Off off ben de çıldırcam dün babam kahvaltıda ekmek tutuşturdu çocuğun eline bizimki de hemen ağzına götürdü yaladı ekmeğin üstünü kızamıyorum da üzülecek.. kv de sürekli ek gıdaya geçelim konuları açıp duruyor ben de tıkandım yaEtraafimfaki herkes oglumun bi an evvel sut disinda biseyler yemesini istiyo cildircam kendi babam daha dun cocugun dile sucuk değdirdi udtune aksama csy icerken mevlana şekeri yalatto kasla goz arasinda yapma dedikce daha cok ustime geliyolar sanki kp orda alcm bakkala goturvem onu yedrcem sunu yedircem bilmemne , annemler biz cocuj buyutmedik sanki , bak sonra bisey yemez yemk secer , dedim herkes kendi cocugunu istedigi gibi buyutmus birakin bnde oyle yapayim diyorum okuyorum diyorum alay eder gibi baki kv kp, diyorum ikk sebzeden baslayip sobra meyve tatli seyler vs yok anacim, cocuga kasik kasik corba icirceklermis, diyorum bu cocugun 8 e kdr ana besini sut yada formul mama , 6 8 ay arasi cocuga bi kase yedirmicen 2 3 kasik alip sebzelero meyveleri togurdu yumurtayo vs tanimasi icin verilen bi sure yok yirtiyorum kendimi , kp oyle diince kelepcelerom cocugu valla kendime ikinizde ne markete ne bakkala goturrsunuz drdim kp ve babama , anlat5ikca sinir basiyo
Bu anlattiklaeim zaten hep gulme cercevesi icinde yasaniyo ama ici beni disid beni yakiyor yaniOff off ben de çıldırcam dün babam kahvaltıda ekmek tutuşturdu çocuğun eline bizimki de hemen ağzına götürdü yaladı ekmeğin üstünü kızamıyorum da üzülecek.. kv de sürekli ek gıdaya geçelim konuları açıp duruyor ben de tıkandım ya
Teşekkür ederim cnm❤ ütüledim kaldırdım bile
Ya bakmamaso gerekiyor tabiki , ama benim odam okdr küçükki ne tarafa dondursem elbet dikkatini cekiyo kafasini donduruyo vs istemesemde bakiyo geriye dogru koyuyorum ters tv ye kafayigeeiye kdr atiyo bakiyo kopcak boynu ama bilerek baktirma simdidenKizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi
Maşallah canım oğluşuna kilo alımı iyiBu gün tam 4 aylık olduk dün gibi burda bende hamileyim arkadaşlar diye yazdığım zaman nasıl geçiyor doğum olacak oldu derken....
Az önce asidan geldik 600. Gr almış boyda 65 cm olmuş gelişim iyi dedi hemşire maşallah kuzuma
Kim yazdı hatırlamıyorum amaNilufer_3457 sendin sanırım bana smear testi yapalım 6. Ay asiniza geldiğinizde yapalım dedim hemşire tamam dedi.
Senin bebe ciroz olsa elinden alip yaglarla ballarla besleyecekler heralde:))Etraafimfaki herkes oglumun bi an evvel sut disinda biseyler yemesini istiyo cildircam kendi babam daha dun cocugun dile sucuk değdirdi udtune aksama csy icerken mevlana şekeri yalatto kasla goz arasinda yapma dedikce daha cok ustime geliyolar sanki kp orda alcm bakkala goturvem onu yedrcem sunu yedircem bilmemne , annemler biz cocuj buyutmedik sanki , bak sonra bisey yemez yemk secer , dedim herkes kendi cocugunu istedigi gibi buyutmus birakin bnde oyle yapayim diyorum okuyorum diyorum alay eder gibi baki kv kp, diyorum ikk sebzeden baslayip sobra meyve tatli seyler vs yok anacim, cocuga kasik kasik corba icirceklermis, diyorum bu cocugun 8 e kdr ana besini sut yada formul mama , 6 8 ay arasi cocuga bi kase yedirmicen 2 3 kasik alip sebzelero meyveleri togurdu yumurtayo vs tanimasi icin verilen bi sure yok yirtiyorum kendimi , kp oyle diince kelepcelerom cocugu valla kendime ikinizde ne markete ne bakkala goturrsunuz drdim kp ve babama , anlat5ikca sinir basiyo
