2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nerden ne zamsn aldin kiz bunu hicbiyerde satilmiyor şuan
ablam verdı kuzum bunu bana.buyuk ablam da aynından aldı gecen yıl onda da sua bundan var soraym nerden almjs. gecen taneme de demıstım suan satılmıyor dıye o da 2015te almstı enson koskoca nette geçen 1tane vardı o da n11de son 1ürün yazıyodu ve 500tlydi ztn o fıyata goruntulu de var kız

Ben de zıbın üstü tek pamuklu kat giydiriyorum evde canım. Uykudan uyandıysa sırtına penye ince yelek giydiriyorum. Bu bebek giydirme konusu bence en zor işmiş ya Üşür mü, terler mi, niye sıcak, niye soğuk vs vs.. :))

Hmm anladım canım gayet düzgün cümleler yazıyorsun en kısa zamanda kurtulur inşallah bu alerjiden. Almamayı içmiyor demiştin içtimi kuzu
Yok ya kuzum dishari cikdik yedi eve giriyoruz yemiyo neden boyle yapiyo anlamadim normal mamani 3-4 saatden bir yerdi bu diet mama cabuk sindiriliyo 2 saate acikiyo hemde haraketli ya artik disharda 2 kez yedi eve geldik biberonu agzina sokuyorum agliyo morariyo cikartiyorum guluyo oynuyo anlamadimdr aradim kashikla dene dedi onlada icmiyo gudecem doktora carshamba zehir gibi die yemiyo saniyordum biberonun ucunu marash dondurmasi ne ona biraz vurdum onuda tukurdu evde problem var

Kizlar karmasa yasiyorum sabah sutum kendiliginden akiyoken aksam fos dye sondu sut yok onerilerinize ihtiyacim var hc streste yapmadim niye boyle oluyo kizimda gayet guxel emdi niye yaa☹☹

Kizlar karmasa yasiyorum sabah sutum kendiliginden akiyoken aksam fos dye sondu sut yok onerilerinize ihtiyacim var hc streste yapmadim niye boyle oluyo kizimda gayet guxel emdi niye yaa☹☹
Guzel emdigi icin gogus sönüyor, bebek cekerse süt geliyor.yine niye takiyorsun su sütüm yok olayına
Var sütün vaarrr!!!

Yumusak gogus yagli sut demektir canim kafanı bu kadar takma ve artik gogusler terbiye oldu her daim sert olmasini bekleme artik benim sadece sabah saatleri dolgunluk oluyo oda uyudugu icin iste sonra bi uyaninca bi gogus gidiyo 1 saat sonra oteki gidiyo butun gun yumos yumoş takiliyorum sonra , bi sag bi sol veriyorum hangisi verdiğimi elimle kontrol ederken bile anlayamiyorum bebeginde emerken de extra bi huysuzluk yoksa sen boyle düşünürsen harbiden azalir sutun

Avent alirim 500 verene kdr suan buna dur bakalim ben arastiriyim güzelce telsiz kullanan arkadas varsa oneri yapabilcek bekliyorum kizlarrr
canım bu uyduruk bimarka degılki. :) sen al tabı aventi ama bnm bugune dek gordugum arastrdıgım ensorunsuzu. kendi çaplarınds. fiıyatndan bellı ztn kız uyduruk olmadgu da aventten ıyıdır dye tahmn edyrm ozellklerı

kızım memeye kalktı emzırdım yattı ve ben alev alevım vucudum da yanıyor resmen benım gb olan var mı yaa erken yattım bugecem yatmadan once de boyleydım uykuyya zor daldım resmen soguk suyla yıkyorum elımı yuzumu

Arkadaşlar aranızda bebeği bronşit olan var mı? Yavrum bronşit olmuş virüs kaynaklı dedi Dr. Zaten bütün ev nezleydi. Geçti çocuğa tabi. Virüs kaynaklı olduğu için 1 hafta sürer dedi öksürük. Hastaneye yatış verdi ama yaptığımız hava vermek. Bir de serum takıldı ki 18 saatte Yok denecek kadar az emdi onun yüzünden. Havalarını evde de verebilirim. Bi oksijen veremem. Eve geçsem de toparlamaz mıyız acaba. Hastane ortamı çocukta sinir stres yaptı huysuzlandı. Ben de öyle

Bende onu diyorum nasilki emzirme saati yok nezaman acikti ozaman emiyornuykusu nezaman geldi ozaman uyur yeni uykudan kalkmis bebegi on dk sonra yarim saat sonra uyku saati geldi gece uykusu diye dokuzda sekizde yatirmak bana hic mantikli gelmiyor dunku huyuyla bugunku huyu bile degisti ben nekadar uyutmaya ugrasirsam
O okadar inatla uyumuyor oyuzden saatlerc uyusun diye cabalayip saat kacibulursa bizim uyku saatimiz oo ama 00-00:30 arasi uyumus oluyor ben dokuzda onda yatirdmmi kesin uyaniyor birdahada uyutacam diye bak dur

Bizimki bronsit degil ama gribe yakalandi felaket hirilti vardi cigerler titriyordu resmen kedi gibi hiril hirildik doktor birtane bitkisel oksuruk surubu diye verdi cocukta hicbirsey kalmadi kullanmak ictersen isim verim doktorunla gorus uygun gorurse bi dene

Iyiligine degil zaten canım uygunluguna gire bisey ariyorum o yuzden avent dedim bisey sorcam senin bebis 7 de yatinca sabah kacta kalkiyo

Sabah kacta kalkiyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…