Detaylı derken renkli ultrason mu normal ultrason mu
Yok ya bizim gece uykusundan anladığımız saat 11-12 uyumaz biliyorum uyumadı da gülücükler saçarak tepiniyor iki saattircanım uyutsaydın yıne gece uykusuna gecmıs o artık ben boyle yaptıgında srrık 6dan sonra uyandırıyrm 7bucukta tekrar uyutyrm. bugun de oyle yapcaktm ama.hazır gelen olcak dıye uyusun dedım. 6dan snra gunduz uykusu kalmamalıymıs. 7den snrası da gece uykusuymus uyut kız hemen❤❤❤
Kesinlikle katiliyorum. Site yonetimi lutfen bunu da yapin lutfenn:)Ya kızlar birisi bi problemini yazdığı zaman ya da nasıl çözüm bulduğunu yazınca ben sürekli ne zaman doğum yapmıştı normal zamanı neydi ki acaba diye düşünüyorum hangi aşamada ne oluyor anlamak için. Hamilelik günlüğü gibi bebek günlüğü de olsaymış keşke çok işimize yarardı
bizim de ayna eglencemız var kıkırdıyor kendıme bakıp utanıyor bana bakıyor sonra aynaya bakıyor coksevdı oyun halısının aynasını verıyorum elıne baka baka doyamıyorKendi kendine oldu desem yalan olmaz. Onu takip ettim, uydum. Bir müddet hep aynı şeyleri yapınca çocuk alışıyor, istiyor.
Sabahları mesela ayna rutinimiz var. Güne böyle başlıyoruz, aynayla konuşarak. Eşim hayret ediyor! O deniyor, yok aynı tepkileri vermiyor kızımız.
Havanın iyi olması gerekiyor kuaför için ya. Çarşamba günü itibariyle iyi buralarda artık havalar. 26-27 derece, rüzgar 13-14 km. Çıkarız bol bol
Aynen bizimki de kendi pırtından korkuyorMecburen alışacak ben böyle konuşuyorum ne demek ya aaaaa!
Ben olsam gitmem oraya.
Bizim ki de korkuyor. Bir de bu akşam gaz çıkardı, kendi gazının sesine korktu bebiş. Çok güldük ya
Ben ocak anneleri dışında bu siteyi kullanmıyorum o yüzden sistemi de bilmiyorum yöneticiler kim kimi etiketlemek lazım bilen biri varsa yönlendirsin bizi :)Kesinlikle katiliyorum. Site yonetimi lutfen bunu da yapin lutfenn:)
Maaşallah.bizim de ayna eglencemız var kıkırdıyor kendıme bakıp utanıyor bana bakıyor sonra aynaya bakıyor coksevdı oyun halısının aynasını verıyorum elıne baka baka doyamıyorbız de aynı rutınlerı yaoıyoruz gece ve gunduz ayrı fakat bu ataga gırdı gırelı malesef meme ıstıyor cok emıyor. ve yenı öğrendm kı meme ıstemesının nedenı annenın vucudunu sut uretımı artısına hazırlamakmıs ıcerıgı de degısıyormus carsamba 4ayımız bıtıcek
Benim oğlum kakası varken ellerini emiyor, birde kaka yaparken meme emmek istiyor destek alıyor bendenKızlar benim kızım gece uykusunda da sık sık uyanmaya başladı. Sürekli emmek istiyor. Mizlaniyor hep yarım saat uyuyup kalkıyor nerdeyse . Bugün sabah beşten sonra tamamen kalktı iyice erkene çekti kalkisini. Birde ellerini ağzına daha çok götürüyor , sinirle emiyor. Damaklari kaşınıyor sanırım. Bugün parmak emmeyede başladı önceden bu kadar uzun süreli emmezdi.
Sizde var mı dış belirtileri ?
çarşamba günü aşımızMaaşallah.
Fazlasını çıkarıyor mu seninki de. Her emmede çıkarıyor bizim ki. Ne zaman son bulacak bu durum?
4.ncü ay aşılarınız ne zaman.
2.nci doz deyince, ben de doz artırılıyor sandıydım. Aynı doz yapılıyormuş. Verem yok bir tek. İnşallah kolay atlatırız. Çok korkuyorum çok. 13 mayıs gelmesin!...