en salakca sey ya bızımkıler de dıyor dedenle bakkala gdeceksınn fln ben ıstemıyorum ya kımse göturmesın sonra ardı arkası kesılmıyor hep bu büyükler alıştırıyor ztn sen de helal olsun demeye devam et gerekırse tersle koy tavrını kızz ben de dedım birkerz konu acılınca bısey olunca annene sormadan yapamam vs demenız lazm dye. sucuk nedir allah askına yaa. daha masumane şeyler deneseler neyse o bıle kabul edılır yanı yok ama hahahhah vallahı hıv gulcegım yoktu kızEtraafimfaki herkes oglumun bi an evvel sut disinda biseyler yemesini istiyo cildircam kendi babam daha dun cocugun dile sucuk değdirdi udtune aksama csy icerken mevlana şekeri yalatto kasla goz arasinda yapma dedikce daha cok ustime geliyolar sanki kp orda alcm bakkala goturvem onu yedrcem sunu yedircem bilmemne , annemler biz cocuj buyutmedik sanki , bak sonra bisey yemez yemk secer , dedim herkes kendi cocugunu istedigi gibi buyutmus birakin bnde oyle yapayim diyorum okuyorum diyorum alay eder gibi baki kv kp, diyorum ikk sebzeden baslayip sobra meyve tatli seyler vs yok anacim, cocuga kasik kasik corba icirceklermis, diyorum bu cocugun 8 e kdr ana besini sut yada formul mama , 6 8 ay arasi cocuga bi kase yedirmicen 2 3 kasik alip sebzelero meyveleri togurdu yumurtayo vs tanimasi icin verilen bi sure yok yirtiyorum kendimi , kp oyle diince kelepcelerom cocugu valla kendime ikinizde ne markete ne bakkala goturrsunuz drdim kp ve babama , anlat5ikca sinir basiyo
who (dünya sağlık örgütü) kapsamlı bır araştırma yapmış. 1yaşından küçük bebeklere tv yasaklamışlar. 2ıla yas arasına da 1saat günlük. bizimki de bazen denk gelınce gülüyor çığlık atıyor hoşuna gıdyor koca koca seylerKız küçük bebeye TV mi izletilirhem zararları çok fazla beyin gelişimi olsun dil gelişimi olsun etkiliyor.
Ay gerçekten dogru dedin arkadasim boyle olmasa daha da yüklenirler kesin , gecenlerde kv dedi ben zayif bebek sevmiyorumboyle kilolu olacak dedi nasi sinir oldum dedim saglik olsuj once 2 3 ay sonra haraketlendimi hicbiri kalmicak zayif olsunnolcakmis dedim e tabi canim fln diyip donduruuo , gorumcemin cocuguna bakmis 3 4 aylikken kemik sulu çorbalar cicibebeli sutler (bildigimz inek sutu hmde) hak getire, bikere ay esim askerdeydi ya donunce baslarsin yaparimafln getirdi ters tepkiverince hee o zamnlar daha 3 4 aylik mi oluyo fln diyip dondurduSenin bebe ciroz olsa elinden alip yaglarla ballarla besleyecekler heralde:))
Masallah tontis oglun var, diyemiyorlar ki bu kizin sütü güzel yariyor masallah emsin digerlerine ne gerek var.
