AA aynı işte erkeğe ne alınır ki saat (10 küsür saati var ne gerek var bi daha almaya çok pahalılar zaten) parfüm zAten takıntılıdır bizimki biri bitmeden diğerini alır, kıyafet de alamıyorum ben tombik benim beyim ☺☺ Künye takmaz, tesbih bende aldım aman allahım hepsi aynı
Bende tukendim artik. 10yil oldu bizim dogum gunu tanisma yil donumu arada 14subat derken bittim ben
Aynı gün doğum yapmışız. :) Maflorda mı probiyotik. Bizimkinin de ağzına geliyor ama kusmasi çok yok, belkide hırıltı o yüzden oluyor. Bende bir doktora sorayım. O ilaçtan sonra reflü azaldı mı.Günaydın :) Benim bebiş 3 ay 10 günlük bugün, bizim gaz ve kaka sorunumuz hemen hemen bitti ki herhalde buraya en çok yazanlardan biri bendim bebeğim sabahlara kadar ıkınıyordu inlemesi çok can yakıcıydı bitmiyordu hatta bu kadar ıkınmasından dolayı göbek fıtığımız bile oldu kocaman ceviz büyüklüğünde,benim bebiş sadece anne sütü alıyordu mama ile daha çok gazlı oluyor olabilir bizde ilk 2 ay biogaia kullandık, sonra reflüden dolayı maflor a geçtik, benim tavsiye edebileceğim tek şey aslında sabır, bazen geçmeyecekmiş gibi geliyor hatta ne zaman güneşin ıkınma sesiyle değil de gülme sesiyle uyanacağız diye dertlenirdim eşime, tam da o zamanlardayız şimdi gaz kaka vs geldiğinde anlıyoruz ve en fazla 10 dk içinde yapıyor ve göbek fıtığımızda sönüyor artık, ben türlü şeyler denerdim sıcak havlular koyardım karnına ayaklarına kimi zaman iyi gelirdi kimi zaman gelmezdi, bezini açıp bacaklarını karnına doğru iterdim, doğru değildir belki bilemiyorum ama popsuna zeytinyağı sürerdim(içeri değil tabi, amacım sadece makat deliğini yumusatsın bi de makat çatlağı olmasın diyeydi) allah yardımcın olsun
Ilık suya sok. Öyle diyorlar.Kızımın ateşi 37 buçuk koltuk altı kafası ise acayip sıcak Kızlar ne yapsam eşim evde değil deneme sınavı var gözetmen onu da arayamıyorum doktorumuz koltuk altından 38 olunca fitil atın dedi çıkmadı diye almadık çok pişman oldum Sağlık ocağındaki Doktorlar da 37 buçuk olunca Calpol verebilirsin demişlerdi
Canım bizim aşının akşamı 37.9 oldu calpol verdim 50 dakka sonra 37.3 e düştü sonra yavaş yavaş normale döndü. Üstünü de incelttim. Ver bence ağrısı varsa onu da rahatlatıyor.Kızımın ateşi 37 buçuk koltuk altı kafası ise acayip sıcak Kızlar ne yapsam eşim evde değil deneme sınavı var gözetmen onu da arayamıyorum doktorumuz koltuk altından 38 olunca fitil atın dedi çıkmadı diye almadık çok pişman oldum Sağlık ocağındaki Doktorlar da 37 buçuk olunca Calpol verebilirsin demişlerdi
Evet çok şükür canım inşallahÇok az da değilmiş canım endişe edecek kadar. Hemencik iyi olsun inşallah miniş
Antibiyotik tedavisi canım şurupNe tedavisi cnim?
Dr aylık kontrolü baz alıyor önceki kontrolde 1 haftada iyi kilo alabilmişti şimdi enfeksiyondan alamamış o kadarmevsiminegore ayda en az 400 diyor lardi kuzum alt sınır olarak sanki
Bluetooth kulaklığı almıştım geçen yılEe erkeğe alınacak fazla bişey yok ki Kuzum. Eğer eşin Apple marka telefon kullanıyorsa ve telefon konuşması ile zaman harcıyorsa Apple marka kulaklık alabilirsin.
