- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kahraman annelerizz bizz ❤ bebisle her ise kosmaya calisan ❤Sabahları eşim genellikle tost hazırlıyor bana bazen o an yemek istemiyorum tost ekmeğini hazır ediyor sucuk kasar vs oyle bırakıyor bi tost makinesine basması kalsın diye yanına genellikle sallama çay yapıyorum, sabah 7 den öğlen 1 e kadar 40 dk bi uykumuz oluyor bazen o uykusunu bekliyorum o uyuyunca en pratik ne varsa ki bu çoğunlukla yumurta oluyor hemen bi çay demleyip yumurta zeytin peynir domates koyup getiriyorum çoğu zaman da ben yerken uyanıyor bi elimle yiyip bi elimde puset sallıyorum güneşi kucağıma alıp etrafı toparlıyorum bi süpürmesi kalıyor onun içinde güneşi yatak odasına oyun halısına bırakıyorum diğer odaları süpürüp içeriyi havalandırıyorum sonra bebeği salona taşı yatak odasını süpür havalandır, belki bi yarım saat -45 dk filan uyuyor o arada bazen rezene bazen kahve mutlaka bişiy içiyorum yanına kek çikolata tarzı bişeyle birlikte sonra da akşam 6 da eşimi bekliyorum o gelince yemek yiyoruz, tüm gun böyle koşturmacalı geçiyor( bir gun süpürüp diğer gun toz alıyorum)
Canım ben arabaya kucağımda götürüyorum bebeğimi. Zaten 2 adım kapının önü. Arabada oto koltuğu kullanıyoruz, anakucağı da hep bagajda oluyor bebek arabasıyla kullanmak için. Yani rüzgarlık geçirme şansım yoktuCanım yağmurluk rüzgazlık var ya naylondan onu geçiriyorum üstüne yoksa üşür ki bide rotayı ilk kızımda doktora yaptırdık baktık yaparken sonra hep evde yaptık oğlumunkini de eczaneden alıp kendimiz yapıyoruz yabancı biri zor içiyor çünkü
canım sizin kacıncı ay suan kzım gunduzlerı de cok uyuyordu 4.ayda uyku gerılemesı basladı ve her bebekte oluyormus hazırla kendını uyuyor ama 30dk.veben uyku döngulerını tamamlasın dıye saatlerce uyutmaya calısıyrm neysekı kıgundur uzun uzun uyudu gunduzlerı duzelmeye basladı ama busefer yemek yap ıkı ıs yap bıseyler yerken zorlanyrm vakıt kalmıyor duzelıyor sanırken diş mevzu cıktı elı sureklı agzında kasıyor damaklarını benım elımı alıyor damagna göturuyor gece 1e dek uzun uykuda. 1den snraları 2saatte bır kalkıyor. allahtan uykuya devam edıyor ama yoruyor benı sık uyanması . kısacası ya ıs ya yemek yapmaktan ıstahıma zaman ayıramıyrm
Aslında bu daha iyi en azından aç değil bebe onu biliyoruz ama şuan sol memem çok acıyor sömürdü resmen bi de hala malum silikonla emziriyorum onun arasına sıkıştıkça ucu kopacak artıkçocuk normal mememi bilmiyor ağzına alınca yüzünü buruşturuyor plastik memeli anası var kızımın
krem kullanmıyo musunuz? acıyosa mutlaka kullanmalısınız.Yarım saatte bir emmek istiyor hatta hiç memeden ayrılmamak ağzında oyle dursun istiyor 5-6 saat sabahları böyleyiz, benim canım dayanmıyor memem acıyor
masallahcanımm yapmasına ben de yapıyorum yaptım da hep hem de basıt yemekler de degl ennson hunkarbegendı ıstedı eşim düşğn onu yaptım bebekle kız ve ama ben uyku olayını duzeltmekten yapamıyordum vakit gecıyor çünkü ablamlar da coktakıyorsun dıyor ama gonulelvermıyo uykulu dolasmasına 2gundur ıyı uyudu da yaptım mesela 1de uygrasıyodum ya bu konstgmz felaket uykuları vs 5e dek 3e dorde bagladım hep yemek yapmaya vakıt kalmadı ki.gecen aksam esımle pasta yaptık sozde gunduz ben yapcaktım su uyku olayını takıntı halıne getırdım glb ben brz. allahtan sızlanmaz dun aksam sofra kaldı gıt ye dıyorum beraber yıcez uyusun dıyor bızdede oyle garıplık var ayrı bısey yapamyoruz@Kartanesii8892 kizz bizim gibi beben olsa napcan senn uyumayan aglayan susmayan devamli kucak yada oyun isteyenben bu halde bile bazen 2 cesit yemek arti tatli pasta fln yapiyorum kanguruyla kucagima takip ev supuruyorum ordan oraya cocukla bazen okdr susmuyor ki altini aldigim yerde bez saatlerce duruyor ve okdr cok kaka cis yapiyoruz ki kusuyorhz ayni zamanda sabahtan bu yana 3 kez kakamiz gecti ust degistik 1 kez kustu ust degistik saat daha 1 1 kocaman bi BIR hastaneye gidicem ordan aglamazsa pasam avm gitmek istiyorum ama hava yagmurlu ve bizim avm acik puff puff
