2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki de çiçeğe para mı verilir diyor almıyor. 10 yıldır birlikteyiz tanıştığımızdan beri ilk sevgili olduğumuzda aldı, ikincisini istemeye gelirken aldı (mecburen), bir de doğum yapınca eve geldiğimde aldı. 10 yılda 3 kez

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Aslında mantıklı. Bilezik pek kullanılmıyor eskiler kullanıyormuş. Bakalım bizimkide almaya meyillenirse bende beğendiğim birşey isteyeyim

Olsun tutumlu adam demekki daha iyi bence. Bizimki tanışmaya gelince 41 gül yaptırmıştı. Kirkbirkere maşallah olsun diyeymiş. Çiçekçi iyi bir kaziklamişti bunu Doğum yapınca bizimki birşey almadı. Beklemedeyim hala

Annem eşin doğum yaptı git koluna bir bilezik al dedi. Adettenmiş. Bekliyorum bakalım bileziği. Benimki doğum hediyesi almadı.
Ben bilezik sevmiyorum ya Kayınvalidem çok tribe giriyor takmıyorum diye ama tarzım değil yani düğündekileride koydum sadece zekat hesaplanırken çıkartıyorum daha çok bileklik kolyeleri falan takıyorum Sen de bileklik falan iste Eşim bana üçümüzün isminin yazdığı aile halkası kolye hediye etti kızım büyüdüğünde ona vereceğim

Çok zor bir durum hazır sütü birde sagmaya uğraş. Çocuk beslensin diye stres yap. Allah yardımcın olsun.

Aynen canım haklısın bende takmam eskiden takiyorlarmiş. Alsada benim diye saklarim sadece. Güzel fikir aslinda bende bir bakayım.

Tutumlu olmayı geç acayip savruktur Sadece özel gün diye kapitalist sistemin dayatması ile insanların tüketim çılgınlığına kapılmasına kızıyor. Hep der mesela benim doğumgünümü kutlamayın istemiyorum diye Biz hiç özel gün kutlaması yapmadık bugüne kadar. Evlilik yıldönümü dahil. Sevgililer günü vs adı bile geçmez. Yine de doğumgünümde üzülmeyim diye bir şey alır. Sadece doğumgünümde ama

Aynen canım haklısın bende takmam eskiden takiyorlarmiş. Alsada benim diye saklarim sadece. Güzel fikir aslinda bende bir bakayım.
vallahi ben sımdı tamtura taktım eşim tekliff etcegınzman bestas da almıs tektasın yanında. kv ıle begenmsler hatta. şaşırdım yanı o kadar masrafı hangi kaynana yapar dıye ozmanlar ama evlenınce anladım acayıp gösterıslıler hıc benlık degıl eskı konularımdan bılr arklar ztn gösterıslı olduklarını. esım de smdı dıyor kalmadi alacak hedıye ben de onunla tamturu degıstırmek ıstıyorum takamıyorum kızımı cızecek diye de o da yanasmıyor. hıc sevmıyorum da abartı şeylerı. normal alyans almadım o zaten alyans yerıne de dıye. arada gelıyorlar bana da alısverıs şeyı ozaman arastrıyrm degısık ne var dıye. sırada neler cıkarcaklar acaba

Ozaman kötü. Ozaman o kendine harcamayı seviyor. Ne siz bana alın ne ben size hesabı

Şu banyo sevme olayı için bir taktik var mı ya:) zamanla mı alışıyorlar ya da

Onlar geçti kuzum ama bugün oldu yine dün ilk kez kaka yapamadı ağrısı var galiba
canım ua bı agrısı var gibi inleme aglama atakla mı ilgili acaba benimki de 2 gündür aglayarak inleyerek ıyanıyor belli bi acısı var ama ne

Eşin sayısalcı mı ya da burcu ne o etkili mi merak ettim benim eşim aslan burcu. Aldığı zamanlar tanışma, isteme ve doğum

İyi gene bak birdaha almamış. Benimki laf dinlemiyor. Ben onuda demiştim. Hadi altın alsan verilecek paraya acimam. Hem kalıcı birşey demiştim. Bidahakine küpe almıştı
Bikackisin yaninda alanala ot almis napim ben otu dedim de kırildi getirmedi birdaha sevmiyom bana bos geliyor.cicekmis gulmus cansiz olsa ona bile sevinirim curudu gitti copede atamiyom laf etmesin diye bizle yasiyor pislik yapiyor heryere

Eşin sayısalcı mı ya da burcu ne o etkili mi merak ettim benim eşim aslan burcu. Aldığı zamanlar tanışma, isteme ve doğum
Yok canım edebiyat öğretmeni ve başak burcu Bence benimkinin hammaddesi ile alakalı bu durum Çünkü ne zaman bana bir şiir okusana dediğimde ben şiir bilmem ki der, edebiyatçısın nasıl bilmezsin diye ısrar edince de benim güzel ağacım şiirini okur Malzeme bu napalım alıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…