Aman hiç sevmiyorum su erkek hediye olayını. Bizimki takı takmaya bayılır benden süslü valla bazen onun kavgasını yaparızvalka bacım biley bulursam söylerim sana da
Canım bizim de tanışalı 10 yıl olduevleneli 7 yıl tükendim valla. Bide bizim nikah ve düğün ayrı şehir ve tarihlerde oldu bide onları kutluyoruz. Çok masraflı oluyor bana 14 şubatta hiç bişey almam Doğum günü nikah yıldönümü ve evlilik yıldönümü yeter öyle arada aldıklarımı saymıyorum bile
Çok geçmiş olsun. Çabucak atlatır umarımEvet çok şükür canım inşallah
Antibiyotik tedavisi canım şurup
Dr aylık kontrolü baz alıyor önceki kontrolde 1 haftada iyi kilo alabilmişti şimdi enfeksiyondan alamamış o kadar
Canım senin bebeğin gününde doğsaydı ne kadarlık olacaktı maşallah erken doğmasına rağmen gaz sorunu çabuk bitti gibiGünaydın :) Benim bebiş 3 ay 10 günlük bugün, bizim gaz ve kaka sorunumuz hemen hemen bitti ki herhalde buraya en çok yazanlardan biri bendim bebeğim sabahlara kadar ıkınıyordu inlemesi çok can yakıcıydı bitmiyordu hatta bu kadar ıkınmasından dolayı göbek fıtığımız bile oldu kocaman ceviz büyüklüğünde,benim bebiş sadece anne sütü alıyordu mama ile daha çok gazlı oluyor olabilir bizde ilk 2 ay biogaia kullandık, sonra reflüden dolayı maflor a geçtik, benim tavsiye edebileceğim tek şey aslında sabır, bazen geçmeyecekmiş gibi geliyor hatta ne zaman güneşin ıkınma sesiyle değil de gülme sesiyle uyanacağız diye dertlenirdim eşime, tam da o zamanlardayız şimdi gaz kaka vs geldiğinde anlıyoruz ve en fazla 10 dk içinde yapıyor ve göbek fıtığımızda sönüyor artık, ben türlü şeyler denerdim sıcak havlular koyardım karnına ayaklarına kimi zaman iyi gelirdi kimi zaman gelmezdi, bezini açıp bacaklarını karnına doğru iterdim, doğru değildir belki bilemiyorum ama popsuna zeytinyağı sürerdim(içeri değil tabi, amacım sadece makat deliğini yumusatsın bi de makat çatlağı olmasın diyeydi) allah yardımcın olsun
2 ay 8 günlük olacaktı bugün :) çok şükür bitti ne çektik beCanım senin bebeğin gününde doğsaydı ne kadarlık olacaktı maşallah erken doğmasına rağmen gaz sorunu çabuk bitti gibi
Yani azaldı diyebilirim ama ilacın etkisimiydi yoksa bebiş büyüyor ondan kendi mi toparladı onu bilemiyorum tabi ama ben işe yarıyor diye düşünmek istiyorumAynı gün doğum yapmışız. :) Maflorda mı probiyotik. Bizimkinin de ağzına geliyor ama kusmasi çok yok, belkide hırıltı o yüzden oluyor. Bende bir doktora sorayım. O ilaçtan sonra reflü azaldı mı.
Günaydın kızlar ❤ kzıımın gözünde hafif kan oturmuş nazara geldik sanırımeşim dr arkadasına foto attı bundan bişey olmaz bır ıkı gun daha geçmezse damla sölicem onu kullanın dedi geçer inşallah
Yalnız ben eşime alıyorum sözde ama kredi kartı ekstremi eşim ödüyor geneEe erkeğe alınacak fazla bişey yok ki Kuzum. Eğer eşin Apple marka telefon kullanıyorsa ve telefon konuşması ile zaman harcıyorsa Apple marka kulaklık alabilirsin.
Aman hiç sevmiyorum su erkek hediye olayını. Bizimki takı takmaya bayılır benden süslü valla bazen onun kavgasını yaparızvalka bacım biley bulursam söylerim sana da
Canım bizim de tanışalı 10 yıl olduevleneli 7 yıl tükendim valla. Bide bizim nikah ve düğün ayrı şehir ve tarihlerde oldu bide onları kutluyoruz. Çok masraflı oluyor bana 14 şubatta hiç bişey almam Doğum günü nikah yıldönümü ve evlilik yıldönümü yeter öyle arada aldıklarımı saymıyorum bile
2 ay 21 gunluk benim oglan. Hala ikinmalari oluyor :/Günaydın arkadaşlar.ben Şubat annesiyim. Bebeğim bugün 33 günlük oldu. Çok gazımiz var kaka yaparken ağlıyor.gıda alerjisinden dolayi da az olan sütüm sonrası mama veriyorum.sorunumuz gaz,uyumama,sürekli bir ıkınma hali ve kaka yaparken ağlama.siz benden Ay olarak tecrubelisiniz.bu sıkıntılar ne zaman geçer acaba?damla sadece biogai kullanıyoruz. Mama ise aptamil pregomin as.
