Takip edemedim canım ev taşıdık. Topla yerleştir. Ancak dönebildim aranıza. Evet bendim benimkinin günü geçen haftaydı ama taşınırken ağrırsa iş yapamam diye yaptırmadım.aradım sonrada yapılır dediler gidicem bi ara inşallah. Yaz mutlaka merak ediyorum.
Sağol cnm öyle olmasa cesaret edemezdim zaten uyumasa bile kendi vakit geçiriyor en azından. İnşallah sizde atlatacaksınız bugünleri anne kız gezmelere alışverişlere gideceksiniz.İnsallah yavas yavas dinlenmeye firsatin olur kuzum ev tasimak en zor sey hele ki bebekle.. Allah kolaylik versin valla. Masallah ki kizin uyuyan sakin bir bebek kendimi hayal ediyorum da imkansizne sallama ne kuvak ne memede uyumayan kizimla ev tasimayi birak 3adim oteye zor gidiyorum ❤ cani sagolsunda yoruluyor iste insan
Bizimkide 21marttaymis sen demesen ben bitti saniyordum asiyi aramadilardaTakip edemedim canım ev taşıdık. Topla yerleştir. Ancak dönebildim aranıza. Evet bendim benimkinin günü geçen haftaydı ama taşınırken ağrırsa iş yapamam diye yaptırmadım.aradım sonrada yapılır dediler gidicem bi ara inşallah. Yaz mutlaka merak ediyorum.
Sağol cnm öyle olmasa cesaret edemezdim zaten uyumasa bile kendi vakit geçiriyor en azından. İnşallah sizde atlatacaksınız bugünleri anne kız gezmelere alışverişlere gideceksiniz.
Bende icmim sigara falan gerci ictigimde yok bir iki arada oda onuda icmim utandim siMdi siz oyle diyince bizim elti pof pof icerei emziriyordu etkisi yok arastirdim aradinda mesafe var falan filan diye kendini kandirir icerdiBen de hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. Bebek doğduğundan beri çok daha fazla canım istiyor. Benim de rüyalarıma giriyor artık. Bebeğim için sabrediyorum. Anne sütü ile besleniyor kuzuma kıyamıyorum. Herkes bu kadar uzun süre bıraktıysan unutmuş olman lazım diyor ama yok. Muhtemelen emzirme dönemi bitince başlayacağım tekrarT tanem-tane20 Parfüm, roll-on filan da kullanmıyorum bebek etkilenmesin diye. Çok da terliyorum emzirirken filan ama geçecek bugünler de
Kizlar hersey konusulduda bir tuZlama konusmadik bebekleri tuzladinizmi is isten gecti artik ama
Kokmasin teni diye tuzluyorlarda ben kiyamadim sadece yikarken tuzlu suda yikayip temiz suyla duruladimYok ya şahsen inanmıyorum terlemezmiş vs. Eskilerde ne kadar çok uygulama varmış kv. anlatıyor da hiçbirinin de doğruluğu yok
Sağol cnm bende seviyorum taşınmayıBizimkide 21marttaymis sen demesen ben bitti saniyordum asiyi aramadilardahayirli olsun yeni evin neguzel evin havasi degismistir tasimasi zor ama sonuc guzel
Gündüz aydınlıkta uyutuyorum ben de canım. Loş ortama alışırsa hep aynı ortamı ister huzursuz olur başka bir yerde. Geceyi gece bilsin, gündüzü gündüzKızlar yine bir soru ile karsinizdayim cevaplarinizi merakla bekliyorum:) ben cocugu gece uykusuna gectiginde besigine yatiriyorum ama gunduz uykularinda besigi kullanmiyorum. Gayet aydinlikta babynest de oturma odasinda uyutuyorum. Sizler nasil yapiyorsunuz? Sizce gunduz uykusunda los ortam olustirmali miyim :)
Benimde öyle. Rüya çabuk bittiben 5 saati bile görmedim 4 saay de sayılıdır
Bebe bende ayniyiz. Valla 10 yıl da geçse hala Canim istiyor diyenler varBen de hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. Bebek doğduğundan beri çok daha fazla canım istiyor. Benim de rüyalarıma giriyor artık. Bebeğim için sabrediyorum. Anne sütü ile besleniyor kuzuma kıyamıyorum. Herkes bu kadar uzun süre bıraktıysan unutmuş olman lazım diyor ama yok. Muhtemelen emzirme dönemi bitince başlayacağım tekrarT tanem-tane20 Parfüm, roll-on filan da kullanmıyorum bebek etkilenmesin diye. Çok da terliyorum emzirirken filan ama geçecek bugünler de
