2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Kartanesii8892 kizz bizim gibi beben olsa napcan senn uyumayan aglayan susmayan devamli kucak yada oyun isteyen ben bu halde bile bazen 2 cesit yemek arti tatli pasta fln yapiyorum kanguruyla kucagima takip ev supuruyorum ordan oraya cocukla bazen okdr susmuyor ki altini aldigim yerde bez saatlerce duruyor ve okdr cok kaka cis yapiyoruz ki kusuyorhz ayni zamanda sabahtan bu yana 3 kez kakamiz gecti ust degistik 1 kez kustu ust degistik saat daha 1 1 kocaman bi BIR hastaneye gidicem ordan aglamazsa pasam avm gitmek istiyorum ama hava yagmurlu ve bizim avm acik puff puff

Kahraman annelerizz bizz ❤ bebisle her ise kosmaya calisan ❤

Canım ben arabaya kucağımda götürüyorum bebeğimi. Zaten 2 adım kapının önü. Arabada oto koltuğu kullanıyoruz, anakucağı da hep bagajda oluyor bebek arabasıyla kullanmak için. Yani rüzgarlık geçirme şansım yoktu Bir de evden çıkarken hava çok güzeldi rüzgar yoktu dönüşte arabadan adım atmamla şiddetli esti. Korktum valla çocuk tıkandı resmen. Rota aşısını hastane yapıyormuş, özel sağlık sigortası olduğu için fark ödemeden yaptırdık o yüzden aslında hastanede yaptırdım. Öteki türlü eczanede fark ödemem gerekecekti

Hımm daha 2 ay 13 günlüğüz canım o zaman belki bizim de öyle olacak gece uykum benim de bölünüyor baya ama o sabah gülünce tüm uykusuzluk gidiyor Annelik zor gerçekten yanımda birileri olsa daha kolay olurdu ama buna da şükür geçecek inşallah. Ablam diyor hatta hiç büyümesin büyüdükçe daha zor olacak yiğenim 4,5 yaşında hakkaten zor bir çocuk ama babaya çekmiş yapacak bir şey yok :) İşimiz bitmiyor malesef işten gelen eş yemek evdeki çocuk ilgi bekliyor her yere yetişiyoruz kıymet biliniyorsa seve seve yapılıyor

Karnı tam açken silikonu çıkarıp vermeyi denedin mi hiç canım ben öyle bıraktırmıştım ucu azsa önce onunla az emip ucu çıkıyordu sonra sade memeye devam

masallahcanımm yapmasına ben de yapıyorum yaptım da hep hem de basıt yemekler de degl ennson hunkarbegendı ıstedı eşim düşğn onu yaptım bebekle kız ve ama ben uyku olayını duzeltmekten yapamıyordum vakit gecıyor çünkü ablamlar da coktakıyorsun dıyor ama gonulelvermıyo uykulu dolasmasına 2gundur ıyı uyudu da yaptım mesela 1de uygrasıyodum ya bu konstgmz felaket uykuları vs 5e dek 3e dorde bagladım hep yemek yapmaya vakıt kalmadı ki.gecen aksam esımle pasta yaptık sozde gunduz ben yapcaktım su uyku olayını takıntı halıne getırdım glb ben brz. allahtan sızlanmaz dun aksam sofra kaldı gıt ye dıyorum beraber yıcez uyusun dıyor bızdede oyle garıplık var ayrı bısey yapamyoruz

hayatımızın gerıkalanı hep böyle gececek yürüdüklerinde rahat edecegız sanırım az bıraz ben de kahvaktı tabagnı geceden hazırlyrm kızım 7de yattıgı ıcın sbahları 6,7de uyanıyor esım bakıyor 1saat ben uuyuyorum sonra kahvaltı faslı kızım sbaahları uyurken o saatte yapmıoduk basladık artık. işlerimi de kızıkı uyutmaya calsrken aksatr oldum gonlum elvermıyor nasıl duzelcek bılmem budurum o agu dıyor ben uyutuyrm sımdı bıde salyası basladı damak kasıntısı basladı huysuzlancak gb ya

Başta yapamıyordum zorlanıyordum ama şimdi bu tempoya alıştım ❤❤ Hatta şuan iki arada bi derede eşimin 2 gömlek bi pant ütüledim bile
Kız ben geçen akşam 30 parça Ütü yaptım resmen boynum tutuldu sonra kaynana gelip gidip Yaparsın yaparsın dedi hiç de ben alayım yardım edeyim demedi

