2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
esim dogumgunumde cicek almiştı ot almiş diye surat yaptim altin bekliyordum etmedimi birakmadim birdaha hayatta cicek almadı hayal kırıkligiydi

bizimkine babsından geçti sanırım.bıkacgun once eşim bogazlarım agrıyor cok kırgınım demişti. kızımıza da dokunmadı dıkkat ettı ama aynı havayı soluyunca gectı herlde bdha cıkmamstı 3gundur yne cıktı ıste incebellibardak neyse ates ıyı vucudu alıssın bagısıklık sıstemı güçlenir. mıkrop da lazım

Suda 25dk dan fazla kalmasi sakıncalı dedi burda ki spa merkezi kuzum klında olsun.

Biz gibisin cocugun heemn yuzu eller ayaklar buz oluyor ayni sekilde benimde kuzum gecen yazini okumustum meme reddi yasiyorsun emmiyormu artik ? Nasil besliyorsun
Aynen üşüyor gibi geliyor napıyım giydiriyorum ben de, meme reddimi bazen çok güzel emiyor diyorum ki tamam bitti galiba ama bazen de hiç emmiyor dayanıyorum biberon vermeyeceğim diye ama sonra diyorum napayım aç mı kalsın deyip veriyorum dün akşam gene biberon verdim

Öyleymiş stresi korkuyu hissedip daha çok agliyorlarmiş. Sen genede dikkatli ol canım.

esim dogumgunumde cicek almiştı ot almiş diye surat yaptim altin bekliyordum etmedimi birakmadim birdaha hayatta cicek almadı hayal kırıkligiydi
benım de bu d.gnmde eşim kürk kaban aldı.bershk.ada cok begenmıstım ablam demıs ona da halbukı alma demıstım dogum hedıyesı alddı dıye.ama dayanamamıs tabı begendıgım renk degıldı tarçın rengydı ama olsun o da guzel bızım kı de surprız yapar hep buarada tabi suni olandan

Son düzenleyen: Moderatör:
Çark bir beşlik dostum benden de o kadar bende de süt var gibi ama bebek emmiyor süt de azalır böyle giderse sürekli Sagamiyorum dün zaten makineyi garantiye verdim çekim gücü gitti diye

İyi gene bak birdaha almamış. Benimki laf dinlemiyor. Ben onuda demiştim. Hadi altın alsan verilecek paraya acimam. Hem kalıcı birşey demiştim. Bidahakine küpe almıştı

Suda 25dk dan fazla kalmasi sakıncalı dedi burda ki spa merkezi kuzum klında olsun.
kuzum bu dkyı bi sorayım arkadasıma da ama dedıgın gb cok kalmasın kız burusur bde bl..hbaby spa merkezı var tam adı yazmayım reklama gırmesın bılen bılr franchising bı yer o da eskısehır şubesıni acacak onlarn sımıdını aldım eşim bız de acalık dıyor ama franchising dye epey malıyetlı bn de düşünmuyor degılım bnu

Annem eşin doğum yaptı git koluna bir bilezik al dedi. Adettenmiş. Bekliyorum bakalım bileziği. Benimki doğum hediyesi almadı.

Annem eşin doğum yaptı git koluna bir bilezik al dedi. Adettenmiş. Bekliyorum bakalım bileziği. Benimki doğum hediyesi almadı.
Bizde de adettendir ama eş değil babaanne alır Eğer kız bebekse kız bebeğe de bilezik alınır Doğum yapan anneye de alınır ama ben kv lerle görüşmüyorum kızımı da göstermiyorum

Bizde de adettendir ama eş değil babaanne alır Eğer kız bebekse kız bebeğe de bilezik alınır Doğum yapan anneye de alınır ama ben kv lerle görüşmüyorum kızımı da göstermiyorum
Evet adettenmiş. Bak sende biliyorsun. Benim kv hasta olduğu için eşimden bekliyorum. Ablama da eşi almıştı. Kv almadı.

Evet adettenmiş. Bak sende biliyorsun. Benim kv hasta olduğu için eşimden bekliyorum. Ablama da eşi almıştı. Kv almadı.
Bende eşimden bekleyenlerdenim malum o taraftan bi kuru otumuz gelmeyince bi de bilezik istemiyorum açıkçası ben pırlanta bir yüzük beğenmiştim onu istiyorum kızım evlenirken de ona vereceğim nasip olursa ama eşim beleşe getirme peşinde Mayıs’ta evlilik yıldönümümuz kesin o zamana alacak ikisi de aradan çıksın diye

İste yurek dayanmiyor bizimki keske biberondan icse cocuk biran iciyor tam bitti diyorum tekrar basliyor ayni sizinki gibi sevinmeye gelmiyorlar

İste yurek dayanmiyor bizimki keske biberondan icse cocuk biran iciyor tam bitti diyorum tekrar basliyor ayni sizinki gibi sevinmeye gelmiyorlar
Valla artık çok umursamıyorum ha biberonla içmiş ha beni emmiş sadece bebiş huysuz Ya sut sağmaya vakit bırakmıyor bana bazen sağamıyorum bas bas bağırıyor, çok umudum yok emmesi konusunda da 7 ayına kadar emsin sonrasında ek gıdaya başlayınca arada bi sütümü sağar veririm olduğu kadar, oyle yıpranıyorum ki onu emzirecepim diye kan ter içinde kalıyorum emerken aman hareket etmiyim pozisyonum bozulursa emmezse diye belin tutula tutula iki yudum içsin diye çabalıyorum

Olsun en iyisi suni olsun hayvanlara yazik
Bizimki elim bos gelmim diye almis cicegi begendigim kolye vardî sen begenmezsin beraber alalim diye almadim dedi ama ben o an bekliyordum beraber birdaha alirdik ne onemi var o almadiktan sonra neyseki sonradan aldikta agzimi kapadim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…