2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Z zeLina kuzum nerelerdesin benmi kaciriyorum mesajlarini senmiydin tetnoz soran simdi yaptirdik geldik bakalim agri aci ne olacak yazarim sana
Takip edemedim canım ev taşıdık. Topla yerleştir. Ancak dönebildim aranıza. Evet bendim benimkinin günü geçen haftaydı ama taşınırken ağrırsa iş yapamam diye yaptırmadım.aradım sonrada yapılır dediler gidicem bi ara inşallah. Yaz mutlaka merak ediyorum.
Sağol cnm öyle olmasa cesaret edemezdim zaten uyumasa bile kendi vakit geçiriyor en azından. İnşallah sizde atlatacaksınız bugünleri anne kız gezmelere alışverişlere gideceksiniz.

Kizlar hersey konusulduda bir tuZlama konusmadik bebekleri tuzladinizmi is isten gecti artik ama

Bizimkide 21marttaymis sen demesen ben bitti saniyordum asiyi aramadilarda hayirli olsun yeni evin neguzel evin havasi degismistir tasimasi zor ama sonuc guzel

Bende icmim sigara falan gerci ictigimde yok bir iki arada oda onuda icmim utandim siMdi siz oyle diyince bizim elti pof pof icerei emziriyordu etkisi yok arastirdim aradinda mesafe var falan filan diye kendini kandirir icerdi )
Bende kendimi kandirmim birdaha agzima sokmim

Bizimkide 21marttaymis sen demesen ben bitti saniyordum asiyi aramadilarda hayirli olsun yeni evin neguzel evin havasi degismistir tasimasi zor ama sonuc guzel
Sağol cnm bende seviyorum taşınmayı değişiklik iyi oluyor ama zorluğu olmasa. Lina hasta falan olmadan atlattık şükür.. beni de aramadılar cnm bebim aşı kartında yazıyordu haftaya gideyim yaptırayım bende..

Gündüz aydınlıkta uyutuyorum ben de canım. Loş ortama alışırsa hep aynı ortamı ister huzursuz olur başka bir yerde. Geceyi gece bilsin, gündüzü gündüz

Bebe bende ayniyiz. Valla 10 yıl da geçse hala Canim istiyor diyenler var ben alkolsüz parabensiz aluminyumsuz kokusuz roll on aldım çok memnunum kuzum

Sadece eller mi benim ayaklar da durmuyor güzel uyandırıyor

7 olsun olmaz mı

Sabret canım bence de. Annelik fedakarlık istiyor

Benimki ilk zamanlar oyle dedigin gibi sicriyordu,korkuyordu o esnada ben okudum hep oyle gecmisti
1 yasina kadar ana besin anne sütü veya formül mama, diger yedikleri adi üstünde ek gida.
6. Ayında baslama canim az daha disini sık bsebse

Bebe bende ayniyiz. Valla 10 yıl da geçse hala Canim istiyor diyenler var ben alkolsüz parabensiz aluminyumsuz kokusuz roll on aldım çok memnunum kuzum
Yaa markası ne canım? Ben de alayım. Duştan çıksam bile bir kere emzireyim ter kokuyorum kendime bile. Kimyasal olmayan bir şey varsa kullanmak isterim

Canım üzme kendini bİzİm ki sabah 6 dan beri ayakta 15 dk uyudu babasına bırakıp kaçtım dışarı biraz nefes aldım ev işini boşver ben saldım gitti bizden değerli değil ya boşver. Ev pırıl pırıl olunca madalya takmıyorlar zaten. Sıkma güzel canını

Kolay gelsin canım ama dinlen biraz. Bursa’ya mı taşındın

benimde bi kac tane kaldi onları bitireyim bende icmiyecegim
Zaten iki haftaydu baslayali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…