Babam sagolsun olayyy dudagina degdirip benim çığlıkla cekti ama yaomasin yanisirf gicikligina yapiyo aglicaktim artik yetrt diye uykusuydi yemegiydi üstüme gelip durdular hayırarastirmak okumak bu kdr mi zit , kp diyoda oyle kitapla olmaz fln filn fffen salakca sey ya bızımkıler de dıyor dedenle bakkala gdeceksınn fln ben ıstemıyorum ya kımse göturmesın sonra ardı arkası kesılmıyor hep bu büyükler alıştırıyor ztn sen de helal olsun demeye devam et gerekırse tersle koy tavrını kızz ben de dedım birkerz konu acılınca bısey olunca annene sormadan yapamam vs demenız lazm dye. sucuk nedir allah askına yaa. daha masumane şeyler deneseler neyse o bıle kabul edılır yanı yok ama hahahhah vallahı hıv gulcegım yoktu kız
Kız isin var bunlarla. Bir aile degil bir de ikinizinki de çıldırmış. Allah kolaylik versin simdiden :)Ay gerçekten dogru dedin arkadasim boyle olmasa daha da yüklenirler kesin , gecenlerde kv dedi ben zayif bebek sevmiyorumboyle kilolu olacak dedi nasi sinir oldum dedim saglik olsuj once 2 3 ay sonra haraketlendimi hicbiri kalmicak zayif olsunnolcakmis dedim e tabi canim fln diyip donduruuo , gorumcemin cocuguna bakmis 3 4 aylikken kemik sulu çorbalar cicibebeli sutler (bildigimz inek sutu hmde) hak getire, bikere ay esim askerdeydi ya donunce baslarsin yaparimafln getirdi ters tepkiverince hee o zamnlar daha 3 4 aylik mi oluyo fln diyip dondurdu
Sen cahilsin ne bilecen kucucuk basinla daha ilk bebeğin bir de !!!!Babam sagolsun olayyy dudagina degdirip benim çığlıkla cekti ama yaomasin yanisirf gicikligina yapiyo aglicaktim artik yetrt diye uykusuydi yemegiydi üstüme gelip durdular hayırarastirmak okumak bu kdr mi zit , kp diyoda oyle kitapla olmaz fln filn fff
Mantikli bence. Normal doganlar 6 ay baslar, premature olanlar daha gec baslamaliŞimdi de ben can alıcı bir soruyla sizlerin karşınızdayım F Fobia erken doğan bebekle zamanında doğan bebek aynı aylarda farklıı özellikleri yapıyorlar motor gelişimi açısından da aynı erken doğup zamanında Doğan 4 aylık bebek mesela diğer bebek motor gelişimi açısından geri oluyor aslında aynı zamanda. ozamn bir buçuk iki ay erken doğan bebek de ek gıdaya doğduğu zamanına göre 7 veya 8 ayında başlamalı yanlış mı düşünüyorum doğduktan sonra 6. ayında başlıyorsa normal sürede doğan bebekler de 4 aylıkken başlayabilir bu mantıga göre
Benim cocuk da ayni. Muhabirlere fln cok guluyor denk geldiginde :)Kizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi
Ben de arkasini ceviriyorum kafasini geri atiyor yerdeyken sipaYa bakmamaso gerekiyor tabiki , ama benim odam okdr küçükki ne tarafa dondursem elbet dikkatini cekiyo kafasini donduruyo vs istemesemde bakiyo geriye dogru koyuyorum ters tv ye kafayigeeiye kdr atiyo bakiyo kopcak boynu ama bilerek baktirma simdiden
Annemler zaten baska sehirde yasiyo kuzum ayda bi 2 ayda bi goruyorumKız isin var bunlarla. Bir aile degil bir de ikinizinki de çıldırmış. Allah kolaylik versin simdiden :)
Kiz biz zaten aksama kadar yatakodasindan cikmiyoruz tv vs gordugu yok yikamak icin gittigimde herzaman bez cikarip az bekletirim esim osirada tv bakiyordu ordan diger gibi biz ya yatakodasindanyada cocugun odasinda oluyoruz tabiki izletmiyorum tvKız küçük bebeye TV mi izletilirhem zararları çok fazla beyin gelişimi olsun dil gelişimi olsun etkiliyor.
Yok bizim gunluk programimiz var en az uc saat cocuga tv izletmeden yatirmamT tanem-tane20 canım tv çok çok zararlı geçici hafıza kaybı zeka geriliği geç konuşma filan izletme hiç
Siz yasinda baslayinMantikli bence. Normal doganlar 6 ay baslar, premature olanlar daha gec baslamali
Benim cocuk da ayni. Muhabirlere fln cok guluyor denk geldiginde :)
Ben de arkasini ceviriyorum kafasini geri atiyor yerdeyken sipakapatsam da ses yok evde kendim kafayi yicek gibi oluyorum :/
Aynı aynı cnm geçen lafı geçti Dr ne zaman geç derse o zaman geçicem ek gıdaya dedim herkes bir merak bekliyor. Biskuvi yalatıyorlar çikolatalı geçen limon bile denediler bizim kızda şaplata şaplata yalıyor hiç ekşime falan yokBabam sagolsun olayyy dudagina degdirip benim çığlıkla cekti ama yaomasin yanisirf gicikligina yapiyo aglicaktim artik yetrt diye uykusuydi yemegiydi üstüme gelip durdular hayırarastirmak okumak bu kdr mi zit , kp diyoda oyle kitapla olmaz fln filn fff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?