2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım bizim de tahlilde çıkmıştı reduktan ama digerleri yoktu biz de bu ara bi test yenileyecegiz,stres yapma canım erken fark ettin belki bu sayede yavrun erken atlatacak,büyük oğlım anne sütü alırken tepki vermedi ek gıdada anladık alerjiyi keşkr yine de diyet yapsaydım belki ilerlemez şimdiye gecerdi ama o zamsnlar dr diyet falan demedi benim de bu kadsr bilgim fikrim yoktu bu konuda 3 yası doldurdu hala ileri düzry alerjisi anaflaksi gecircek derecede oyüzden bebeginin ilerde alerjisinin erken gecmesini saglayacsksa gerekirse mama ver şimdi bilmiyor akılları erdikçe zor umarım çektiğiniz bunca sıkıntının karşısında tez zamanda gecer alerjiniz ama sen iyi ol ki o iyi olsun Allah baska dert vermesin canları sag olsun

Allah yardımcın olsun canım

Mantıklı bir yaklaşımmış canım

Ben geldim :) ne çok birikmiş sayfalar. Tam okuyamadım. Kizlar gelir gelmez bir sorun var. Asinın ertesi günunden beri kizim ağlıyor can acımasi aglamasi hem de ne olmuş olabilir çözemiyorum gece gündüz uyurken sürekli bu aglama var cumartesiden beri.

Canım belki aşı olduğu yerleri acıyordur bi yerlere değince falan kontrol ettin mi şişlik falan olmasın..

Aynen canım benim de ilk bende eşime ağladığında ne istediğini nerden anlayacağım ben diyordum.herşeyini çözüyorsun. Benim ki bir tek çok acıkınca ağlıyor gaza beze uykuya ağlamadı doğru düzgün mıkırdanıyor en fazla.. mıkırdanışından bile anlıyorum artık..

Merhaba, ben8m kizim normalde de surekli aglayan bir bebek. Hemsire asi olduktan sonra gece sizi uyutmayacak hep aglayacak dedi. Benim kizim normalde surekli aglayan ve gece max 3 4 saat uyuyan bebekti. Asi sirasinda inanilmaz agladi. Annem esim biz kendimizi kaybettik uzuntuden. Asidan sonra tamamen uyudu hic aglamadi ve atesi cikti. Yani galiba tam tersi etki yapiyor.

Benimki de birkaç gün boyunca ağladı canım. Aşı yerine dokununca acıyordu belli ki. Bir çay kaşığı calpol verip rahatlatmıştım. Aşı yerinin kızarıklığı geçince ağlaması da geçti

Hoşgeldin canım geçmiş olsun , aşı ağrısı mi var acaba. Biz daha olmadık iki hafta geceli olacak herhalde ikinci ay asisini
D defne1453 geçmiş olsun kuzum bir doktora daha görün ama o da aynısını der ise Bebek için sağlık için.. Üzme kendini lütfen
Sağol bitnm sabah univ. Hastahanesnde doç. Emel toruna gidicem inşallah doğru düzgün birşey der de ona göre hareket ederim

Sagol canım ya. Allah senin kuzusuna da şifa versin. Bir arkadaşımın yegeni üç dört kez anafilaksi geçirmisti bir keresinde sute kokan sivrisinek boğazına kaçmış ondan olmus. Yaş ilerledikçe hafifliyor sanırım inşallah sizinde öyle olur
Bizim içinde erken olması onemliyms bende vakit kaybetmeden doktorlara gösteriyorum çocuğu ama net birşey deniyorlar kim çocuk Dr alerji dedi alerji uzmanı alerji yok dedikten sonra laktoz intoleransi mama kullan dedi. Böyle net konusmadiklari için birazda benim sıkıntm .Sabah başka bir doktora daha goruncem inşallah derdime derman bulur . Bebiş iyi olacaksa mecbur gerekeni yapicam artik.

Canım peki sen büyük oğlunun alerjisi var küçükte de olabilir diye şimdi yediklerine dikkat ediyor musun?
Benim de büyük oğlumda vardı o yüzden şimdi süt ve süt ürünleri tüketmeye korkuyorum. Zaten paletli gıda hiç tuketmiyorum peyniri falan da cook az yiyorum yani nerdeyse diyet yapıyorum.
Doktora sormadım sorsam yapma der kendi kafama göre hareket ediyorum ama napim

O gecelik olsa bende agrisi var agri yapti vs dedim ama cuma gunu olduk asiyi neredeyse 1hafta oldu yani hala devam bu aglamalari o yuzden ondan da kaynakli degil bence.. benim kizimda normalde aglayan bir bebek ama bu her zamanki aglamasi degil cani acidiginda bu aglamayi yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…