Canim alnina ,kasiklarina islak bez koy 5 dakika isindikca bez tekrar islat. Bi cay kasigi da cok dolu olmasin calpol ver. Yarim saat olmadan iner insallah.Kızımın ateşi 37 buçuk koltuk altı kafası ise acayip sıcak Kızlar ne yapsam eşim evde değil deneme sınavı var gözetmen onu da arayamıyorum doktorumuz koltuk altından 38 olunca fitil atın dedi çıkmadı diye almadık çok pişman oldum Sağlık ocağındaki Doktorlar da 37 buçuk olunca Calpol verebilirsin demişlerdi
Bluetooth kulaklığı almıştım geçen yıl ☺ Aklıma şey geldi şimdi yaz geliyor spor ayakkabı bakayım dedim, ama o fotoğrafı da yaptıracağım, bi de pasta yaptırırım pastayı iş yerine değil eve sipariş ederim ❤
Canım bi de ama cidden sıcacık tutuyorum bebişi hani burada tek alt giydiriyorum diyorsunuz ben şaşırıyorum evim şuan 24 derece ama bebeğimde iki kat patikli alt ve bi tane de çorap var üzerine, üzerinde de uzun kollu zıbın, üzerine badi üzerine tulum var ve buna rağmen genellikle penye battaniyesi olmadan tutmuyorum muhakkak örterim, kendim de öyleyim üşürsem hemen karnım ağrıyorCanım senin bebeğin gününde doğsaydı ne kadarlık olacaktı maşallah erken doğmasına rağmen gaz sorunu çabuk bitti gibi
Hayırlı olsun bebişİn sağlıkla büyüsün inşallah. Gıda alerjisi netleşti mi.
Biogaila bağırsak düzenleyici ilaç gaz damlası farklı oluyor canım. Ben sürekli masajla çıkartıyorum gazını alttan ve üstten. Bir bebeğin en sıkıntılı konusu gaz maalesef. 2 inçi Aydan sonra yavaş yavaş azalıyor ama geçmiyorbiz çörek otu ve zeytin yağından bir karışım yaptık onu veriyorum.
Canım şimdi gördüm şükür iyiyz ben uykusuzluktan baş ağrısı çekiyorum bugün çocuk dr gittik damla yazdı süt artmamasına yönelik bakalım nasıl olacak bu ayA anneveoglusu Günaydın canım maşallah size nasılsın
Cevabın için teşekkürler.yazdiklarinla bi nebze ferahladim.Günaydın :) Benim bebiş 3 ay 10 günlük bugün, bizim gaz ve kaka sorunumuz hemen hemen bitti ki herhalde buraya en çok yazanlardan biri bendim bebeğim sabahlara kadar ıkınıyordu inlemesi çok can yakıcıydı bitmiyordu hatta bu kadar ıkınmasından dolayı göbek fıtığımız bile oldu kocaman ceviz büyüklüğünde,benim bebiş sadece anne sütü alıyordu mama ile daha çok gazlı oluyor olabilir bizde ilk 2 ay biogaia kullandık, sonra reflüden dolayı maflor a geçtik, benim tavsiye edebileceğim tek şey aslında sabır, bazen geçmeyecekmiş gibi geliyor hatta ne zaman güneşin ıkınma sesiyle değil de gülme sesiyle uyanacağız diye dertlenirdim eşime, tam da o zamanlardayız şimdi gaz kaka vs geldiğinde anlıyoruz ve en fazla 10 dk içinde yapıyor ve göbek fıtığımızda sönüyor artık, ben türlü şeyler denerdim sıcak havlular koyardım karnına ayaklarına kimi zaman iyi gelirdi kimi zaman gelmezdi, bezini açıp bacaklarını karnına doğru iterdim, doğru değildir belki bilemiyorum ama popsuna zeytinyağı sürerdim(içeri değil tabi, amacım sadece makat deliğini yumusatsın bi de makat çatlağı olmasın diyeydi) allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?