Ben babalinbaby aldım bir ay oldu sanırım ama epey kullandım bebek arabasını kullanmıyoruz epey pratik oluyor .Merhaba... kanguru kullaniyor musunuz ? Kullananlar oneride bulunabilir mi ?
canım bizim de tahlilde çıkmıştı reduktan ama digerleri yoktu biz de bu ara bi test yenileyecegiz,stres yapma canım erken fark ettin belki bu sayede yavrun erken atlatacak,büyük oğlım anne sütü alırken tepki vermedi ek gıdada anladık alerjiyi keşkr yine de diyet yapsaydım belki ilerlemez şimdiye gecerdi ama o zamsnlar dr diyet falan demedi benim de bu kadsr bilgim fikrim yoktu bu konuda 3 yası doldurdu hala ileri düzry alerjisi anaflaksi gecircek derecede oyüzden bebeginin ilerde alerjisinin erken gecmesini saglayacsksa gerekirse mama ver şimdi bilmiyor akılları erdikçe zor umarım çektiğiniz bunca sıkıntının karşısında tez zamanda gecer alerjiniz ama sen iyi ol ki o iyi olsun Allah baska dert vermesin canları sag olsunBende anlamadım ki kuzum , herhalde lokasit hem kan hem reduktan çıktığı için kısa yoldan gitmeye çalışıyor
Yarın başka bir çocuk doktoruna gidicem inşallah en doğru yolu gösterir. Bu mama veren doktor da önce maflor verdi sonradır diyeti verdi alerji var dedi sonra da laktoz intoleransi dedi o yüzden itimadim da kalmadı pek
Canım süt ürünleri tüketmiyorum bazen sütlü çikolata yiyorum dayanamıyorum canım çekiyor browni falanCevize mi fındığa mı ne alerjimiz var biide. Amann yıldım valla canım künefe istiyor pasta istiyor off off.. Kızla ugrasmaktan buraya bakmaya vakit kalmıyor ki gazlı bebek benim ki huzursuz.. bi kaç gündür yeni bi gaz ilacı aldık o biraz kesti vaktim oldu geldim burdayım :)
Yesil kaka, yesil kaka diyip duruyordum ya kizlar. Bir yazi okudum fazla sut emdiginin bir gostergesi yesil kakaymis. Bagirsaklarda emilemeyen sut yesil olarak cikiyormus. Ben de neden gece ve sabah sari oluyor da gün icinde yesil diye dusunuyordum. Gunduz emzirip duruyorum ben, gece daha az emiyor ya onun icin demek kii
Geldim kuzum :)))bsebse ceza bitmedi mi
Ben huggyberry kullaniyorum dandelion modeli canimMerhaba... kanguru kullaniyor musunuz ? Kullananlar oneride bulunabilir mi ?
Canım belki aşı olduğu yerleri acıyordur bi yerlere değince falan kontrol ettin mi şişlik falan olmasın..Ben geldim :) ne çok birikmiş sayfalar. Tam okuyamadım. Kizlar gelir gelmez bir sorun var. Asinın ertesi günunden beri kizim ağlıyor can acımasi aglamasi hem de ne olmuş olabilir çözemiyorum gece gündüz uyurken sürekli bu aglama var cumartesiden beri.
Aynen canım benim de ilk bende eşime ağladığında ne istediğini nerden anlayacağım ben diyordum.herşeyini çözüyorsun. Benim ki bir tek çok acıkınca ağlıyor gaza beze uykuya ağlamadı doğru düzgün mıkırdanıyor en fazla.. mıkırdanışından bile anlıyorum artık..Evet :)) benim ilk çocuğum, hamileyken annelerin bebeklerini tanıdığını ağlama şeklinden bile ihtiyacını anlayacağını okumuştum. Ben kesin öyle olamam diyordum ama hemen tanıyormuş insan gerçekten :) 7/24 uyumadan beraber olunca anne-bebek arasında gizli bir dil gelişiyormuş
Merhaba, ben8m kizim normalde de surekli aglayan bir bebek. Hemsire asi olduktan sonra gece sizi uyutmayacak hep aglayacak dedi. Benim kizim normalde surekli aglayan ve gece max 3 4 saat uyuyan bebekti. Asi sirasinda inanilmaz agladi. Annem esim biz kendimizi kaybettik uzuntuden. Asidan sonra tamamen uyudu hic aglamadi ve atesi cikti. Yani galiba tam tersi etki yapiyor.Ben geldim :) ne çok birikmiş sayfalar. Tam okuyamadım. Kizlar gelir gelmez bir sorun var. Asinın ertesi günunden beri kizim ağlıyor can acımasi aglamasi hem de ne olmuş olabilir çözemiyorum gece gündüz uyurken sürekli bu aglama var cumartesiden beri.
kızımın ultrason fotoları baştan sona plakta, duvardaa :)
Ben geldim :) ne çok birikmiş sayfalar. Tam okuyamadım. Kizlar gelir gelmez bir sorun var. Asinın ertesi günunden beri kizim ağlıyor can acımasi aglamasi hem de ne olmuş olabilir çözemiyorum gece gündüz uyurken sürekli bu aglama var cumartesiden beri.
