Ya kızlar birisi bi problemini yazdığı zaman ya da nasıl çözüm bulduğunu yazınca ben sürekli ne zaman doğum yapmıştı normal zamanı neydi ki acaba diye düşünüyorum hangi aşamada ne oluyor anlamak için. Hamilelik günlüğü gibi bebek günlüğü de olsaymış keşke çok işimize yarardı
Evet kuzumyarin saglam kafayla herkesi etiketleyelim nasil nerden yazildigini soyleyelim aktif kullananlar , beklenen dogum tarihi gerceklesen dogum tarihi , bebis ismini yazsin herkes kolayca gormus olur sitenin boyle bisey yapcagini sanmiyorum senelerdir bu tarz gruplar var hic o sekil bi girismde bulunmamis olsa yaparlardi bence
Ya işte hamile günlüğünü az değiştirip yapıştıracaklar ne var ki bunda geliştirsinler siteyi diycem de işleyiş hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden şansımızı deneyelm olmazsa dediğin gibi yaparız artk haklısın
şimdi.. 14 mayısta yıldönümümüz eşimle. Kızlar değişik birşey yapmak istiyorum ben yaa. Almadıgım.sey kalmadı desem yeri manevi olarak da hep değişik seyler yaptım tükendım resmen fikir açısından ben yardım
Ya işte hamile günlüğünü az değiştirip yapıştıracaklar ne var ki bunda geliştirsinler siteyi diycem de işleyiş hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden şansımızı deneyelm olmazsa dediğin gibi yaparız artk haklısın
Aile olarak orta boyluyuz. Miniğimiz hem hakikaten minik doğdu hem böyle aklım bir dünya oldu.
Bu ay civarı gülümsemesi, farklı sesler çıkarması, sesin geldiği yöne bakması, hareketli nesneyi takip edebilmesi, ellerini orta hatta birleştirebilmesi önemlidir. Bunları yapabiliyor. Ama işte büyüme eğrisinin en alt sınırında olması ve risk grubunda olması çok korkutuyor beni.
Üstelik sütüm de çekildi can sıkıntısından. Çocuk doymuyor resmen.
şimdi.. 14 mayısta yıldönümümüz eşimle. Kızlar değişik birşey yapmak istiyorum ben yaa. Almadıgım.sey kalmadı desem yeri manevi olarak da hep değişik seyler yaptım tükendım resmen fikir açısından ben yardım
Benimki de ayni dun 21.30 civari yatti. Normale gore gec yatti. Ama yine 5.30 dan sonra kalkti. Elleri surekli agzinda. O kdr sinirleniyor ki kasicam diye hep onluk fln islak
Bizimde öyle canım ama benim kız daha abartılı sanki , bu gecede uyumadı meme reddi yapan bebek sürekli ekmek istiyor. Yanıma alınca susuyor göğsü arıyor hemen . İyice uykusuz kaldım çok yakinimdada yatırmak da istemiyorum uykum hafif ama ne olur ne olmaz diye
Hanımlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu.
Aslında içim sıkıntı dolu ve morale çok ihtiyacım var. 3.300 gr 47 cm doğdu baş çevresi 34.5 cmdi. ilk ay güzel kilo aldı 4.300 oldu kilosu boyu 53 cm oldu baş çevresi 36cm oldu. 2.ay 5.250 gr kilo 56 cm boy baş çevresi 38 cmdi. Dün doktor kontolünde 6 kilo boy 57 cm baş çevresi 39 cm olmuş. Ufak bir bebek olarak gelişim göstereceğini biliyordum ama çok üzüldüm boyu 3 persentilin altında kalmış baş çevresi sınırda. Bilişsel tepkileri, kas gelişimi, başını tutması çok iyi ama kafam allak bullak. Yarın yeni bir doktor görüşü almak için bir doktora daha gideceğiz. Dua edin hanımlar. Moral ve duaya ihtiyacım var.
Canım bak iyiymiş kas gelisimi, algısal durumu hiç canını sıkma başka doktora görün. Doktorların her biri birşey diyor ben kendim başka mevzuda yaşadım,bebegimi sütten kesecekti bir tanesi az daha . Seni sakinleştiren güzelce durumu anlatan birini bulursun inşallah
Hanımlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu.
Aslında içim sıkıntı dolu ve morale çok ihtiyacım var. 3.300 gr 47 cm doğdu baş çevresi 34.5 cmdi. ilk ay güzel kilo aldı 4.300 oldu kilosu boyu 53 cm oldu baş çevresi 36cm oldu. 2.ay 5.250 gr kilo 56 cm boy baş çevresi 38 cmdi. Dün doktor kontolünde 6 kilo boy 57 cm baş çevresi 39 cm olmuş. Ufak bir bebek olarak gelişim göstereceğini biliyordum ama çok üzüldüm boyu 3 persentilin altında kalmış baş çevresi sınırda. Bilişsel tepkileri, kas gelişimi, başını tutması çok iyi ama kafam allak bullak. Yarın yeni bir doktor görüşü almak için bir doktora daha gideceğiz. Dua edin hanımlar. Moral ve duaya ihtiyacım var.
Hiç moralini bozma canım biz yarın 4 aylığız ölçülerimiz nerdeyse ayni benim oğlumda minnacik dogdu dr minyon bi cocuk olacak dedi gelişimi güzel kilo alımı güzel uzulmek bebeginide etkiler biz 3. Ayımızda 5.5 kiloyduk
herkeze günaydın oğluşum akşam 7.30 da uyudu tamı tamına 11 saat 6.30 da uyandi biraz oynadı altını değiştirdim yine uyumak istedi emzirdim 8 gibi uyudu ve hala uyuyo bugün uykulara doyamiyoruz