2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanımlar ilk adetiniz nasıl oldu benim 1 gün kan geldi 3.gün leke sonrasında bir şey yok hasta mıyım değil miyim çözemedim
10 günün 5i cok yogun sonra nomal on gunden sonra bitti iki gun sonra yine geldi vs. Vs. Dengesizlik oldu ama normalmis sanirim

çok yorgunum 8saattır karnım aç. kv bebek görmeye ıkı akrabayı getırdı vide oturun kahve içelim ısrarla dıyor kızım yenı uyanmistı gayet keyıflıydı oyun halısındaydı ıslerımı yapacakken pat dıye geldıler. onlara servısle ugrastım bıde resmen onlarla gttı gelmedı gerı mutfagmda ıs var bısuru. bide onların yanında babannesı de gezıyo hep dıyebılıyor. ya gel bı ıkı yardım et sor orda kahve fıncanları ve tabaklar da hala duruyor. ya allah askınıza yanlıs mı düşünüyorum al cocugu babannesın sen evde oldugunda al gel ısını yap de sureklı ben soleyemem ya sureklı bıktım artık bu durumdan uzakta olsa zerre bsy beklemem ama yemek yıcegım zman da bana basıma mısafr getıro ne yemek yyebldm ne ıs yaoabldm kızım da uyku gerılemesı yuzunden dalmakta guclesıyor yıne ugrasyrm 2saattır. 4.aydan sonra zaten eskı duzen olmuyormus bıyandan uyku duzenı kurmaya calısıyrm kzıım uyusun dınlenık kalsın dıye gunumun yuzde 90ı gidiyor. yanlıs mıyım babannesın sen gel yardım et ıkı ısımı yap eline mı yapısır. bıde demın kızım tam dalcakken dandan dan geldı kapıya gıtmıo ya uyutuyrm dımı gıt anla da gıt sınrlerım tepemde cok fazla

O kizinin uzun uyudugunu bildigi icin, senide isleri yapar diye düşünür gibime geliyor benim
Valla canim oteldeki sistemi uygula sende o zaman
Madem cat kapi kapin çalıyor yazi as uyutacakken :)

Hanımlar ilk adetiniz nasıl oldu benim 1 gün kan geldi 3.gün leke sonrasında bir şey yok hasta mıyım değil miyim çözemedim
Benim 40 ım çıktı bir hafta sonra regl oldum. Geçen hafta da ikinci kez regl oldum doğumdan beri. İlki de yoğundu ama bu seferkinde ultra gece pedi kullanmama rağmen ilk gün 4 kez çamaşır değiştirdim. O kadar yoğun oluyor. Hamilelikten önce böyle değildi.

Anneler bebeklerinize evde tek kat çorap mı giydiriyorsunuz? Benim bebeğimin ayakları hep soğuk. Tek kat denedim, 2 kat denedim, patik denedim ama ayakları hep buz gibi. Anlamadım

Kiz niye yoruyon kendini istedi zaman uyusun istedi zaman uyansin sabah ise gidecem derdinde yok ben 00 de yatiriyorum hic aksam yatsin vs demedim benim uykum nezaman geldiyse oda ozaman yatti

Anneler bebeklerinize evde tek kat çorap mı giydiriyorsunuz? Benim bebeğimin ayakları hep soğuk. Tek kat denedim, 2 kat denedim, patik denedim ama ayakları hep buz gibi. Anlamadım
Pamuklu ayakli tayt giydir ustune corap sonra yumusak patik giyiyoruz biz canm sicacik oluyor

Patikli alt, corap ve patik giydiriyorum serin oluyor ayagi gercekten bu sekilde ama patigi tepine tepine söküyor ayagindan :)

Pamuklu ayakli tayt giydir ustune corap sonra yumusak patik giyiyoruz biz canm sicacik oluyor
Ya öyle de denedim, bu sefer de ayakları terliyip de soğuk oluyor sanki. Çorapları hafif nemli oluyor. Bir türlü tutturamadık :) Ben de tek kat çorap giydiriyoruk artık.

Patikli alt, corap ve patik giydiriyorum serin oluyor ayagi gercekten bu sekilde ama patigi tepine tepine söküyor ayagindan :)
Ayakları terlemiyor mu peki? :) Aynen biz de patik tutamıyoruz ayağımızda. Geceleri zaten uyku tulumuyla yatırıyorum onun içinde güzel sıcak oluyor ayakları. Ama gün içinde ne yaptıysam soğuk :)) Bir de ayaklarına dokununca heyecanlanıyor parmaklarını kenetliyor

Valla ayaklari hep islak ve soguk ama dedigim gibi patigi tutmak imkansiz iki pamuklu sey giyiyor yani corap ve patikli alt

Canım bende oceon d vitamini kullanıyorum tabi sürekli unutuyorum bi kaç gün veriyorum vereiğim günler her yer kusmuk oluyor d vitamini kusturabilir

Ben patikli altın altına patik giydiriyorum o zaman çıkaramıyor

Ben patikli altın altına patik giydiriyorum o zaman çıkaramıyor
Nasıl patik giydiriyorsun peki? Bizim triko patiklerimiz vardı yaklaşık 2 ay kullandık küçüldü şimdi. Öyle triko tarzı da bulamadım bir daha.

ben tek kat giydiriyorum canim bazen pijamasi denk geliyo patikli alt o zaman 2 oluyo
Ben de tek kat çorap giydiriyorum artık. Öteki türlü ayakları terliyor yine soğuk yine soğuk. Patikli alt da kullanmıyoruz artık olmuyor çoğu Bacaklarımız biraz uzun 6-9 giyiyoruz onlar da genelde patiksiz oluyor

Benim de olan 1 tane kaldi patikli alt tulumlardada ayakli olanlar var bendekilerde 6 9 kuzum boyunuz kac benim oglan 61 cm olmus

Kiz niye yoruyon kendini istedi zaman uyusun istedi zaman uyansin sabah ise gidecem derdinde yok ben 00 de yatiriyorum hic aksam yatsin vs demedim benim uykum nezaman geldiyse oda ozaman yatti
canım yoemak zoeundaym hekekı buaksam ohrendıklerımden sonra sen de yapma bıle bıle 7uyku saatı olmalı bbeklerınuyumadıgında aglıyor alya. dusunsene 11de uykun geldı ve uyuyamıyosun sabah 6ya dek senın uyumana ızın vermyorlar aksılesır ınsan bebekler de boyle araste vebasla derım bıanonce. bu 4.ayda edındıklerı alıskanlıklar bıdha cokzor kayboluyomus ve ben buyuzden hersefernde uyutmaya calısyrm yenıduzen kurmak zorundaym ugrasmak zorundaym

Benim de olan 1 tane kaldi patikli alt tulumlardada ayakli olanlar var bendekilerde 6 9 kuzum boyunuz kac benim oglan 61 cm olmus
bızım kızda 61 cm ama bız 3aylıktık olctuklerınde tabı. aşı gunu dr olctu ılknde asıstan olcememıs 60demıstı ya 1haftada 1cm uzadı ya da dr dogru olctu. 61iz 6,9gyyoz bız de kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…