- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Genelde hergun bir kere yapar çok ender gün aşırı olur benimkide boylu canımBizim kontrollerin tarihi kaçtı tam zamanında götüremedim 3. Ay kontrolüne bu hafta gidicez bakalm şu an 3 ay 9 günlük. Ama çok fazla almadı bizimki de bence.. boyu uzuyor ama kilosu yok. Biraz göbek var o da kaka yapamadığından heralde. Kaka düzeni nasıl sizde? Hipp mi azaltıyor acaba bizde kakasını ondan merak ettm
hahahaBebisin nazara da gelmiştir canim belki. Benim aklimda hala bir soru var. Esin senin korunmana niye karsi. Ipler elimde olsun,2. cocuk isteğim kabarirsa aaa yanlislikla kacti deyip seni karambole mi getirmek
Evet bendim 30 yas ustune yPilliyormus da hpv yapilacakmis ben yaptirmayacam heralde ya hic istmeiyorum birde s. Ocagindaki ebe ust komsum baskasi da yapabilir bana yaptirmak istemiyorsan dedi ama ne bileyimBu gün tam 4 aylık olduk dün gibi burda bende hamileyim arkadaşlar diye yazdığım zaman nasıl geçiyor doğum olacak oldu derken....
Az önce asidan geldik 600. Gr almış boyda 65 cm olmuş gelişim iyi dedi hemşire maşallah kuzuma
Kim yazdı hatırlamıyorum amaNilufer_3457 sendin sanırım bana smear testi yapalım 6. Ay asiniza geldiğinizde yapalım dedim hemşire tamam dedi.
Spermin canli kalma suresi var valla hic güvenme ona o dogum k.h. dene.sor doktoruna belki hafiftirhahahakız hiç aklıma gelmedi bu durum ama öyle bir kişiliği yok yaa yapmaz yani. ben yenı evlıyken d.kontrol hapı bende cok yanetkı yaptı kuzum herseferınde denedım bıraktım ıgnelerı de arastırmıs yanetkılerını okumus oyüzden ıstemıyor ama bu hapı denemeden bılemeyız kı cerazette de aynı etkıyı yapar sonucta ıcerık aynı degl mı dıyor. yumurtlama testi alalm dedı sabah o gunlerı de es gecerız dıyor delı edıyo benı
evet 5gune dek canlıolabılıyormus testı yapsam da yıne gerıcekme olur zten bugun sertce uyrdm ya o hap ya bensizlikSpermin canli kalma suresi var valla hic güvenme ona o dogum k.h. dene.sor doktoruna belki hafiftir
hem nee ben hala demir damlasını vermedım kabız yapıyır dye ve nette tum drlar 4veya6.aydan snra dıyor zaten normaldede arada yapmadnda kafa gıdıyoodamladan korkuyorum 6dan snra vereymmı dyecegm dr.aYok amacım ağlayınca soluk aldırmıyor ama keyfi yerinde ise ne güzel guluyorlar
Bence normal sürede doğanlar 6 ayda başlamalı diğerleri daha sonra ama biz öyle yapmıyoruz tabiki:))Şimdi de ben can alıcı bir soruyla sizlerin karşınızdayım F Fobia erken doğan bebekle zamanında doğan bebek aynı aylarda farklıı özellikleri yapıyorlar motor gelişimi açısından da aynı erken doğup zamanında Doğan 4 aylık bebek mesela diğer bebek motor gelişimi açısından geri oluyor aslında aynı zamanda. ozamn bir buçuk iki ay erken doğan bebek de ek gıdaya doğduğu zamanına göre 7 veya 8 ayında başlamalı yanlış mı düşünüyorum doğduktan sonra 6. ayında başlıyorsa normal sürede doğan bebekler de 4 aylıkken başlayabilir bu mantıga göre
işte cok duydum bugun erken dogmus 6.ayda baslamıs o kafama takıldı yaa :) bemce de 6aydan sonra tabı normal doguncaBence normal sürede doğanlar 6 ayda başlamalı diğerleri daha sonra ama biz öyle yapmıyoruz tabiki:))
bazen zamanında doğan bebekte de ek gıdaya erken başlamamak gerekiyor. Belli şartlar vardı sanırım ek gıda için boynunu dik tutmalı kaşık verildiğinde ağzını açmalı gibi tam hatırlamıyorum şimdi.. Yani doğum zamanından bağımsız aslında ek gıdaya geçiş zamanı her bebeğinŞimdi de ben can alıcı bir soruyla sizlerin karşınızdayım F Fobia erken doğan bebekle zamanında doğan bebek aynı aylarda farklıı özellikleri yapıyorlar motor gelişimi açısından da aynı erken doğup zamanında Doğan 4 aylık bebek mesela diğer bebek motor gelişimi açısından geri oluyor aslında aynı zamanda. ozamn bir buçuk iki ay erken doğan bebek de ek gıdaya doğduğu zamanına göre 7 veya 8 ayında başlamalı yanlış mı düşünüyorum doğduktan sonra 6. ayında başlıyorsa normal sürede doğan bebekler de 4 aylıkken başlayabilir bu mantıga göre
