2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya bana da kaşıkla ver dedi de yani kaşıkla verenleri tebrik ediyorum burdan ben yapamadm oraya buraya saçıldı çocuk kaşıktakinin yarısını ya yuttu ya yutmadı biberondan devam ettim. Bu zamana kadar memeyi bırakmadı bundan sonrada bırakmaz heralde

Bizde reflü var gerçi fazla kusmuyor ama damla kullanmadan önce kustugunda bazen süt bazen kesik gibi kusardi nasıl kustugu farketmiyor canim ama az az çıkarıyorsa normal bebek kusmasi bence.

gaviscon mu verdi şurup mu toz mu ? bize onlar da kar etmedi sürekli kusma var zatrn 4 gündür iyice arttı o mendillerden ,önlüklerden günde 10-15 taNe batıyor emzirince nasıl tutacagımı şaşıyorum
Toz kagitta sase seklinde sabah ogle aksam duzenli kullanilacak birde cok sute degil ceyrek bardagi aute karisacak ben bir olcege yapiyorsum bizde ose yaradi gorsen ust bas kalmiyordu oyle kustugu gunlerde sut icmeZdi ben uyurken zorla verirdim gunde dortyuz besyuz zor icirirdim oda geri fiskira fiskira cikarirdi M Mavisu27 bu arkadaslarin bahsettigi fazla galiba bu arada bizimki normal degildi icmeye gore cikarma coktu normal gunlerdeki evet ama o istahin olmadi gunler haddinden coktu

KuZum eger dogruysa doktor reflu oldugu biranda anlasilmaz demisti yani reflumu degil mi anlamak cok zormus reflude mideden asit gelir bogazinyakar ve cocuk oksurmek ister gibi yutkunur yada oho der dedi mide asidimi geliyorsa artik bize oyle demisti insallah degildir cocuk bu kusar midenin sindiremedini yada fazla gelenimcikariyordur kesik
Kesik arada diyorsunya oyuzden takma herseyi hastaliga baglar olduk ille dert bulacaz kendimize normaldir o genede rahatlamak istersen bizim kullandimiz toz sase seklindeki caviscondan al bir olcek sute karistir salep gibi oluyor icir sabah ogle aksam

Mamalar geç yaptırabiliyor bizimki 2 -3 güne 1 yapıyor bazen o yüzden sormuştum cnm tek seferde 170ml i içtimi bunu emdikten sonra mı veriyorsun emmeden mi veriyorsun.. benimki en çok açlık sınırında bile 90dan fazla içmiyor içsede kusar.. fazla içtiği için de kusabilir... hipp bizde aşırı gaz yaptı çok huzursuz oldu bıraktık

evet o toz olam midesimi daha fa bulandordı tadı kötü ni işe yaramadı nşr de thickener deniyim bakalım

fıskırtma yok azar azar kusuyorsa korkma kilo alımı iyiyse dr ĺar pek önemsemiyor kusmayı ama gelde sabret benimki felaket kusuyor artık emzirmeye kucagıma almaya korkar oldum düşün yani,pusette bi kusuyor kollara karnına ulaşıyor

Canım I ISIK27 dediği gibi reflüde fışkırarak kusma oluyor ağızdan burundan birden gelirdi ne olduğunu anlamadan, mendil vs yetiştirmek bile imkansız oluyordu mesela pusette otururken kussun ayak ucuna kadar kusardı benimki, hatta burnundan sümük yerine kurumuş süt parçaları çekerdim aspiratörle fıkır fıkır süt geri geliyordu, doktor çok yedirme sık besleme reflüyü artırır demişti bende ay kustu hepsini deyip yeniden emziriyordum doktor öyle deyince yapmadım az az sık sık verdim, bi de benim bildiğim kesik kesik ise reflü değildir sütun mamanın vs yaradığını gösteriyormuş derler

Aşırı kusma geçti artık günde 1-2 kıyafet değişirdi şimdi gerek kalmıyor ama meme reddi devam ediyor hala normalde kontrol 16 mayıs idi bu çarşamba gideceğiz. Gaviscon toz vermişti kusma için bir de maflor plus hem gaz hem de reflü içindi o da bitti almadım tekrar

Ben de kaşıkla hiç vermedim damlasını hep kaşıkla güzel alıyor da mamasına katmıştım hep. İnşallah bırakmasın canım benim kız hazırcı çıktı ama döndüreceğim inş memeye çok zor oluyor böyle

tebrik ederim canım bunu ben de yapıyorum etrafta çok yadırganıyorum ama umrumda değil açıkcası. bak 2gündür de akşam 6da uyuyor kızım ve bunu kendı belirliyor. Ne iftarlara gidebilicem kızımla ne başka davetlere. Bıraktıgımızda çıkıyoruz. Bugün için başlıcam dedım ama çok önemlı bıdetayı yıne atlamışım. Benim eşim mat. öğretmeni ve evde sınıfı var kızımın yan odasında hemen. aksamları iş cıkısı ders verıyor 6da ve kızıma o dersteyken egıtımı veremem ki aglayacak baslarda bu hoş olmaz ne yapsam bılemıyorum eşimin işi bıtıyor 7bucuk 8de.. ozamana da alya dayanamaz egıtım hak getıre yani. Hazıranda bıtecek ozaman da 6aylık olcak eğtim daha zorlaşıcak

Herkese günayyydınn. Akşam kızım 9bucukta emdi yattım ben de eşim 11de geldi arkadaslarıylaydı ben yine gelmicem demişim o yatmıs yanıma uyandım ben de neguzel yıne dalacakken busefer alyatoş uyandı. emzir gaza kalktı derken 12 oldu saat yıne uyudum ve 6da uyandı ama yıne uyuttumsagolsun kızm.yne benı uyuttu gece artık 9da yatasım var

Canım bu ilaçların damlalıkları oluyor ya, nurse harveysin falan var. Sütü, mamayı, ilacı vs onunla verebilirsin çok büyük kolaylık. Ben ilaçları direkt onla çekip ağzının kenarından damla damla veriyorum. Kaşıkla çok zor oluyor.

Günaydın kızlar, nezle oldum hapsirip oksurup duruyorum.kizimi babası gece yanına aldı salonda uyuyorlar bende yatak odasindaym gerekirse biberonla besliycek artık.
Bol zencefilli ballı limonlu çay içiyorum da fazla icersem sıkıntı olur m acaba ?
Birde hapsirik neyse de öksürmek çok zorluyor bebise bulaşacak diye odun korkuyor var mı bildgnz cozum

geçmiş olsun canım ne yaparsak yapalım bebektrn uzak duramıyoruz ben aynı odads uyudum bu tarz seylerden sakınmadım tenıne dokunmamaya az temas etmeye calıstımm ben nezle oldugumda gecmemıstı bolbol ballı limonlu ıcmıstım ıhlamur ıcmıstım ve kendım de serum fızyolojı uyguladım umarım kısa zamanda gcer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…