hayatımızın gerıkalanı hep böyle gececek yürüdüklerinde rahat edecegız sanırım az bıraz ben de kahvaktı tabagnı geceden hazırlyrm kızım 7de yattıgı ıcın sbahları 6,7de uyanıyor esım bakıyor 1saat ben uuyuyorum sonra kahvaltı faslı kızım sbaahları uyurken o saatte yapmıoduk basladık artık. işlerimi de kızıkı uyutmaya calsrken aksatr oldum gonlum elvermıyor nasıl duzelcek bılmem budurum o agu dıyor ben uyutuyrm sımdı bıde salyası basladı damak kasıntısı basladı huysuzlancak gb yaSabahları eşim genellikle tost hazırlıyor bana bazen o an yemek istemiyorum tost ekmeğini hazır ediyor sucuk kasar vs oyle bırakıyor bi tost makinesine basması kalsın diye yanına genellikle sallama çay yapıyorum, sabah 7 den öğlen 1 e kadar 40 dk bi uykumuz oluyor bazen o uykusunu bekliyorum o uyuyunca en pratik ne varsa ki bu çoğunlukla yumurta oluyor hemen bi çay demleyip yumurta zeytin peynir domates koyup getiriyorum çoğu zaman da ben yerken uyanıyor bi elimle yiyip bi elimde puset sallıyorum güneşi kucağıma alıp etrafı toparlıyorum bi süpürmesi kalıyor onun içinde güneşi yatak odasına oyun halısına bırakıyorum diğer odaları süpürüp içeriyi havalandırıyorum sonra bebeği salona taşı yatak odasını süpür havalandır, belki bi yarım saat -45 dk filan uyuyor o arada bazen rezene bazen kahve mutlaka bişiy içiyorum yanına kek çikolata tarzı bişeyle birlikte sonra da akşam 6 da eşimi bekliyorum o gelince yemek yiyoruz, tüm gun böyle koşturmacalı geçiyor( bir gun süpürüp diğer gun toz alıyorum)
Başta yapamıyordum zorlanıyordum ama şimdi bu tempoya alıştımKahraman annelerizz bizz ❤ bebisle her ise kosmaya calisan ❤
Kız ben geçen akşam 30 parça Ütü yaptım resmen boynum tutuldu sonra kaynana gelip gidip Yaparsın yaparsın dedi hiç de ben alayım yardım edeyim demediBaşta yapamıyordum zorlanıyordum ama şimdi bu tempoya alıştım ❤❤ Hatta şuan iki arada bi derede eşimin 2 gömlek bi pant ütüledim bile
Anca beraber kanca beraber zaten tum gun yüzünü gormuyorsun yemekte anca bizde cok bekledik 9bucuklara kdr sofra kurulu kaldi kac kez , ama olmasini gerekeni bu zaten bence birlikte olmakmasallahcanımm yapmasına ben de yapıyorum yaptım da hep hem de basıt yemekler de degl ennson hunkarbegendı ıstedı eşim düşğn onu yaptım bebekle kız ve ama ben uyku olayını duzeltmekten yapamıyordum vakit gecıyor çünkü ablamlar da coktakıyorsun dıyor ama gonulelvermıyo uykulu dolasmasına 2gundur ıyı uyudu da yaptım mesela 1de uygrasıyodum ya bu konstgmz felaket uykuları vs 5e dek 3e dorde bagladım hep yemek yapmaya vakıt kalmadı ki.gecen aksam esımle pasta yaptık sozde gunduz ben yapcaktım su uyku olayını takıntı halıne getırdım glb ben brz. allahtan sızlanmaz dun aksam sofra kaldı gıt ye dıyorum beraber yıcez uyusun dıyor bızdede oyle garıplık var ayrı bısey yapamyoruz
Uykum var a dostlarrBaşta yapamıyordum zorlanıyordum ama şimdi bu tempoya alıştımHatta şuan iki arada bi derede eşimin 2 gömlek bi pant ütüledim bile
