2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şimdi gözünün içine bakıyorum uyusa da ütüye girsem diye yarım saattir sündüre sündüre emdi 70 beden minnoş memelerim oldular 110 beden bi de bunun sonrası var sütler çekilince ki hali
Off deme yaa çok korkuyorum son halinden.. sırf bu yüzden yaşım gençken yapmak istiyorum ikinci çocuğu da bari her şey bittikten sonra toparlanma ihtimali olsun

Ayy darısı başıma ya ben de vakit buldukça netten filan araştırıyorum tracy hogg un kitabını da aldım umarım işe yarar

Yemin ederim beynim yandı artık. Sabah 9’dan beri 0 uyku ve sürekli mızmız bir bebekle evin içinde bir o yana bir bu yana dolanıyoruz. Oturunca da sıkılıyor. Oyun halısında da sıkılıyor. Anakucağında da sıkılıyor. Her şeyden sıkılıyor. Sadece ayakta dolanmak istiyor. Anlamadım bu neyin huysuzluğu. Sakin çocuğum nazara mı geldi ne oldu. Diş midir nedir anlamadım. Emerken bile mızır mızır iki emiyo beş böğürüyo. Bi de böğürmeyi öğrendi. Ağlama moduna geçmeden önce böğürüyo bööööööö böööööğ. Başım da şişti. Of

Off deme yaa çok korkuyorum son halinden.. sırf bu yüzden yaşım gençken yapmak istiyorum ikinci çocuğu da bari her şey bittikten sonra toparlanma ihtimali olsun
İkinci çocuk mu dedin, çok cesaretlisin yiğidim bazen tek çocuk yetmez mi demiyor değilim (bi de galiba benim psikolojim bozuk başka çocuğum olursa sevemem ben en çok güneşi seveceğim diyorum )

İkinci çocuk mu dedin, çok cesaretlisin yiğidim bazen tek çocuk yetmez mi demiyor değilim (bi de galiba benim psikolojim bozuk başka çocuğum olursa sevemem ben en çok güneşi seveceğim diyorum )
haklısın şu an ben de yazdığıma inanamadım kardeş sevgisini tatsın istiyorum ama sırf bunun için katlanırım ikiye hem belki ilki kadar zor bi çocuk olmaz ilk çocuktan sonra başkasını sevemem psikolojisi yaygınmış ama onu çok duydum bazen bana da öyle geliyor ama hepsinin sevgisi ayrıdır heralde

Yazmasaydım keşke yaaa cahil cahil bekleseydim cahil ama umutlu

Cehalet mutluluktu dimi en azindan isyan etmezsin sahsen ben ilkinde 3 ay sonra hayatim degisecekmis gibi gun sayiyordum 3 ay doldu meme reddiyle tanistim sonra keske hep memede olsa demeye basladim her gece emzirme sonrasi meme sagmak paha bicilemezdi

Bendim canım. 200ml.ver demişti. 50 ml. Bir veremedim 1 günde.
Biz de tadımlık başlayacağız ek gıdaya.

Valla dusunuyosan simdi hamile kal ya da en az oglan 5 olsun ya hep ya hic

Tam olarak beni tarif etmişsin valla kendini okudum resmen

Anne sütü alan bebek için 6 ay su içirilmiyor canım mama ve ek gıdada su önerilir ki pekmez en son kavram çocuğa tatlı besinler bir yaş sonrası verilir
Vallahi canım ben de şaşırdım. Eczacıya da danıştık. O da bu pekmezin diş çıkarmada işe yaradığını, kullanıldığını sıklıkla söyledi....
Dün 1 kere denedim. Bugün denemedim, gerek duymadım çünkü.

Aynen
Canım benim bebe de çığlık atmayı öğrendi kulaklarım acıyor

Aman canım ek gıda alırkan bile verilmiyor boşwer doktoru ben kehribar aldım bakalım faydalı olacak mı

Bende tek cocukla kalmayi dushunuyorum bi kac kezde dile getirdim eshimin hoshuna gitmedi ama belki 10 seneye falan yeniden dushunurum ama bi kac seneye istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…