Benimki de birkaç gün boyunca ağladı canım. Aşı yerine dokununca acıyordu belli ki. Bir çay kaşığı calpol verip rahatlatmıştım. Aşı yerinin kızarıklığı geçince ağlaması da geçti
Sagol canım ya. Allah senin kuzusuna da şifa versin. Bir arkadaşımın yegeni üç dört kez anafilaksi geçirmisti bir keresinde sute kokan sivrisinek boğazına kaçmış ondan olmus. Yaş ilerledikçe hafifliyor sanırım inşallah sizinde öyle olur
Bizim içinde erken olması onemliyms bende vakit kaybetmeden doktorlara gösteriyorum çocuğu ama net birşey deniyorlar kim çocuk Dr alerji dedi alerji uzmanı alerji yok dedikten sonra laktoz intoleransi mama kullan dedi. Böyle net konusmadiklari için birazda benim sıkıntm .Sabah başka bir doktora daha goruncem inşallah derdime derman bulur . Bebiş iyi olacaksa mecbur gerekeni yapicam artik.
Canım peki sen büyük oğlunun alerjisi var küçükte de olabilir diye şimdi yediklerine dikkat ediyor musun?
Benim de büyük oğlumda vardı o yüzden şimdi süt ve süt ürünleri tüketmeye korkuyorum. Zaten paletli gıda hiç tuketmiyorum peyniri falan da cook az yiyorum yani nerdeyse diyet yapıyorum.
Doktora sormadım sorsam yapma der kendi kafama göre hareket ediyorum ama napim
canım 1 ay diyet yaptım asırı gaz kusma huzursuzluk vardı şüphelendik ama diyet boyu bi degişiklik olmadı o yüzden doktor bırak dedi bıraktım diyeti bu arada dışkı testinde de sadecr reduktan çıkmıştı bu ara test yeniliycez az daha büyüsün alerji uzmanına götürcem şimdi gitsem boşa delecekler cıkmaz bişey,senin büyük oglanın gecti mi küçükte bişeyden mi şüphelendin ?
canım 1 ay diyet yaptım asırı gaz kusma huzursuzluk vardı şüphelendik ama diyet boyu bi degişiklik olmadı o yüzden doktor bırak dedi bıraktım diyeti bu arada dışkı testinde de sadecr reduktan çıkmıştı bu ara test yeniliycez az daha büyüsün alerji uzmanına götürcem şimdi gitsem boşa delecekler cıkmaz bişey,senin büyük oglanın gecti mi küçükte bişeyden mi şüphelendin ?
Geçti canım bir yaş civarı verdim süt ürünlerini. Ama alerji mamasını bir buçuk yaşa kadar devam ettik.
Küçükte de bazen mukuslu oluyor kaka, arada meme reddi. Bir de çok huzursuz o yüzden acaba dedim.
Ben geldim :) ne çok birikmiş sayfalar. Tam okuyamadım. Kizlar gelir gelmez bir sorun var. Asinın ertesi günunden beri kizim ağlıyor can acımasi aglamasi hem de ne olmuş olabilir çözemiyorum gece gündüz uyurken sürekli bu aglama var cumartesiden beri.
Güzelpaylaşım olmuş canım teşekkür ederim. Bizimki bide 2 gündür elini ağzına sokuyor sürekli. Hepsini sokmaya çalışıyor sokamayınca kızıyor sonra tekparmağını sokup öğürüyor sizde varmı böyle bir durum
Doğum tarihi değil 40 haftalık tahmini tarihe Göre olurmuş bu ataklar kuzum seninde 14ocak değil mi. Bugün bitti 2.buyume ayağı. Harika haftalar programın adı. İstersen bizim sıçrama çizelgesini paylaşayim. Her sıçrama için de paylaşım yaparım belirtiler yetenekler vs ücretli bir uygula ma çok bir şey değil ama paylaşabilirim hep
kuzum teşekkürler bana hedıye gb oldu bu. eşimin kuzeni güzel sanatlar okuyor final ödevi için yapmış konusuna göre bir gün bendeyken kzıımın albumüne bakarken en başta ultrason resımlerını gördu kullanabılır mıyım dedi çekti fotoları. çizip bastırmış nasıl bir konuydu bılemıyırum ama sergıye falan da koydular sonra bana verdı benım de çok hoşuma gitti nereye yaptırdıgını sorarım❤
Geçti canım bir yaş civarı verdim süt ürünlerini. Ama alerji mamasını bir buçuk yaşa kadar devam ettik.
Küçükte de bazen mukuslu oluyor kaka, arada meme reddi. Bir de çok huzursuz o yüzden acaba dedim.