2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizariklik da yok ama bakalım. Herkesin doktoru calpol vermis bir benimki baska verdi galiba ..

İnsallah en azından gönlün de bir nebze rahat olur ben elimden geleni yaptım hemen ilk söylenene inanmadım diye. İnsallah güzel haber lerle dönersin ❤

inşalllah bir an evvel net bişey söylerler belirsizlik can sıkıyor haklısın

canım 1 ay diyet yaptım asırı gaz kusma huzursuzluk vardı şüphelendik ama diyet boyu bi degişiklik olmadı o yüzden doktor bırak dedi bıraktım diyeti bu arada dışkı testinde de sadecr reduktan çıkmıştı bu ara test yeniliycez az daha büyüsün alerji uzmanına götürcem şimdi gitsem boşa delecekler cıkmaz bişey,senin büyük oglanın gecti mi küçükte bişeyden mi şüphelendin ?

Geçti canım bir yaş civarı verdim süt ürünlerini. Ama alerji mamasını bir buçuk yaşa kadar devam ettik.
Küçükte de bazen mukuslu oluyor kaka, arada meme reddi. Bir de çok huzursuz o yüzden acaba dedim.

Hoşgeldin canım benim kızda aynı durumda. Sanırım iğneden korktular

2. Sıçrama bitenler için bebeğin kazandığı yetenekler şunlar

Güzelpaylaşım olmuş canım teşekkür ederim. Bizimki bide 2 gündür elini ağzına sokuyor sürekli. Hepsini sokmaya çalışıyor sokamayınca kızıyor sonra tekparmağını sokup öğürüyor sizde varmı böyle bir durum

Canım harika bilgiler hangi program benim oğlumda 4 Ocak ta doğdu yeni bir sıçrama mı geliyor
Doğum tarihi değil 40 haftalık tahmini tarihe Göre olurmuş bu ataklar kuzum seninde 14ocak değil mi. Bugün bitti 2.buyume ayağı. Harika haftalar programın adı. İstersen bizim sıçrama çizelgesini paylaşayim. Her sıçrama için de paylaşım yaparım belirtiler yetenekler vs ücretli bir uygula ma çok bir şey değil ama paylaşabilirim hep

Canım bunu nerde yaptırdın. Bayıldım çok güzel ❤
kuzum teşekkürler bana hedıye gb oldu bu. eşimin kuzeni güzel sanatlar okuyor final ödevi için yapmış konusuna göre bir gün bendeyken kzıımın albumüne bakarken en başta ultrason resımlerını gördu kullanabılır mıyım dedi çekti fotoları. çizip bastırmış nasıl bir konuydu bılemıyırum ama sergıye falan da koydular sonra bana verdı benım de çok hoşuma gitti nereye yaptırdıgını sorarım❤

Geçti canım bir yaş civarı verdim süt ürünlerini. Ama alerji mamasını bir buçuk yaşa kadar devam ettik.
Küçükte de bazen mukuslu oluyor kaka, arada meme reddi. Bir de çok huzursuz o yüzden acaba dedim.
inşallah yoktur ya bixim de büyükte alerji olunca herşeye şüpheyle yaklaşıyoruz Allah şifa versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…