2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kız bebişlerde enfeksiyon tehlikesi oluşturduğu için küvet içinde durması pek tavsiye edilmiyor uzun tutmamak gerekmiş cnm. Banyoya bizimki de bayılıyor bence banyo sevgisi doğuştan geliyor mevsiminegore benim kız kardeşim hep ağlardı bebekken kaç yaşına kadar sürdü hatırlamıyorum ama hamileyken çok dua ettim suyu sevsin diye nasıl korkuttuysa artık:)
Onlar geçti kuzum ama bugün oldu yine dün ilk kez kaka yapamadı ağrısı var galiba
Kıyamam ona inşallah pırtlatır biran önce:)
Ben tam da bu dediğin nedenden hala yarım kundak yapıp yatiriyorum gece uykusuna. Havalar biraz daha isinana kadar yapacağım.
Çok rahat yaa...Bende doğmadan demiştim yarım kundak yapacağım rahat uyusun diye yaptırtmadı sıpa:) kollar bacaklar durmadı hiç:) böyle üşüdü mü acaba diye düşünüp durmayacaktım ne güzel..

Isıtıcı da varsa üşümez cnm bizde ısıtıcı önünde yıkıyoruz. Birimiz yavaş yavaş su döküyoruz yinede üşürse diye konuşa konuşa yaptırıyoruz. Bakınıyor etrafa inşallah sever kısa sürede seninki de. Sevmemesi çok zor biliyorum :)

Benim ki de öyle aynı kuzum ama bizim idrar da temiz çıktı. Bebeklerin sebepsiz gün de 2 3 saat ağlayabileceğini okumuştum. Ağrısı olsa hiç durmaz bence ya da başka bişey bilmiyorum ki

Benimki uykusu sıkışır, çok uykusu gelirse yapıyor. Ne meme alıyor nede sallanmak istiyor. Zar zor uyutuyorum. Ama uyku akiyor gözünden

Aynen kuzum su an atak dönemi senin 6gun var bitmesine
çok tesekkkürler canım anladım zaten tahmin ettim tatsız zaten hafif atlatır inşallah zira az evvel büyük oğlum sag olsun galiba banyoda kayıp kendimi sakatladım her yanım agrıyor

Mahmudiye deyim bende canim rahat gelebiliyormusun ordan carsiya , bizde yebi toki projesi varmis yazilmayi dusunuyoruz

Mahmudiye deyim bende canim rahat gelebiliyormusun ordan carsiya , bizde yebi toki projesi varmis yazilmayi dusunuyoruz
Ben arabayla 10dakkada falan geliyorum ama belediye otobüsü yarım saatte falan geliyormuş galiba cnm merkeze uzak belki ama havası temiz en azından düşünebilirsiniz sizin o tarafta sanayiye yakın galiba

Ms
Ben arabayla 10dakkada falan geliyorum ama belediye otobüsü yarım saatte falan geliyormuş galiba cnm merkeze uzak belki ama havası temiz en azından düşünebilirsiniz sizin o tarafta sanayiye yakın galiba
Malesef ya hatta direk arkamizda merkez ama hava kotu bizde dusunuyoruz

çok tesekkkürler canım anladım zaten tahmin ettim tatsız zaten hafif atlatır inşallah zira az evvel büyük oğlum sag olsun galiba banyoda kayıp kendimi sakatladım her yanım agrıyor
Rica ediyorum kuzum❤❤ aa gecmis olsun cok. Ben banyoda kazalardan cok kokarim cok sukur cok buyuk bisey olmamis dikkat et

Kızlar doğum yapalı 2.5 ay oldu aşırı terlemem var. Gece 4-5 tane atlet gündüz de en az 5 kere atlet değiştiriyorum. Kış bitmedi bi türlü. Terle soğu terle soğu boğazım da şişti. Böyle aşırı terleyen var mı. Asaplarım bozuldu.

3.atak donemindesin yumusak gecisler. 4gun sonra bitiyor :)
bızım de 40a gore 5gun var kuzum. bugün kızım yıne az uyudu ya 3kezyarım saat ama çok şükür aglamıyor uyanık olsa da oyun ıstıyor atak donemlerınde uyutmaya calısmıcam gece uykusuna da yumusak geciiş yaparm artkaksamustu kakasını yapınca 7bucuga gelıyordu yattı hala uyanmadı gazı tutmasa barı memeye kalkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…