yaz canım katılıyorum sana. bu oturtmada da motor gelısımıne gore kımı 6.ayda bıle oturamaz kımı 4aylıkken baslanır demıstı dr.umuz. bana gecen gun eşimin annesi yogurt ver de başla istersen dedı yutma becerısı olsun. çünkü bir kez elma verdım hafıf çay kasıgı ıle. dedim ben kızıma sütü hortumla vermıyorum yutmayı bılıyor zatenbazen zamanında doğan bebekte de ek gıdaya erken başlamamak gerekiyor. Belli şartlar vardı sanırım ek gıda için boynunu dik tutmalı kaşık verildiğinde ağzını açmalı gibi tam hatırlamıyorum şimdi.. Yani doğum zamanından bağımsız aslında ek gıdaya geçiş zamanı her bebeğinbir de dünya sağlık örgütünün bi verisi vardı bulursam yazarım buraya da. 6 aydan önce ek gıdaya geçen bebeklerde daha sonra obezite diyabet sindirim sistemi hastalıkları ve alerjilerin filan görülme olasılığı çok daha yüksek oluyormuş
Yaaayaz canım katılıyorum sana. bu oturtmada da motor gelısımıne gore kımı 6.ayda bıle oturamaz kımı 4aylıkken baslanır demıstı dr.umuz. bana gecen gun eşimin annesi yogurt ver de başla istersen dedı yutma becerısı olsun. çünkü bir kez elma verdım hafıf çay kasıgı ıle. dedim ben kızıma sütü hortumla vermıyorum yutmayı bılıyor zatenasla vermem yogurdu o alerjık olabılen bişey. buarada denendi onandı kaka yapamayan bebek elma ıle yapıyor benım kızımda işe yaradı enazından.. gecende tattırdıgımda yaptırmıstı azonce de verdm yne kalan kaklar ı yaptı içi tamamen bosaldı sonra okudum ki sindirim sistemıne faydalymıs
evet kuzum alya 4ay 1haftalık şuan. 10gun onceydı glb ben yerken bana ver dercesıne bakıyorduYaaaaklımda kalsın elmayı deniyim o zaman daha da yapmazsa.. benim kv de başlayalım 4. Ay bitince diyor kıyamıyorum şimdiden tattırmak lazım yoksa çok yemek seçer ağzı farklı tatlara alışsın dedi hem gözüm korktu hem de hiç vermek istemiyorum. Alya 4 aylık sanırım şu an dimi ne zaman verdin elmayı ilk olarak
Yaa çok iyiymişevet kuzum alya 4ay 1haftalık şuan. 10gun onceydı glb ben yerken bana ver dercesıne bakıyorduama tabı bdaha vermedım alerjı ıvın 3gun kuralı da var ya zaten elma kepeklıydı allahm çoksevdı. azonce de elma yıyordum cıkardm onu ıcın de gunese koydum ısınınca verdım gercrktn yıne yaptı. tesaduf oldugunu dusunmyrm ama sonra gaz da cıkardı baya gaz yapıyor cunku. artık kendısı cıkardıgı ıcın verdım anlıcagın bu tat mevzu dogru ama daha buyudukce red daha fazla olabılıyormus hala dr.uma sormadım ya bugun msj atacagım
Gecen bilegimi emdi yzuustu yatarken bi baktim morarmis 3gun gecmediHey Allah’ımbu arada 7 dk emse de rahat doyar artık çeneler güçlendi artık
Dibek severim yunusacik tadi varBiyerine bisey olurdu yemeseydin iyi yapmisin afiyet olsun bizimki dolapbekliyor dun dibekkahvesi almistik bende ona sardim nekadarda guzelMis makinada bol kopuklu yapiyor telviyesini falan yedimackopek
Biraz zorluyo ama biberon kdr degil bnde cunku cigniyo benimki ,alistirm bardagini damaklarin arasinda sikistirinca akiyo sut zaten daha iyi iciyo ama biyetde cikarayim icsin kadar degil suanbu alıştırma bardagından bende de varrr aventın canım bunla süt vrmeyı denıcem bakalımmıceblcek mi
Gecen bilegimi emdi yzuustu yatarken bi baktim morarmis 3gun gecmediAllah tan bilekten emdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?