2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İdrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi Dr buna da şükür diyorum süt alerjisi olacak diye korktum zaten her şeyi yiyemiyorum 3 ay boyunca dikkat etmem gerekiyor
Geçmiş olsun canım.
Neden dikkat etmen gerekiyor gaz nedeniyle mi ?

Ben tam da bu dediğin nedenden hala yarım kundak yapıp yatiriyorum gece uykusuna. Havalar biraz daha isinana kadar yapacağım.

canım ua bı agrısı var gibi inleme aglama atakla mı ilgili acaba benimki de 2 gündür aglayarak inleyerek ıyanıyor belli bi acısı var ama ne
Belki gazı vardır canım? Karnı agriyordur belki de. Her gün yeni huy çıkarıyorlar .
Oğlum da iki gündür ağladığı zaman sanki etini koparirxasina ağlıyor. Hiç öyle yapmazdı. Bir yeri mi ağrıyor diyorum ama sonra geçiyor.

Hammeddeleri agać

Ankara'da da var bir yer spa masaj hamak keyfi bebislerimze. Annelere de el masajı. Valla fiyat da yüksek ama çok dolu orası

canım ua bı agrısı var gibi inleme aglama atakla mı ilgili acaba benimki de 2 gündür aglayarak inleyerek ıyanıyor belli bi acısı var ama ne
Bizim 5 gün var atak için. Senin 40 hafta ne zaman di bakayim sana.

haftaya götürcem canım doktora cocuk dr alerji yoktyr dedi ama güvenmiyorum artık hem gastroenteroloji hem immunoloji baksın biz de bilelim neyse

Her okuduğum yorumlara enfeksiyon şüphesi ile yaklaşıyorum ama benim kızım da aynı idi 3, 4 gündür ağlaması gerçekten etini koparır gibiydi idrarını yaparken dikkat et o zaman mı acaba? Her idrarını yaparken değil de belli saatlerde karnı tok olsa bile çığlık çığlığa. Aç olduğunda ağlıyorsa da o ağlama anında meme de almıyor. Ayakta pışpışlayınca biraz susuyor kucağa alıp yatınca tekrar başlıyor ama gaz değil

Ankara'da da var bir yer spa masaj hamak keyfi bebislerimze. Annelere de el masajı. Valla fiyat da yüksek ama çok dolu orası
benım dedıgım marka canım evet dediğim arkadasımın abısının ordaki şube. eşi ıle işletıyolar. çok yogunmus ınst.da da var sayfası bebısler fln yuzuyor cok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…