2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olsurugu bol karabiber bal kesiyor ama sutun tadi degisirmi bilemem ikigun sabah ohle aksam bogazini yaka yaka yesen gecer

gecmiş olsun canım brn de bi ara cok kötü hastalandım dr sık sık elini yıka bebege yaklaşman gerekince maske tak demişti odanızı dq sık sık havalandırabilirsin ama tüm bunlara ragmrn onun da senden kapma ihtimali yüksek öyle olursa da süt onları koruyor çabuk atlatıyorlar endişelenme

Ateş 38.6 oldu soydum bütün ılık bez uyguladım calpolu gece vakti yutmadı çok sinirlendi. Fitil de olur demişti dr onu yaptım yarım saatte etki etti yarın doktorumuzu arayacağım
Ateşi çıkmış yavrunun çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Ben grip olunca da geçmemişti bebeğime, emzirirken ağız ve burnumu tülbentle sarıyordum hatta odayı bile ayırmamıştık aynı odada yattım ortamı sürekli havalandır ellerini sık sık yıka Allah’ın izniyle bişey olmaz anne sütünün koruduğuna bende bi kez daha şahit olmuştum

Hem meme hem 170ml ben gercekten sok oldum bizimki 60cc sut iciyor cavur zoruyla oda 65icse besini cikarir kusma falan varda gozunu sevim birine deme guler koca insan icemez okadar sutu iyi midesi kaldiriyor )

Olsurugu bol karabiber bal kesiyor ama sutun tadi degisirmi bilemem ikigun sabah ohle aksam bogazini yaka yaka yesen gecer
Kızlar çok teşekkürler ❤❤❤tavsiyelerinize uymaya caliscm . Bagisikligimin zayıfladığını hissediyordum zaten o yüzden sıcak havada dışarı çıkıp terleyince çarptı hemen sizde dikkatli olun. Ek vitamin takviyesi de almaya başladım ,o da iyi gelir inşallah emzirince bir güçten düşme oluyor sanki

Hem meme hem 170ml ben gercekten sok oldum bizimki 60cc sut iciyor cavur zoruyla oda 65icse besini cikarir kusma falan varda gozunu sevim birine deme guler koca insan icemez okadar sutu iyi midesi kaldiriyor )
Kız yok ikisi aynı anda değil zaten meme vermezsem mama veriyorum zaten genelde de bitirmiyor çok aç kalmışsa içiyor hepsini onda da dinlene dinlene 2-3 seferde benden emmişse de o kadar mama hazırlamıyorum. ben az veriyorum sanıyodum bir de mama kutusunun arkasında 3-4 ay için 200 mu ne yazıyordu bitirmiyor diye o kadar da yapmadım hiç

Yaa iyi bari bizde hiç burundan gelmedi ama kustuğunda sırılsıklam ediyor üstünü.. anneannem de aynı şeyi söylemişti kesik kesik geliyorsa yaramıştır diye büyükler biliyor bu işi

Geçmiş olsun kuzum ya ins geçmeden bebiş e hemen atlatirsin. Bal limon karabiber oksuruge iyi geliyor bende

Oyy oy kıyamam ya.. ben de dışarı filan çıkacaksam son anda giyiniyorum artık hep bu kusmalar yüzünden ne oğlana ne kendime kıyafet yetiştiremiyorum. Ne zaman gazını çıkartmaya kalksam omzum beyaz

Evet çok açsa içiyor 170 i ama işte hem meme hem mama yaptığımızda 170 vermiyorum. Emdiyse 60 bile içmiyor bazen aç mı tok mu anlamıyorum ki çok çekiştiriyorsa memeyi 170 hazırlıyorum bazen 70 içiyor bazen 100 hiç meme vermediysem hepsini içiyor. Bu kadar beslenmesine rağmen kilo alımı 800 de kalmış işte şimdi yorumlardan anldığım kadarıyla iyi yiyomuş bizimki ama neden kilo almamış ki o zmn hipp içinde prbiyotik olan tek mama o yüzden onu kullanıyorum eczacı da önermişti çok gaz problemi olmuyor bizde şu an. Kaka yapması nasıldı hipp kullanırken? Mama değiştirince düzeldi mi

Memeden ne kadar içer bilemiyorum ama bi ara meme reddi döneminde ben de 10-15 gun hep sağarak biberonla verdim o zaman benim kız da 160-170 ne versem içiyordu

Memeden ne kadar içer bilemiyorum ama bi ara meme reddi döneminde ben de 10-15 gun hep sağarak biberonla verdim o zaman benim kız da 160-170 ne versem içiyordu
İyi yalnız değilmişim benim kendi sütüm o kdar yok diye ne kadar emdiğini de bilmediğimden fazla fazla hazırlıyorum mamayı işte açlık seviyesine göre içiyor çocuk da

Evet bir de öyle deniyim artık kaşık imkansız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…