Sadece eller mi benim ayaklar da durmuyor güzel uyandırıyorYa kızlar yarım kundak olayını bırakmak istiyorum ama bu çocuk uyumuyor elleri dışarı da olunca sürekli de korkuyor sıçrıyor, rahat rahat sere serpe uyusun istiyorum ama yok kendi elleriyle kendini korkutup uyandırıyor
Canim 6. Ayda karınlarını doğuracak kadar yiyemiyorlar ki minnak tattırmalıklar en az 1 yaşını geçecek ki diyet yapabilelim ahh diyet yapabilsem bir spor yapmak istiyorum bildiğin canım çekiyor ama yok süt zaten anca yetiyor
Sabret canım bence de. Annelik fedakarlık istiyorBende icmim sigara falan gerci ictigimde yok bir iki arada oda onuda icmim utandim siMdi siz oyle diyince bizim elti pof pof icerei emziriyordu etkisi yok arastirdim aradinda mesafe var falan filan diye kendini kandirir icerdi)
Bende kendimi kandirmimbirdaha agzima sokmim
Benimki ilk zamanlar oyle dedigin gibi sicriyordu,korkuyordu o esnada ben okudum hep oyle gecmistiYa baktım da önce bir elini açıkta bırakın oyle bi kaç hafta tek eli dışarıda uyusun alışsın sonra ikisini birden çıkarın diyorlaray düşünsene 5 yaşına gelirmiş hala kundaklıyormuşum
1 yasina kadar ana besin anne sütü veya formül mama, diger yedikleri adi üstünde ek gida.Canim 6. Ayda karınlarını doğuracak kadar yiyemiyorlar ki minnak tattırmalıklar en az 1 yaşını geçecek ki diyet yapabilelim ahh diyet yapabilsem bir spor yapmak istiyorum bildiğin canım çekiyor ama yok süt zaten anca yetiyor
Gecmi kaliyon nereye yetisecen bacim7 olsun olmaz mı
Yaa markası ne canım? Ben de alayım. Duştan çıksam bile bir kere emzireyim ter kokuyorum kendime bile. Kimyasal olmayan bir şey varsa kullanmak isterimBebe bende ayniyiz. Valla 10 yıl da geçse hala Canim istiyor diyenler varben alkolsüz parabensiz aluminyumsuz kokusuz roll on aldım çok memnunum kuzum
Pamuk Panda gece gazi vardi bi dunya uyandim. Hep mizildandi. Sabah da 07.30 da kalkti. E gunduz de uyumasi sorun 3 gündür. Oturdum agladim esim ise giderken ben çok yoruldum kimsem yok uykum var. Dinlenemiyorum gündüz de uyumicak evde is dolu diye. Çocugun atagi oldugu gibi benim de ataklarim oluyor iste Benim ki gunduz uykusunu tas catlasa 1 saat yapiyor ben de yatak odasinda deniim bakiim bugün o uyuyunca uyiim bayilcam cidden yoksa
Günaydın hanımlar.. kaç gündür takip edemedim. Önceki pazartesi ev tutup cumartesiye taşındık. Arada geçen sürede sabahtan akşama kadar kızımla akşamdan gece yarılarına kadarda eşimle ev topladım. Cumartesiden bu yana da aynı işlemin tersini yapıyorum. Hala ufak tefek işler var. yorgunluk uykusuzluk bayılacağım bir yerlerde.. bunun üstüne bir yorgunluk sigarası yakmayı çok isterdim ama bu bebişler elimizi kolumuzu bağladı.. kaç gündür Linayla da ilgilenemedim karnını doyurup bezini değiştiriyorum sonra yatırıyorum yanıma... çocuğum kaç kere beni beklerken uyuyakalmış. Kalan işleride bıraktım sonra yapacağım kızıma ayırdım bugünü belki uyuruz birlikte...
Benim sipa yemedikce ben onun yerine yiyorum ve artık neredeyse ağır yaasamlara dr.Now'a gidecegimDiyete 6. Ayda başlayacağım inşallah
benimde bi kac tane kaldi onları bitireyim bende icmiyecegimBende icmim sigara falan gerci ictigimde yok bir iki arada oda onuda icmim utandim siMdi siz oyle diyince bizim elti pof pof icerei emziriyordu etkisi yok arastirdim aradinda mesafe var falan filan diye kendini kandirir icerdi)
Bende kendimi kandirmimbirdaha agzima sokmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?