Hergün dua ediyorum. Aşı günleri içinçarşamba günü aşımızkarma aşıları var ve rota aşımızı yapacak dr.umuz da 30unda. gecen ay aylık kontrolunde arada ateslenmıstı dr.umz aşısını 1hafta ertelemıstı oyuzden rotayı 30unda yaptıracagız. o sahne gözümün onune gelıyor ben de cok korkuyorum tek aşıda aglamaz belkı okadar cok enazından sonrasında hemen susuyor. ama yüregım yanıyor korkunu cok ıyı anlıyorum canım fazlası cıkıyor emmektennartık emzık yaptı benııı
benımkı de:) zorlanacagı zaman farkedıyorum emzırıyorum yapıyorBenim oğlum kakası varken ellerini emiyor, birde kaka yaparken meme emmek istiyor destek alıyor benden
bizim de ayna eglencemız var kıkırdıyor kendıme bakıp utanıyor bana bakıyor sonra aynaya bakıyor coksevdı oyun halısının aynasını verıyorum elıne baka baka doyamıyorbız de aynı rutınlerı yaoıyoruz gece ve gunduz ayrı fakat bu ataga gırdı gırelı malesef meme ıstıyor cok emıyor. ve yenı öğrendm kı meme ıstemesının nedenı annenın vucudunu sut uretımı artısına hazırlamakmıs ıcerıgı de degısıyormus carsamba 4ayımız bıtıcek
14 mayista da bizimMaaşallah.
Fazlasını çıkarıyor mu seninki de. Her emmede çıkarıyor bizim ki. Ne zaman son bulacak bu durum?
4.ncü ay aşılarınız ne zaman.
2.nci doz deyince, ben de doz artırılıyor sandıydım. Aynı doz yapılıyormuş. Verem yok bir tek. İnşallah kolay atlatırız. Çok korkuyorum çok. 13 mayıs gelmesin!...
Aslinda tum kizlar surda mesela benim ertuğrulyazan kismon yanına dogum tarihlerinide yazsalar beboslerin olay cozulur bnce , bak hemen yaziyorum örnek olarakYa kızlar birisi bi problemini yazdığı zaman ya da nasıl çözüm bulduğunu yazınca ben sürekli ne zaman doğum yapmıştı normal zamanı neydi ki acaba diye düşünüyorum hangi aşamada ne oluyor anlamak için. Hamilelik günlüğü gibi bebek günlüğü de olsaymış keşke çok işimize yarardı
evet buyuk atak ama kızım bgum cok sakindi. genelde oncekı ataklrı uyu yapmstı 3. hariç bu da uyku ypmaya basladı sanrm gercı kac gundur bır gun mızmız bırgun ıyydı kuzumMasallah Alya'yayaa siz o meshur buyuk ataktasiniz di mi simdiii? Bizim de cok yaklasti cok korkuyorumm
14 mayista da bizimbir de rotanin 2. Dozu var asilara doyamayacak yavrum
Evet öyle de olur da mesela doğum tarihi ve beklenen doğum tarihi ya da kaç ay kaç günlük olduğunun sayacı olsa ne biliyim isim cinsiyet filan ama tabi hemen uygulayamayacakları bişeyse böyle de yapabiliriz daha kolayAslinda tum kizlar surda mesela benim ertuğrulyazan kismon yanına dogum tarihlerinide yazsalar beboslerin olay cozulur bnce , bak hemen yaziyorum örnek olarak
Bizim rotamız 2.nci ay aşılarıyla birlikte yapılmadı. Ağır olmasın diye. 3.ncü ayımızı doldugunda yapıldı.Masallah Alya'yayaa siz o meshur buyuk ataktasiniz di mi simdiii? Bizim de cok yaklasti cok korkuyorumm
14 mayista da bizimbir de rotanin 2. Dozu var asilara doyamayacak yavrum
Bizde De uyku yapıyorevet buyuk atak ama kızım bgum cok sakindi. genelde oncekı ataklrı uyu yapmstı 3. hariç bu da uyku ypmaya basladı sanrm gercı kac gundur bır gun mızmız bırgun ıyydı kuzum
Evet kuzumyarin saglam kafayla herkesi etiketleyelim nasil nerden yazildigini soyleyelim aktif kullananlar , beklenen dogum tarihi gerceklesen dogum tarihi , bebis ismini yazsin herkes kolayca gormus olur sitenin boyle bisey yapcagini sanmiyorum senelerdir bu tarz gruplar var hic o sekil bi girismde bulunmamis olsa yaparlardi benceEvet öyle de olur da mesela doğum tarihi ve beklenen doğum tarihi ya da kaç ay kaç günlük olduğunun sayacı olsa ne biliyim isim cinsiyet filan ama tabi hemen uygulayamayacakları bişeyse böyle de yapabiliriz daha kolay
yoksa benimkidemi dış çıkaracak salyalardan günde 3kez değiştiriyorum.çeşme gibi akiyirBenimkide sirilsiklam sabahin korunde kalkiyo 6 da bide erken de yatmiyo, kehribar mi alsam diyorum salya iyi geliyomis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?