- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Gece uykusu düzene girecek gibi derkenKötü haberi veren olmak istemezdim ama olmuyortünelin ucu mahmut hocanın odasına çıkıyor benim bebeğim hala emmeden kesinlikle uyumuyor.. gece uykusu düzene girecek gibi ama gündüz uykuları da giderek kötüleşti
YuzsuzlerGelmezler mi hiç düğünden sonra hemen tatile geldiler Alanyadaydık ya
Gercekten vitaminsizmi kalir ee napacaz ben kusacak duruma geliyorum gece sabaha kadar kileri bosaltiyordumSüt yapıyormu onlar. Emzirirken yeme bari sen ne yesen vitamin olarak çocuğa geçiyor. Çocuk vitaminsiz kalır.
Valla ben kendi adıma konuşayım uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım emerek mi uyumak istiyor hay hay güneş hanım siz nasıl isterseniz demediğim kalıyorArkadaşlar merhabalar. Ben Şubat sonu Doğum yaptım. Sizin bebişleriniz şimdi 3-3.5 aylık olmuştur o yüzden size sormak istedim. Uykularında memeye bağımlılıklarında bir değişiklik ilerleme oluyor mu? Herkes 3.aydan sonra rayına girer diyor da
Evet sürekli memede. Meme de uyumak istiyordüzelecek mi
İlaçlı verme canım doktor demeden. Ama boş hava verebilirsin boş serum yani. Tabi onu da öyle çok çok sık değil. Bi zararı yok ama belki burnun ve genzin dengesini bozar belli mi olur müdahale sonuçta masum da olsa.Tesekkur ederim tanemin dediği foto baskaydi ama ❤❤❤ ne diciim ben şimdi bronsitoldugunu hisseder gibi olsam hava versem bos veya ilacli bi zarari var mi acaba hava vermenin
Ben de ebeminkini gordum diyorum daha argo olaraktan zor anacim zorAminBende dokuzda gidiyordum kimse demezdi niye geç geliyorsun. Müdür bile daha erken giderdi işe Beşte çıkardık. Bende eşime kiziyordum senin yüzünden işimden oldum ben evde durmak istemiyorum . Yakin olsaydık Çocuğa annem bakardi diyordum. Çocuk doğdu gördüm anyayı konyayi. Nereye çalışıyorsun. Bilmeyince insan kolay zannediyor. Benimde annem uzak eşimin annesi de hasta. Çok şükür öyle borç falanda yok çalışmamı gerektirecek.
Offf offfff kendimi üç aya nasıl hazırlamıştım yaaaaValla ben kendi adıma konuşayım uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım emerek mi uyumak istiyor hay hay güneş hanım siz nasıl isterseniz demediğim kalıyor
Yazmasaydım keşke yaaa cahil cahil bekleseydimGel sarilayim sanailk 3 ay sonra her sey iyi olacak tesellisi alanlar klubu mu kursak tabi daha az memede olacaklar etraf daha cok ilgilerini cekmeye baslayacak buyudukce azalicak meme sevdasi ama uyku icin falan istemeye devam edebilir
Yani arada bir rayından çıksa da genelde bi kere uyanıyorGece uykusu düzene girecek gibi derken
Valla ben kendi adıma konuşayım uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım emerek mi uyumak istiyor hay hay güneş hanım siz nasıl isterseniz demediğim kalıyor
Biz de ilk ay oyleydik hiç mi hiç ayrilmiyordu şimdi keşke öyle emse diyorum 3-5 dakika çekip birakiyor. Buradaki birçok arkadaş bu sorunu yaşıyor . Kıymetini bil yani emen bebek iyi bebekBittiğim an şu angerçekten mi yaaaa. Doktor bile bir aya azalır bu meme isteme olayı dedi bana
Benimko azaldi canim, icinu rahatlatayim dizi baslarken oturuyordim dizi biterken kalkiyordum arada sadece wc gidiyordum devamli orda uyuyordu gece de 12 1 gibi anca yatagina alıyordum artik cok bunalmistim ve bantlicam kendime diyordum o derece , emzirme sanismanlarina gore bi bebek ilk 3 ay 20 saat anne memesinde yasayabilir çünkü bazi bebek istiyo devamli orda kalmak doysada orayi istiyo iste , simdi yine sik beslenmemiz oluyo ama 10 dk da isini bitirip banagulucukler saciyo memeyleoynuyo, gece uykuya gecmek istesiginde bu sure bi tik daha uzuyo tabiki ara ara agrisi sizisi fln varken kalmak istiyo ama genel anlamda o gunler gecti hatta 3 ay olmadan 2bucuk aylikken duzelmeye basladi uyku icin istemesi de nornal artik sabret en azından suan oldugundan daha iyi olacakBittiğim an şu angerçekten mi yaaaa. Doktor bile bir aya azalır bu meme isteme olayı dedi bana
Emsin emsin de artık tuvalete bile beraber gidiyoruz. Yemek hak getire. Birde memeye bsğımlı mı kalıyor diye korkuyorumBiz de ilk ay oyleydik hiç mi hiç ayrilmiyordu şimdi keşke öyle emse diyorum 3-5 dakika çekip birakiyor. Buradaki birçok arkadaş bu sorunu yaşıyor . Kıymetini bil yani emen bebek iyi bebek
Öyle kalmaz merak etme ama.