Boşver oluruna bırak valla oluruna bırakınca daha iyi oluyor, yapabildiğim kadar diyorum yani, yemek yapamadığım günler oluyor eşimde sorun etmez hazır şeyler söyleriz Ya da dondurulmuş ürünler tamamdır, haftasonlarını eğer evdeysek detaylı temizliğe giriyoruz eşimle mesela bu pazar camlarımı sileceğim son yağmurlarla birlikte leş oldularhayatımızın gerıkalanı hep böyle gececek yürüdüklerinde rahat edecegız sanırım az bıraz ben de kahvaktı tabagnı geceden hazırlyrm kızım 7de yattıgı ıcın sbahları 6,7de uyanıyor esım bakıyor 1saat ben uuyuyorum sonra kahvaltı faslı kızım sbaahları uyurken o saatte yapmıoduk basladık artık. işlerimi de kızıkı uyutmaya calsrken aksatr oldum gonlum elvermıyor nasıl duzelcek bılmem budurum o agu dıyor ben uyutuyrm sımdı bıde salyası basladı damak kasıntısı basladı huysuzlancak gb ya
Ya ben biriktirmemeye çalışıyorum birikince işin içinden çıkamıyorum güneşin odasında hazır ütü masası duruyor her daim, ütülenecek bir parça bile varsa hemen ütülüyorum, şimdi nevresimler kuruyor balkonda mesela onları hemen akşam ütülemem lazım yoksa oda çok karışıyorKız ben geçen akşam 30 parça Ütü yaptım resmen boynum tutuldu sonra kaynana gelip gidip Yaparsın yaparsın dedi hiç de ben alayım yardım edeyim demedi
Geçmiş olsun canım.Kızlar doğum sonrası iliski olmuyordu bizde. Meğer çok fena enfeksiyon olmusum, doğum dikisim de kötü yapılmış, müsait olmuş enfeksyona
bir poşet ilaç verdi Dr . Cleocin fitil , gyno fitil , sef antibiyotik kullanicam. Moralim bozuldu da kendimi gectim emzirirken bebeğe az da geciyormus. Bir zararı dokunmaz inşallah
Ah sorma sabah uykusunu çok özledim şöyle bir 12 ye kadar uyusamUykum var a dostlarr
benım kızım da çok sakin hıc aglamaz uykusu dısında ama ıllakı aıle apartmanındayız ya. ya gelen oluyor ua bısy cıkıyor anlamyrm pej bıseyyemegmı yapardım son gunlere dek bırı geldıgınde de yapamadıgımda da hazır yerdık aksama. 10gun olcak uyku gerılemesınden dolayı gunduzlerı tum gun uyutmakla gecıo uyumayınca aslında huysuz da degıl ama bn hıc yanından ayrılmıyorum hep uyusun uykusunu alsın dıye ugrasmaktan wc bıle gıtmıyrm baya taktım bu konuya sanırım uuyutmaya çalışmasam yapacam herseyı ama ıcım elvermıyor gozunu kasıyıt esnıyor kıyamıyorum bıde diş yuzundenmiş su sıra salyası cok damaklarını kaşıyor dr.a sordum dıs olusumundan 3ay oncesı baslarmıs genelde huzursuzluklar. 4ay bıtcek on gun sonra umarım 5.ayda daha guzel olur. cok uyardılar 4.aya dıkkat dıye haklılarmıs gunduzlerı uyanmayan bebek gttı zor uyuyan bebe geldı uyku döngulerı bızım gb olmaya basladı buyuzden adapte olamıyorlar daha. umarım gecer su gunler. aksamları gcelerı uyuyor ama ben tembellık edıyorum dınlenyrm busefer
Catlakolmasabile tasinacak gibi degiler kiz bir degil iki degil sabah gozunu aciyo aksam yatana kadar dun esim on dk bile kucaklamadi kedilere atacam yesinler seni demeye basladiOf sorma bi omzum catlak zaten yaniyo alev alev pasam da kendini kollarimda saliyorda saliyor iyicene iskence gibi oluyoo
Evet, rutin şeyleri 1 gün yapmasam olmuyor. Bak,, şimdi kızım uyudu. Ne çok isterdim oturup manikür yapmayı ama çamaşır katlanıp yerleştirecem, ütüm varVallahi En azından Yarım gün bir yardımcı Fikri Benim de aklıma geldi kaynana aşağıda kuzum ama maalesef örnek vereyim şu an evin her yer her yerde ki daha iki gün önce temizlendi eşiö konusuyır 2gün göstermelik bır ıkısey olyyor sonra yıne aynı aksam yıne hergun yardım edecem denmiş eşime pek umudum yok ben yemek yapmaktan vazgectım ıs de yapmıcam asla. bebegımle sadece ılgılenicem eşim hep annesı yardım edıyor sanıyordu coguzaman artık o da gördu bişeylerı
Aslında bu daha iyi en azından aç değil bebe onu biliyoruz ama şuan sol memem çok acıyor sömürdü resmen bi de hala malum silikonla emziriyorum onun arasına sıkıştıkça ucu kopacak artıkçocuk normal mememi bilmiyor ağzına alınca yüzünü buruşturuyor plastik memeli anası var kızımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?