Hoşgeldin canım geçmiş olsun , aşı ağrısı mi var acaba. Biz daha olmadık iki hafta geceli olacak herhalde ikinci ay asisiniBen geldim :) ne çok birikmiş sayfalar. Tam okuyamadım. Kizlar gelir gelmez bir sorun var. Asinın ertesi günunden beri kizim ağlıyor can acımasi aglamasi hem de ne olmuş olabilir çözemiyorum gece gündüz uyurken sürekli bu aglama var cumartesiden beri.
Sağol bitnm sabah univ. Hastahanesnde doç. Emel toruna gidicem inşallah doğru düzgün birşey der de ona göre hareket ederim
Sagol canım ya. Allah senin kuzusuna da şifa versin. Bir arkadaşımın yegeni üç dört kez anafilaksi geçirmisti bir keresinde sute kokan sivrisinek boğazına kaçmış ondan olmus. Yaş ilerledikçe hafifliyor sanırım inşallah sizinde öyle olurcanım bizim de tahlilde çıkmıştı reduktan ama digerleri yoktu biz de bu ara bi test yenileyecegiz,stres yapma canım erken fark ettin belki bu sayede yavrun erken atlatacak,büyük oğlım anne sütü alırken tepki vermedi ek gıdada anladık alerjiyi keşkr yine de diyet yapsaydım belki ilerlemez şimdiye gecerdi ama o zamsnlar dr diyet falan demedi benim de bu kadsr bilgim fikrim yoktu bu konuda 3 yası doldurdu hala ileri düzry alerjisi anaflaksi gecircek derecede oyüzden bebeginin ilerde alerjisinin erken gecmesini saglayacsksa gerekirse mama ver şimdi bilmiyor akılları erdikçe zor umarım çektiğiniz bunca sıkıntının karşısında tez zamanda gecer alerjiniz ama sen iyi ol ki o iyi olsun Allah baska dert vermesin canları sag olsun
Canım peki sen büyük oğlunun alerjisi var küçükte de olabilir diye şimdi yediklerine dikkat ediyor musun?canım bizim de tahlilde çıkmıştı reduktan ama digerleri yoktu biz de bu ara bi test yenileyecegiz,stres yapma canım erken fark ettin belki bu sayede yavrun erken atlatacak,büyük oğlım anne sütü alırken tepki vermedi ek gıdada anladık alerjiyi keşkr yine de diyet yapsaydım belki ilerlemez şimdiye gecerdi ama o zamsnlar dr diyet falan demedi benim de bu kadsr bilgim fikrim yoktu bu konuda 3 yası doldurdu hala ileri düzry alerjisi anaflaksi gecircek derecede oyüzden bebeginin ilerde alerjisinin erken gecmesini saglayacsksa gerekirse mama ver şimdi bilmiyor akılları erdikçe zor umarım çektiğiniz bunca sıkıntının karşısında tez zamanda gecer alerjiniz ama sen iyi ol ki o iyi olsun Allah baska dert vermesin canları sag olsun
Ettim kuzum ya.. zaten sürekli giyinme soyunma halindeyiz kusmalarindan dolayi oyle bisey de yok gozle gorulur bisey yok ben anlamadimCanım belki aşı olduğu yerleri acıyordur bi yerlere değince falan kontrol ettin mi şişlik falan olmasın..
O gecelik olsa bende agrisi var agri yapti vs dedim ama cuma gunu olduk asiyi neredeyse 1hafta oldu yani hala devam bu aglamalari o yuzden ondan da kaynakli degil bence.. benim kizimda normalde aglayan bir bebek ama bu her zamanki aglamasi degil cani acidiginda bu aglamayi yapiyor.Merhaba, ben8m kizim normalde de surekli aglayan bir bebek. Hemsire asi olduktan sonra gece sizi uyutmayacak hep aglayacak dedi. Benim kizim normalde surekli aglayan ve gece max 3 4 saat uyuyan bebekti. Asi sirasinda inanilmaz agladi. Annem esim biz kendimizi kaybettik uzuntuden. Asidan sonra tamamen uyudu hic aglamadi ve atesi cikti. Yani galiba tam tersi etki yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?