri açıp enfeksiyonu temizlediler hastanede yattı mecburen. Büyük kızı bu biberonla besledi 1 hafta. Hastaneden çıkıncaya meme reddi yaşamadı. Banada kendi önerdi bende memnun kaldım.

Back
X