Anca beraber kanca beraber zaten tum gun yüzünü gormuyorsun yemekte anca bizde cok bekledik 9bucuklara kdr sofra kurulu kaldi kac kez , ama olmasini gerekeni bu zaten bence birlikte olmak

Boşver oluruna bırak valla oluruna bırakınca daha iyi oluyor, yapabildiğim kadar diyorum yani, yemek yapamadığım günler oluyor eşimde sorun etmez hazır şeyler söyleriz Ya da dondurulmuş ürünler tamamdır, haftasonlarını eğer evdeysek detaylı temizliğe giriyoruz eşimle mesela bu pazar camlarımı sileceğim son yağmurlarla birlikte leş oldular

Kız ben geçen akşam 30 parça Ütü yaptım resmen boynum tutuldu sonra kaynana gelip gidip Yaparsın yaparsın dedi hiç de ben alayım yardım edeyim demedi
Ya ben biriktirmemeye çalışıyorum birikince işin içinden çıkamıyorum güneşin odasında hazır ütü masası duruyor her daim, ütülenecek bir parça bile varsa hemen ütülüyorum, şimdi nevresimler kuruyor balkonda mesela onları hemen akşam ütülemem lazım yoksa oda çok karışıyor

Geçmiş olsun canım.

Uykum var a dostlarr
Ah sorma sabah uykusunu çok özledim şöyle bir 12 ye kadar uyusam arada bi de sut biriktirmeye çalışıyorum hamama gideceğiz ablamlar yengemler eşim bakacak bebişe 400 cc sut neremden çıkaracaksam

Valla kuzum sana şoyle anlatayım. Ben çok pimpirikliydim, bebek doğduğundan beri dünya umrumda değil. Evde bi ben varım zaten, çok pislenmiyor, haftada bi süpürge açarım. Sadece yatak odasının tozunu 3-4 günde bi alıyorum bebek orda yattığından. Diğer odalar 2 haftada bi anca. Günlük sadece yatak mutfak topla, varsa ütü yap ki benim ütüm de çok gömlekti takım elbiseydi. Yemeği hep 2 günlük yapıyorum eşim de her gün farklı yiyecem diye dert etmiyor. Onun dışında hep kendime vakit ayırmaya çalışıyorum, bütün gün Netflix açık. Ben dinlenicem ki yavruma da bakabilcem. He tabii bütün gün oğlumu yalnız bırakmıyorum, oyun oynuyoruz evi gezdiriyorum anlatıyorum odaları vs. Benimkinin de gündüz uykuları azaldı ama ben doğal yöntemlerden yanayım hic kasmıyorum uyusun diye. Arada uyumaya çalışıp uyuyamadığında alıyorum kucağımda uyutuyorum koyuyorum yatağına.

Senin bebek uyumlu da kv anlayışsız. Sürekli misafir getirmek nedir. O olmasa sen de rahat yetişirsin.

O diş meselesini ben de merak ediyorum kuzum. Çok salyalandı ve bütün elini ağzına sokuyo hırslanıyo. Parmağımla baktım ama anlamadım hiçbir sey yaa. Çıkar mı ki şimdiden dişi

Of sorma bi omzum catlak zaten yaniyo alev alev pasam da kendini kollarimda saliyorda saliyor iyicene iskence gibi oluyoo
Catlakolmasabile tasinacak gibi degiler kiz bir degil iki degil sabah gozunu aciyo aksam yatana kadar dun esim on dk bile kucaklamadi kedilere atacam yesinler seni demeye basladi )

Evet, rutin şeyleri 1 gün yapmasam olmuyor. Bak,, şimdi kızım uyudu. Ne çok isterdim oturup manikür yapmayı ama çamaşır katlanıp yerleştirecem, ütüm var

) lastik delisi bunlar ) rabbim
Nasip etmicek bana emzirmeyi allahim
İnsanin aklindan gecen duami oluyor neyse zamaninda hani biri gogsunu emiyor tiksinirdim nasil emzirecen diye kafama takilirdi hamileykende esime takilirdim alti ay emzircem sonra yok diye dua yerine gecti galiba ne memeyi nede sutu icmek istemiyor allahim cahillik ettim cok pismanim :-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…