2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Off off ben de çıldırcam dün babam kahvaltıda ekmek tutuşturdu çocuğun eline bizimki de hemen ağzına götürdü yaladı ekmeğin üstünü kızamıyorum da üzülecek.. kv de sürekli ek gıdaya geçelim konuları açıp duruyor ben de tıkandım ya

Bu anlattiklaeim zaten hep gulme cercevesi icinde yasaniyo ama ici beni disid beni yakiyor yani kemdi babama soz gecriremiyorum kp lere ne diyem bide ben blw yapmayi dusunuyom onu anlatmaya kalksam vebali gibi bakarlar bana cocuk niye uyuyomus hep 9 da geliyolarmis yarim saat sonra cocuk yokmus puf yine mi uyuyo oy yine mi uyuyo , kiziyo baya bildignde kp , napcam dedim cocuk uyudu kalk cocum uyuma misafirler mi var dicem , dun 12 ye geliyodu zor uyudu kac kez yatirdim kaldirdim kp deydik 9bucukta uyudu ama ortam sesderken uyandi yarim saate e bidaha uyutmaya calismam lazim vs agliyo e aglatma flncocuk mal gibi dolandi durdu agladi durdu hep esime gece dedimen sonbak dedim gordunmu uyku saatinde uyumadida noldu anliyomusun simdi beni insanlara anlatmaya calisyosun anlamiyolar beni diyorum goruyosun , anliyorum haklisin dedi , uyutma diyolar sonra gelio kendileri salliyo 12 lere kdr sanki pff pff icim yanayii

Kizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi
Ya bakmamaso gerekiyor tabiki , ama benim odam okdr küçükki ne tarafa dondursem elbet dikkatini cekiyo kafasini donduruyo vs istemesemde bakiyo geriye dogru koyuyorum ters tv ye kafayigeeiye kdr atiyo bakiyo kopcak boynu ama bilerek baktirma simdiden

Maşallah canım oğluşuna kilo alımı iyi
Aşı da umarım sıkıntı yaratmaz

Senin bebe ciroz olsa elinden alip yaglarla ballarla besleyecekler heralde:))
Masallah tontis oglun var, diyemiyorlar ki bu kizin sütü güzel yariyor masallah emsin digerlerine ne gerek var.

en salakca sey ya bızımkıler de dıyor dedenle bakkala gdeceksınn fln ben ıstemıyorum ya kımse göturmesın sonra ardı arkası kesılmıyor hep bu büyükler alıştırıyor ztn sen de helal olsun demeye devam et gerekırse tersle koy tavrını kızz ben de dedım birkerz konu acılınca bısey olunca annene sormadan yapamam vs demenız lazm dye. sucuk nedir allah askına yaa. daha masumane şeyler deneseler neyse o bıle kabul edılır yanı yok ama hahahhah vallahı hıv gulcegım yoktu kız

Kız küçük bebeye TV mi izletilir hem zararları çok fazla beyin gelişimi olsun dil gelişimi olsun etkiliyor.
who (dünya sağlık örgütü) kapsamlı bır araştırma yapmış. 1yaşından küçük bebeklere tv yasaklamışlar. 2ıla yas arasına da 1saat günlük. bizimki de bazen denk gelınce gülüyor çığlık atıyor hoşuna gıdyor koca koca seyler arkasını döndurup bebek şarklıları acıyorum oyun halısında oynarken epey ılgılenyr ses duyması cok onemlı ızletmemrlıyz ama şarkılar falan dınletmelıyız❣

Senin bebe ciroz olsa elinden alip yaglarla ballarla besleyecekler heralde:))
Masallah tontis oglun var, diyemiyorlar ki bu kizin sütü güzel yariyor masallah emsin digerlerine ne gerek var.
Ay gerçekten dogru dedin arkadasim boyle olmasa daha da yüklenirler kesin , gecenlerde kv dedi ben zayif bebek sevmiyorumboyle kilolu olacak dedi nasi sinir oldum dedim saglik olsuj once 2 3 ay sonra haraketlendimi hicbiri kalmicak zayif olsunnolcakmis dedim e tabi canim fln diyip donduruuo , gorumcemin cocuguna bakmis 3 4 aylikken kemik sulu çorbalar cicibebeli sutler (bildigimz inek sutu hmde) hak getire, bikere ay esim askerdeydi ya donunce baslarsin yaparimafln getirdi ters tepkiverince hee o zamnlar daha 3 4 aylik mi oluyo fln diyip dondurdu

Babam sagolsun olayyy dudagina degdirip benim çığlıkla cekti ama yaomasin yanisirf gicikligina yapiyo aglicaktim artik yetrt diye uykusuydi yemegiydi üstüme gelip durdular hayırarastirmak okumak bu kdr mi zit , kp diyoda oyle kitapla olmaz fln filn fff

Kız isin var bunlarla. Bir aile degil bir de ikinizinki de çıldırmış. Allah kolaylik versin simdiden :)

Sen cahilsin ne bilecen kucucuk basinla daha ilk bebeğin bir de !!!!
Onlar büyütmüş 5 6 bebek hanginin neyi eksik
Kiz ben koyde dogmus buyumusum babannem daha 40 liyken soguk balkabagi vermis
Oylede bir güzel yerdinki gort gort diyordu bir de

Mantikli bence. Normal doganlar 6 ay baslar, premature olanlar daha gec baslamali
Kizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi
Benim cocuk da ayni. Muhabirlere fln cok guluyor denk geldiginde :)
Ben de arkasini ceviriyorum kafasini geri atiyor yerdeyken sipa kapatsam da ses yok evde kendim kafayi yicek gibi oluyorum :/

Kız isin var bunlarla. Bir aile degil bir de ikinizinki de çıldırmış. Allah kolaylik versin simdiden :)
Annemler zaten baska sehirde yasiyo kuzum ayda bi 2 ayda bi goruyorum dedim diyet listelerinde tatil gunleri oluyo ya herseg serbest siz gelicnede onu yapariz olur mu uyarmi diyorum istediginizi diyn sunu yao bunu yao siz evinize cekildinixmi ben bakiyorim bu cocuga yine kendi bildiğimi yaoicam

Kız küçük bebeye TV mi izletilir hem zararları çok fazla beyin gelişimi olsun dil gelişimi olsun etkiliyor.
Kiz biz zaten aksama kadar yatakodasindan cikmiyoruz tv vs gordugu yok yikamak icin gittigimde herzaman bez cikarip az bekletirim esim osirada tv bakiyordu ordan diger gibi biz ya yatakodasindanyada cocugun odasinda oluyoruz tabiki izletmiyorum tv

T tanem-tane20 canım tv çok çok zararlı geçici hafıza kaybı zeka geriliği geç konuşma filan izletme hiç
Yok bizim gunluk programimiz var en az uc saat cocuga tv izletmeden yatirmam kiz cilgin isteyerek izletmiyorumki yikanana kadsr keyif yapiyor

Siz yasinda baslayin simdi siz memeden ayirmayida prematureye gore yaparsiniz @Kartanesii8892

Aynı aynı cnm geçen lafı geçti Dr ne zaman geç derse o zaman geçicem ek gıdaya dedim herkes bir merak bekliyor. Biskuvi yalatıyorlar çikolatalı geçen limon bile denediler bizim kızda şaplata şaplata yalıyor hiç ekşime falan yokÇok kızıyorum lafımıda söylüyorum ama anlayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…