2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kolay gelsin canım ama dinlen biraz. Bursa’ya mı taşındın
Sağol canım artık dinlenme faslına başladım klanı bıraktım yavaş yavaş yaparım. Evet canım bursaya istediğimiz gibi bir ev bulduk kaçırmayalım dedik ama yorulduk biraz. En azından yazın sıcağa kalmadan hallettik

Benimde öyle. Rüya çabuk bitti
sabahtan beri yatırıyorum 20 dk yat kalk 1 saat uyumadı ya demin hava alsın fiye mutfak kapısını actım yine kopardı yaygarayı büyüğü uyandırcak alel acele kapatıyım perdryi derken hop stor perde yere cakıldı uyumuyor anladım bari uaygara cıkarma ya yanında olcan laf vericen ya kucagına alıcan daha günün yarısı ben bittim

ben ya odasına yada y.odamdaki hesige yatirmaya ozen gosteriyorum.bazen oturma odamda da uyudugu oluyo
Kizlar hersey konusulduda bir tuZlama konusmadik bebekleri tuzladinizmi is isten gecti artik ama
Tabikide tuzlamadım suyuna bari at at diye basimin etini yediler olur atarim dedim atmadim tabikide vücuda olu fare suruncede kil olmuyormus eski seyleri dinlersek ohhoohoo ayrica yenidogan a da tuz vücuda zararli terlemeylede uzaktan yakindan bi alakasi yok venim fikrimce

Biİmki ikigundur hic uyumuyor yirmi dk bile uyumadi cocuk sabah bi kalkti halen bakiyor anlamadim uyuyan cocuk gitti ayakta hep

Canım bir toplu taşımaya biniyorum koca koca adamlar leş gibi kokuyor Eminim ki onları anneleri tuzladı bebekken. Kokmasa onlar kokmazdı

İy faremi ög ) birde olusu haha
Cok zararli su kaybina sevep verip allah koruya olume kadar gidiyormus ben suyuna koydum tuzlu suyla yikayip durulandik

Ooo da ne yicen o yediklerin sana birhafta yeter artik acıktım deme

Sorma ya valla yiyorum ama sağolsun oğlum resmen sömürüyor. 23 kilo almıştım, 7 kilom kaldı. Bebeğe bakmak cidden zormuş onu anladım.
ben atak diye birşeyi bile bilmiyordum. Diyorum bu çocuk neden tuhaf. Ama şimdi çok iyi gözlemledim resmen atağa merhaba diyoruz. Aynen ya birde çalışan anneyim iznim bitecek o atak zamanı nasıl olacak bilmiyorum. Rapor filan halletmem lazım
Olabilir tabi ki kuzum birebir tutcak diye birsey yok bu yine kisa 7gunluk bir atak. Digeri fena
gözümü asıl korkutan o valla
Keşke bizde sizin gibi olsak.Valla ozaman 7/24 uyumasin hep kucagimda olsun yeterki doğru dürüst emsin

İnş güzelce emer. Ama inanın herşeyin fazlası zarar. Bazen kollarım uyuşuyor tutmaktan

Kizlar gecenlerde migrostan indirimden durunun granül sabununu almistim.
Bugun yikadim.
birkac parca zibinda kaka lekesi vardi kar gibi yapmis hic izi bile yok,mis gibide kokuyor
Benim anlamadigim benim aldiklarim hep bebek icin olan sabun tozu simdi durununki tv reklamlardada gordum hic bebekler icin demiyor bizler icin degilmi bebeklerde kullanilirmi ??

Çok teşekkür ederim. Güneşli günler bile tam güneşli değilken birde bu atak haftası Mayıs-Haziran ayında ne yapacağız
Bu ataklara nereden bakiyorsunuz cocuktan cok atak konusuluyor ) bende bakayim bizimki ikigundur uyumuyor neymis derdi ogrenelim

kizlar benim oğlum dünden beri kabiz ve sabaha kadar ikinip durdu.üstelik göbek fitigida oluşmuş gazdan,aglamaktan.gunde bikere 60cc aptamil veriyorum o dan kabiz oldu.bu kabizligi nasil onlerim?

Benim anlamadigim benim aldiklarim hep bebek icin olan sabun tozu simdi durununki tv reklamlardada gordum hic bebekler icin demiyor bizler icin degilmi bebeklerde kullanilirmi ??
Üstünde yazıyor bebekler icinde olur diye 1 kilosu 25 yıkama
Ben gecen tülleri yikadim onlarda mia gibi oldy

kizlar benim oğlum dünden beri kabiz ve sabaha kadar ikinip durdu.üstelik göbek fitigida oluşmuş gazdan,aglamaktan.gunde bikere 60cc aptamil veriyorum o dan kabiz oldu.bu kabizligi nasil onlerim?
Gliserin fitil verebilirsin canim yada kendin yemene dikkat ederek o baya uzun surer normale donmesi en iyisi fitil fıtıkta varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…