Sağol canım artık dinlenme faslına başladım klanı bıraktım yavaş yavaş yaparım. Evet canım bursaya istediğimiz gibi bir ev bulduk kaçırmayalım dedik ama yorulduk biraz. En azından yazın sıcağa kalmadan hallettik
sabahtan beri yatırıyorum 20 dk yat kalk 1 saat uyumadı ya demin hava alsın fiye mutfak kapısını actım yine kopardı yaygarayı büyüğü uyandırcak alel acele kapatıyım perdryi derken hop stor perde yere cakıldı uyumuyor anladım bari uaygara cıkarma ya yanında olcan laf vericen ya kucagına alıcan daha günün yarısı ben bittim
Kızlar yine bir soru ile karsinizdayim cevaplarinizi merakla bekliyorum:) ben cocugu gece uykusuna gectiginde besigine yatiriyorum ama gunduz uykularinda besigi kullanmiyorum. Gayet aydinlikta babynest de oturma odasinda uyutuyorum. Sizler nasil yapiyorsunuz? Sizce gunduz uykusunda los ortam olustirmali miyim :)
Tabikide tuzlamadım suyuna bari at at diye basimin etini yediler olur atarim dedim atmadim tabikide vücuda olu fare suruncede kil olmuyormus eski seyleri dinlersek ohhoohoo ayrica yenidogan a da tuz vücuda zararli terlemeylede uzaktan yakindan bi alakasi yok venim fikrimce
sabahtan beri yatırıyorum 20 dk yat kalk 1 saat uyumadı ya demin hava alsın fiye mutfak kapısını actım yine kopardı yaygarayı büyüğü uyandırcak alel acele kapatıyım perdryi derken hop stor perde yere cakıldı uyumuyor anladım bari uaygara cıkarma ya yanında olcan laf vericen ya kucagına alıcan daha günün yarısı ben bittim
ben ya odasına yada y.odamdaki hesige yatirmaya ozen gosteriyorum.bazen oturma odamda da uyudugu oluyo
Tabikide tuzlamadım suyuna bari at at diye basimin etini yediler olur atarim dedim atmadim tabikide vücuda olu fare suruncede kil olmuyormus eski seyleri dinlersek ohhoohoo ayrica yenidogan a da tuz vücuda zararli terlemeylede uzaktan yakindan bi alakasi yok venim fikrimce
ben ya odasına yada y.odamdaki hesige yatirmaya ozen gosteriyorum.bazen oturma odamda da uyudugu oluyo
İy faremi ög ) birde olusu haha
Cok zararli su kaybina sevep verip allah koruya olume kadar gidiyormus ben suyuna koydum tuzlu suyla yikayip durulandik
Rica ederim aynen canim ya gecen 2 atakta bu kadat farketmemistim bu sefer çocuk bambaska. Uykusu geliyor uyumuyor gezmek istiyor. Uyusa 5-10 dk uyuyor. Surekli emmek istiyor bu sefer de fazla geliyor kusuyor su mayis-haziran atagini da bu kdr siddetli olmayacagini umit ediyorum upuzuuuun bi atak var biz de insaniz yani
ben atak diye birşeyi bile bilmiyordum. Diyorum bu çocuk neden tuhaf. Ama şimdi çok iyi gözlemledim resmen atağa merhaba diyoruz. Aynen ya birde çalışan anneyim iznim bitecek o atak zamanı nasıl olacak bilmiyorum. Rapor filan halletmem lazım
Kizlar gecenlerde migrostan indirimden durunun granül sabununu almistim.
Bugun yikadim.
birkac parca zibinda kaka lekesi vardi kar gibi yapmis hic izi bile yok,mis gibide kokuyor
Benim anlamadigim benim aldiklarim hep bebek icin olan sabun tozu simdi durununki tv reklamlardada gordum hic bebekler icin demiyor bizler icin degilmi bebeklerde kullanilirmi ??
Benim anlamadigim benim aldiklarim hep bebek icin olan sabun tozu simdi durununki tv reklamlardada gordum hic bebekler icin demiyor bizler icin degilmi bebeklerde kullanilirmi ??