2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ayy bugün aynı şeyi düşündüm ben de

Ya işte hamile günlüğünü az değiştirip yapıştıracaklar ne var ki bunda geliştirsinler siteyi diycem de işleyiş hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden şansımızı deneyelm olmazsa dediğin gibi yaparız artk haklısın

şimdi.. 14 mayısta yıldönümümüz eşimle. Kızlar değişik birşey yapmak istiyorum ben yaa. Almadıgım.sey kalmadı desem yeri manevi olarak da hep değişik seyler yaptım tükendım resmen fikir açısından ben yardım

daha günümüz teknolojisinde foto zor yükleniyor programa. bu tarz şeylerı yapmazlarr bencee uğrascaklarını sanmam

Aile olarak orta boyluyuz. Miniğimiz hem hakikaten minik doğdu hem böyle aklım bir dünya oldu.
Bu ay civarı gülümsemesi, farklı sesler çıkarması, sesin geldiği yöne bakması, hareketli nesneyi takip edebilmesi, ellerini orta hatta birleştirebilmesi önemlidir. Bunları yapabiliyor. Ama işte büyüme eğrisinin en alt sınırında olması ve risk grubunda olması çok korkutuyor beni.
Üstelik sütüm de çekildi can sıkıntısından. Çocuk doymuyor resmen.

Kelin ilaci olsa kendi basina sürer:)) bizimde 20 mayis canim evlilik yıldönümü

Benimkide sirilsiklam sabahin korunde kalkiyo 6 da bide erken de yatmiyo, kehribar mi alsam diyorum salya iyi geliyomis
Öyle diyorlar canım ben kullanan arkadaşıma bir sorcam. Geçen instads bir Dr faydası yok diyordu da
Canım bak iyiymiş kas gelisimi, algısal durumu hiç canını sıkma başka doktora görün. Doktorların her biri birşey diyor ben kendim başka mevzuda yaşadım,bebegimi sütten kesecekti bir tanesi az daha . Seni sakinleştiren güzelce durumu anlatan birini bulursun inşallah
Benim oğlum kakası varken ellerini emiyor, birde kaka yaparken meme emmek istiyor destek alıyor benden
Benimkisi hep öyleydi canım emerken kaka yapıyor. Ama şimdi daha bir değişik huyu. Uykusu var uyuyamiyor. Ağlayıp uyanıyor elini ağzına goturuyor

Hiç moralini bozma canım biz yarın 4 aylığız ölçülerimiz nerdeyse ayni benim oğlumda minnacik dogdu dr minyon bi cocuk olacak dedi gelişimi güzel kilo alımı güzel uzulmek bebeginide etkiler biz 3. Ayımızda 5.5 kiloyduk

Yöneticilerinismini bilen yazsin arkidisslerr bi el atalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…