Kuzum benimde oyleydi aglamasiyla ugrasmak da zor gelsigi icin brn yine heo memeye sariliyodum annemlere ne zaman gittm kalabalik 20 dk yarin saat oluyofu yeter artik biraktir mutfaga hek kahve iccez birak kardesin bakar aglarsa aglamaz aglamaz diye diye ayirdi beni resmen bebiskoda oyle oyle biraz olsun iyo oldu , hala istiyor arada o ayri ama okdarda olsunnn diyorum eskiye nazarannaynen ben de.. memeden vazgeçirmeye çalışacağıma pes ettim artık bi saat mi emiyor al bi saat de diğerini em diyorum bütün gün hiç bir iş yapmadan yapışık ve uykusuz yaşıyoruz
İyice delirdim bir mesajda bittim derken diğer mesajda ohh şükür diyorumBenimko azaldi canim, icinu rahatlatayim dizi baslarken oturuyordim dizi biterken kalkiyordum arada sadece wc gidiyordum devamli orda uyuyordu gece de 12 1 gibi anca yatagina alıyordum artik cok bunalmistim ve bantlicam kendime diyordum o derece , emzirme sanismanlarina gore bi bebek ilk 3 ay 20 saat anne memesinde yasayabilir çünkü bazi bebek istiyo devamli orda kalmak doysada orayi istiyo iste , simdi yine sik beslenmemiz oluyo ama 10 dk da isini bitirip banagulucukler saciyo memeyleoynuyo, gece uykuya gecmek istesiginde bu sure bi tik daha uzuyo tabiki ara ara agrisi sizisi fln varken kalmak istiyo ama genel anlamda o gunler gecti hatta 3 ay olmadan 2bucuk aylikken duzelmeye basladi uyku icin istemesi de nornal artik sabret en azından suan oldugundan daha iyi olacak
Şimdi gözünün içine bakıyorum uyusa da ütüye girsem diye yarım saattir sündüre sündüre emdi 70 beden minnoş memelerim oldular 110 beden bi de bunun sonrası var sütler çekilince ki haliaynen ben de.. memeden vazgeçirmeye çalışacağıma pes ettim artık bi saat mi emiyor al bi saat de diğerini em diyorum bütün gün hiç bir iş yapmadan yapışık ve uykusuz yaşıyoruz
Benimki orda yasiyordu ya uyumasini gectimm, tahminimce suan 1bucuk aylik falansiniz en en zor zamanlari bebegin hele bi etrafi kesfetneye baslasin nesneler dikkatiniceksin agulamaya konuşmayabaşlasın gercekten anlayarak o zaman kendioyun yapacak inanirmisin bazen istemiyor bile aliyorum aglarken falan daha cok agliyo agzina koyunca, yani ona zaman ver ve arada esine virak 10 15 dk bi nefes al dus al ve devam et koyun koyunaonunla cunku bu diya doya enistigin zamanlar bidaha cok gelmicekİyice delirdim bir mesajda bittim derken diğer mesajda ohh şükür diyorumbenim ki sadece memede uykuya dalıyor Buda çok zorluyor
Tam 54 günlük. Eşim sağolsun gece ilk yatırmamdan Kalkana kadar başında bekliyor uyutabilirse uyutuyor. Gece 9.30-2 arası genelde uyuyorumBenimki orda yasiyordu ya uyumasini gectimm, tahminimce suan 1bucuk aylik falansiniz en en zor zamanlari bebegin hele bi etrafi kesfetneye baslasin nesneler dikkatiniceksin agulamaya konuşmayabaşlasın gercekten anlayarak o zaman kendioyun yapacak inanirmisin bazen istemiyor bile aliyorum aglarken falan daha cok agliyo agzina koyunca, yani ona zaman ver ve arada esine virak 10 15 dk bi nefes al dus al ve devam et koyun koyunaonunla cunku bu diya doya enistigin zamanlar bidaha cok gelmicek
Kestim cnm uyurken gozunu surtuyor emiyor uyuturken takiyorm seninkide cok el emiyormuKız tırnaklarını kes eldivenlik zaman geçti artık törpüle bir de yapamaz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?