2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok ya bizim gece uykusundan anladığımız saat 11-12 uyumaz biliyorum uyumadı da gülücükler saçarak tepiniyor iki saattir

Kesinlikle katiliyorum. Site yonetimi lutfen bunu da yapin lutfenn:)

bizim de ayna eglencemız var kıkırdıyor kendıme bakıp utanıyor bana bakıyor sonra aynaya bakıyor coksevdı oyun halısının aynasını verıyorum elıne baka baka doyamıyor bız de aynı rutınlerı yaoıyoruz gece ve gunduz ayrı fakat bu ataga gırdı gırelı malesef meme ıstıyor cok emıyor. ve yenı öğrendm kı meme ıstemesının nedenı annenın vucudunu sut uretımı artısına hazırlamakmıs ıcerıgı de degısıyormus carsamba 4ayımız bıtıcek

Kesinlikle katiliyorum. Site yonetimi lutfen bunu da yapin lutfenn:)
Ben ocak anneleri dışında bu siteyi kullanmıyorum o yüzden sistemi de bilmiyorum yöneticiler kim kimi etiketlemek lazım bilen biri varsa yönlendirsin bizi :)

Maaşallah.
Fazlasını çıkarıyor mu seninki de. Her emmede çıkarıyor bizim ki. Ne zaman son bulacak bu durum?
4.ncü ay aşılarınız ne zaman.
2.nci doz deyince, ben de doz artırılıyor sandıydım. Aynı doz yapılıyormuş. Verem yok bir tek. İnşallah kolay atlatırız. Çok korkuyorum çok. 13 mayıs gelmesin!...

Benim oğlum kakası varken ellerini emiyor, birde kaka yaparken meme emmek istiyor destek alıyor benden

çarşamba günü aşımız karma aşıları var ve rota aşımızı yapacak dr.umuz da 30unda. gecen ay aylık kontrolunde arada ateslenmıstı dr.umz aşısını 1hafta ertelemıstı oyuzden rotayı 30unda yaptıracagız. o sahne gözümün onune gelıyor ben de cok korkuyorum tek aşıda aglamaz belkı okadar cok enazından sonrasında hemen susuyor. ama yüregım yanıyor korkunu cok ıyı anlıyorum canım fazlası cıkıyor emmektennartık emzık yaptı benııı

Hergün dua ediyorum. Aşı günleri için

Masallah Alya'ya yaa siz o meshur buyuk ataktasiniz di mi simdiii? Bizim de cok yaklasti cok korkuyorumm
14 mayista da bizim bir de rotanin 2. Dozu var asilara doyamayacak yavrum

Aslinda tum kizlar surda mesela benim ertuğrulyazan kismon yanına dogum tarihlerinide yazsalar beboslerin olay cozulur bnce , bak hemen yaziyorum örnek olarak

Masallah Alya'ya yaa siz o meshur buyuk ataktasiniz di mi simdiii? Bizim de cok yaklasti cok korkuyorumm

evet buyuk atak ama kızım bgum cok sakindi. genelde oncekı ataklrı uyu yapmstı 3. hariç bu da uyku ypmaya basladı sanrm gercı kac gundur bır gun mızmız bırgun ıyydı kuzum

Aslinda tum kizlar surda mesela benim ertuğrulyazan kismon yanına dogum tarihlerinide yazsalar beboslerin olay cozulur bnce , bak hemen yaziyorum örnek olarak
Evet öyle de olur da mesela doğum tarihi ve beklenen doğum tarihi ya da kaç ay kaç günlük olduğunun sayacı olsa ne biliyim isim cinsiyet filan ama tabi hemen uygulayamayacakları bişeyse böyle de yapabiliriz daha kolay

Bizim rotamız 2.nci ay aşılarıyla birlikte yapılmadı. Ağır olmasın diye. 3.ncü ayımızı doldugunda yapıldı.
Yan etkileri olmadı rotanın hamd olsun.
Diğer aşıların oldu ama (
Şurup işe yaramadı, kustu çünkü.
Fitili de uygulayamadım. Acemilik işte.
Bu sefer daha iyi sorunsuz olsun inşallah

Evet kuzumyarin saglam kafayla herkesi etiketleyelim nasil nerden yazildigini soyleyelim aktif kullananlar , beklenen dogum tarihi gerceklesen dogum tarihi , bebis ismini yazsin herkes kolayca gormus olur sitenin boyle bisey yapcagini sanmiyorum senelerdir bu tarz gruplar var hic o sekil bi girismde bulunmamis olsa yaparlardi bence

Kızlar atak haftamızı takvime göre bitirdik. Ama benim oğlan normale döneceğine iyice değişti. Atak haftası daha normaldi (uyuyan uslu bir bebek) dün annem bizde kaldı ve dedi ki, kızım siz diş çıkaracağımız zaman böyleydniz, birde biraz ishal olur biraz ateş olur, seninki hep böyle dedi. Kızlar ben de sanıyorum ki her bebek böyle. Diş çıkaracağımız zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…