2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla ben kendi adıma konuşayım uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım emerek mi uyumak istiyor hay hay güneş hanım siz nasıl isterseniz demediğim kalıyor

Evet sürekli memede. Meme de uyumak istiyor düzelecek mi

Gel sarilayim sana ilk 3 ay sonra her sey iyi olacak tesellisi alanlar klubu mu kursak tabi daha az memede olacaklar etraf daha cok ilgilerini cekmeye baslayacak buyudukce azalicak meme sevdasi ama uyku icin falan istemeye devam edebilir

Tesekkur ederim tanemin dediği foto baskaydi ama ❤❤❤ ne diciim ben şimdi bronsitoldugunu hisseder gibi olsam hava versem bos veya ilacli bi zarari var mi acaba hava vermenin
İlaçlı verme canım doktor demeden. Ama boş hava verebilirsin boş serum yani. Tabi onu da öyle çok çok sık değil. Bi zararı yok ama belki burnun ve genzin dengesini bozar belli mi olur müdahale sonuçta masum da olsa.

Ben de ebeminkini gordum diyorum daha argo olaraktan zor anacim zor

Gel sarilayim sana ilk 3 ay sonra her sey iyi olacak tesellisi alanlar klubu mu kursak tabi daha az memede olacaklar etraf daha cok ilgilerini cekmeye baslayacak buyudukce azalicak meme sevdasi ama uyku icin falan istemeye devam edebilir
Yazmasaydım keşke yaaa cahil cahil bekleseydim cahil ama umutlu

Valla ben kendi adıma konuşayım uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım emerek mi uyumak istiyor hay hay güneş hanım siz nasıl isterseniz demediğim kalıyor

aynen ben de.. memeden vazgeçirmeye çalışacağıma pes ettim artık bi saat mi emiyor al bi saat de diğerini em diyorum bütün gün hiç bir iş yapmadan yapışık ve uykusuz yaşıyoruz

Bittiğim an şu an gerçekten mi yaaaa. Doktor bile bir aya azalır bu meme isteme olayı dedi bana
Biz de ilk ay oyleydik hiç mi hiç ayrilmiyordu şimdi keşke öyle emse diyorum 3-5 dakika çekip birakiyor. Buradaki birçok arkadaş bu sorunu yaşıyor . Kıymetini bil yani emen bebek iyi bebek
Öyle kalmaz merak etme ama.

Bittiğim an şu an gerçekten mi yaaaa. Doktor bile bir aya azalır bu meme isteme olayı dedi bana
Benimko azaldi canim, icinu rahatlatayim dizi baslarken oturuyordim dizi biterken kalkiyordum arada sadece wc gidiyordum devamli orda uyuyordu gece de 12 1 gibi anca yatagina alıyordum artik cok bunalmistim ve bantlicam kendime diyordum o derece , emzirme sanismanlarina gore bi bebek ilk 3 ay 20 saat anne memesinde yasayabilir çünkü bazi bebek istiyo devamli orda kalmak doysada orayi istiyo iste , simdi yine sik beslenmemiz oluyo ama 10 dk da isini bitirip banagulucukler saciyo memeyleoynuyo, gece uykuya gecmek istesiginde bu sure bi tik daha uzuyo tabiki ara ara agrisi sizisi fln varken kalmak istiyo ama genel anlamda o gunler gecti hatta 3 ay olmadan 2bucuk aylikken duzelmeye basladi uyku icin istemesi de nornal artik sabret en azından suan oldugundan daha iyi olacak

Emsin emsin de artık tuvalete bile beraber gidiyoruz. Yemek hak getire. Birde memeye bsğımlı mı kalıyor diye korkuyorum

aynen ben de.. memeden vazgeçirmeye çalışacağıma pes ettim artık bi saat mi emiyor al bi saat de diğerini em diyorum bütün gün hiç bir iş yapmadan yapışık ve uykusuz yaşıyoruz
Kuzum benimde oyleydi aglamasiyla ugrasmak da zor gelsigi icin brn yine heo memeye sariliyodum annemlere ne zaman gittm kalabalik 20 dk yarin saat oluyofu yeter artik biraktir mutfaga hek kahve iccez birak kardesin bakar aglarsa aglamaz aglamaz diye diye ayirdi beni resmen bebiskoda oyle oyle biraz olsun iyo oldu , hala istiyor arada o ayri ama okdarda olsunnn diyorum eskiye nazarannve

İyice delirdim bir mesajda bittim derken diğer mesajda ohh şükür diyorum benim ki sadece memede uykuya dalıyor Buda çok zorluyor

Şimdi gözünün içine bakıyorum uyusa da ütüye girsem diye yarım saattir sündüre sündüre emdi 70 beden minnoş memelerim oldular 110 beden bi de bunun sonrası var sütler çekilince ki hali

İyice delirdim bir mesajda bittim derken diğer mesajda ohh şükür diyorum benim ki sadece memede uykuya dalıyor Buda çok zorluyor
Benimki orda yasiyordu ya uyumasini gectimm, tahminimce suan 1bucuk aylik falansiniz en en zor zamanlari bebegin hele bi etrafi kesfetneye baslasin nesneler dikkatiniceksin agulamaya konuşmayabaşlasın gercekten anlayarak o zaman kendioyun yapacak inanirmisin bazen istemiyor bile aliyorum aglarken falan daha cok agliyo agzina koyunca, yani ona zaman ver ve arada esine virak 10 15 dk bi nefes al dus al ve devam et koyun koyunaonunla cunku bu diya doya enistigin zamanlar bidaha cok gelmicek

Tam 54 günlük. Eşim sağolsun gece ilk yatırmamdan Kalkana kadar başında bekliyor uyutabilirse uyutuyor. Gece 9.30-2 arası genelde uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…