2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben çok bağırdım yan odada Yatan Bebegi uyandırdım benim bağırmam bitip yandaki çocuk aglayinca eşim benim ameliyathane ye geçmeden odada kendim doğurdu m sanmış

Etraafimfaki herkes oglumun bi an evvel sut disinda biseyler yemesini istiyo cildircam kendi babam daha dun cocugun dile sucuk değdirdi udtune aksama csy icerken mevlana şekeri yalatto kasla goz arasinda yapma dedikce daha cok ustime geliyolar sanki kp orda alcm bakkala goturvem onu yedrcem sunu yedircem bilmemne , annemler biz cocuj buyutmedik sanki , bak sonra bisey yemez yemk secer , dedim herkes kendi cocugunu istedigi gibi buyutmus birakin bnde oyle yapayim diyorum okuyorum diyorum alay eder gibi baki kv kp, diyorum ikk sebzeden baslayip sobra meyve tatli seyler vs yok anacim, cocuga kasik kasik corba icirceklermis, diyorum bu cocugun 8 e kdr ana besini sut yada formul mama , 6 8 ay arasi cocuga bi kase yedirmicen 2 3 kasik alip sebzelero meyveleri togurdu yumurtayo vs tanimasi icin verilen bi sure yok yirtiyorum kendimi , kp oyle diince kelepcelerom cocugu valla kendime ikinizde ne markete ne bakkala goturrsunuz drdim kp ve babama , anlat5ikca sinir basiyo

Maşallah kuzuna bak gayet iyi artmış bu ay çok sevindim canım❤❤

Sağlık ocağı kan damlası verdi dra gitmedik drunuz ne ddedi arkadaşlar bu Damla için birde ne marka kullanıyorsunuz

Kizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi

Kizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi
Benimki 3 aylıkçok dikkatli bakıyo.baya baya izliyo kafasını çevirince mırıldanıyo:)inatla oraya çeviriyo.bazende konuşuyorum gülüyo sevinç sesleriçıkarıyo:)) ama bana bakmıyo kafası farklı yere dönük hatta diyorum ki oğlum sen beni sevmiyomusun niye bakmıyon bana

T tanem-tane20 ben izletmiyorum gecen esim tv karsisinda tam kizida kucagina almis tv ye bakiyor yine ve yine gozlerinin onune elini koydu izlemesin diye babasinin elini itti izlemek icin. Babasi elini koydu kizi itti defalarca
azicik izlesin annesi bizimki ellerinide basinin altina koyuyor sanki havuzkenari sezlnkta viskisi eksik bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…