Pamuk Panda
evet kuzum o yeniden de var bende aldim. CANIM AZRAMM
valla memede duruyodu baya baya bi ama emme yok yalandan emme hareketkeri bezler cok azaldi hele bigun nerdeyse hic cis yoktu ve 2gundur memeye gelince yine ciglik cigliga
Bende onu diyorum nasilki emzirme saati yok nezaman acikti ozaman emiyornuykusu nezaman geldi ozaman uyur yeni uykudan kalkmis bebegi on dk sonra yarim saat sonra uyku saati geldi gece uykusu diye dokuzda sekizde yatirmak bana hic mantikli gelmiyor dunku huyuyla bugunku huyu bile degisti ben nekadar uyutmaya ugrasirsam
O okadar inatla uyumuyor oyuzden saatlerc uyusun diye cabalayip saat kacibulursa bizim uyku saatimiz oo ama 00-00:30 arasi uyumus oluyor ben dokuzda onda yatirdmmi kesin uyaniyor birdahada uyutacam diye bak dur
Kuzum on dk yarım saat zaten değil kastettiğim hatırladığım kadarıyla bebeğim huysuz uyusun ve uyanmasın yoksa ağlıyor demiştin ona istinaden dedim. Bebeği beslemesi, gazını çıkarması, altını değiştirmesi vs 1,5-2 saati buluyor zaten. Ben de illaki şu saatte uyuyacak deyip uyutmuyorum ama gözlemlediğim uykusu kaçınca da ağlıyor. Tabi her bebek bir değil ama bir gerçek var uyku ihtiyaçları
Bizimki bronsit degil ama gribe yakalandi felaket hirilti vardi cigerler titriyordu resmen kedi gibi hiril hirildik doktor birtane bitkisel oksuruk surubu diye verdi cocukta hicbirsey kalmadi kullanmak ictersen isim verim doktorunla gorus uygun gorurse bi dene
Denerim neydi adı? Ben eşim aşırı pimpirikli doktora gelince yatıralım di mi falan deyip durdu. Bir de özel. Bugün ikinci günümüz dr çıkmanızı tavsiye etmem diyo. Serum yüzünden emmiyor da. İyice strese girdim.
Denerim neydi adı? Ben eşim aşırı pimpirikli doktora gelince yatıralım di mi falan deyip durdu. Bir de özel. Bugün ikinci günümüz dr çıkmanızı tavsiye etmem diyo. Serum yüzünden emmiyor da. İyice strese girdim.
Kuzum on dk yarım saat zaten değil kastettiğim hatırladığım kadarıyla bebeğim huysuz uyusun ve uyanmasın yoksa ağlıyor demiştin ona istinaden dedim. Bebeği beslemesi, gazını çıkarması, altını değiştirmesi vs 1,5-2 saati buluyor zaten. Ben de illaki şu saatte uyuyacak deyip uyutmuyorum ama gözlemlediğim uykusu kaçınca da ağlıyor. Tabi her bebek bir değil ama bir gerçek var uyku ihtiyaçları
Evet kuzum huysuz uykusu oldumu yuzunu kasiyor anlasiliyor ben hep uyutma taraftariyim cunku uyumak istediginde uyutmadinmi canina okuyorlar ama hergun 9:30 da gece uykusuna yatilacak diyenlerden degilim ogun uykusunu alamadi belki tam 9 da uykudan uyandi hemen 9:30 da saati geldi demem anca hergun belli saatlari saşmaz yattigi dk dk beslenmede ayni sekilde ozaman hergunu bugun gibi ayni yasiyorsan o tammda uc aylik bebeginde nezaman uyanacagi acikacagi vs belli olmuyor bugun az yarin cok uyuyor
Bu canim bizde bicak gibi hiriltiyi kesti doktor ilac veremem cok kucuk bu bitkisel dedi ben hatta oksurugumuz yok bumu kesecek diye burun kivirmistim devlettwki doktor vermisti ama bilgiliymis kadin az oksuruk vardi burun tikanikligi oksuruk hirilti kalmadi dun ozele gittik hastalik hakkinda birsey demedi gecmis
bu ayda 10,12 saat uyku almaları gerrkıyomus Ttanem-tane20
sen gec yatırdıgın ıcın cok az uyumus erken yatır bak koca ıle keyıf yaparsın yıne aynı 7de fln uyanr kız
bu ayda 10,12 saat uyku almaları gerrkıyomus Ttanem-tane20
sen gec yatırdıgın ıcın cok az uyumus erken yatır bak koca ıle keyıf yaparsın yıne aynı 7de fln uyanr kız
Kiz hayatta uyumaz ben yatiriyorum hatta uyanmasin diye supurge sesi acarim biz mutfakta iki kasik yemek almadan kalkar onuda getirirm oyuzden ben ona birakiyorum o nezaman uyumak isterse gunduz alsin geri kalan uykusunu
Bizimki bronsit degil ama gribe yakalandi felaket hirilti vardi cigerler titriyordu resmen kedi gibi hiril hirildik doktor birtane bitkisel oksuruk surubu diye verdi cocukta hicbirsey kalmadi kullanmak ictersen isim verim doktorunla gorus uygun gorurse bi dene
Bizimkide sanki bogazina birsey yapişmiş oho dese gececek gibi icimi gıdıklardı hep cok sukur ikigune kalmadi gecti cnm aman uzakdur antibyotikten kakada kanda idrarda veya bogazda enfeksiyon olmadi surece kulanmamaya calisalim prospan tok karnina iki çay kaşigi sabah ogle aksam kullandik
7bucukta uyuduk bizde ama sabahin korunde uyandi 6 da burun hirilrisi ve oksuruk vardi cok bolundu aglandi ama devam etti uykusuna 8bucuk 9 arasi uyuttugumda 7bucuk gibi kalkiyordu ben illede su saat demiyorum ama 9 civarlari en gec uyusun istiyorum hangi saat denk gelirse son uykusindan sonra artikinn
Bizimkide sanki bogazina birsey yapişmiş oho dese gececek gibi icimi gıdıklardı hep cok sukur ikigune kalmadi gecti cnm aman uzakdur antibyotikten kakada kanda idrarda veya bogazda enfeksiyon olmadi surece kulanmamaya calisalim prospan tok karnina iki çay kaşigi sabah ogle aksam kullandik
7bucukta uyuduk bizde ama sabahin korunde uyandi 6 da burun hirilrisi ve oksuruk vardi cok bolundu aglandi ama devam etti uykusuna 8bucuk 9 arasi uyuttugumda 7bucuk gibi kalkiyordu ben illede su saat demiyorum ama 9 civarlari en gec uyusun istiyorum hangi saat denk gelirse son uykusindan sonra artikinn