2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok cnm söylemedi sadece uyumlu dedi . Dün akşam acile gittik ordada baktılar onlarda uyumlu 1 hafta 10 güne bebek ve kalp atışı görülür dedi

Inşallah öyledir de görürüz bebislerimizi.o kadar çok alıştım ki şimdiden,kürtaj olman gerekir dediği an yıkıldım.düşüncesi bile mahvetti beni.

Canım bende 6+2 ile gittiğimde göremedi alttan baktı gördü bu seferde kalp atışı Yok dedi moralimi bozdu ertesi gün doktor yine alttan baktı kalp atışını duyduk bence bekle bi hafta daha

Ultrason kağıdında yazar canım

Ben de 4 haftalıkken hemen soyledim herkese sonra doktor araştırması beta takibi ailemdeki kadınlar bile kızıyordu ne gerek var çok uzerine düşüyorsun biz hiç kan vermedik 2 aylık olana kadar gitmene gerek yok aman özele gitme sezeryene yönlendiriyorlar falan falan her doktora gittiğimde artık saklıyordum bana abarttığımı soyluyorlardı şimdi kimsenin haberi olmadığı için istediğim gibi hareket ediyorum bu iyi bişiy benim açımdan aslında

Ayyyyy inşallah canım içimi rahatlattin biraz sağol allah razı olsun....
Benim boş gebeligimde 9 haftaya kadar bekledi Dr canım .kesen 38 mm olunca zaten ağrılarım vardı gittim kesen bozulmaya başlamış artık alalım dedi Dr panik yapma sakın bence bekle 9 haftaya kadar

Ayyyyy inşallah canım içimi rahatlattin biraz sağol allah razı olsun....
Rahat olsun canım İnan ben aynı gün içinde 15-20 dk arayla iki ayrı ultrasona girdim beş gün fark vardı iki ultrason arasında ultrasondan kaynaklı da görememiştir sen hiç takılma

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben yine bulantımla başbaşayım sizlerde durumlar nasıl
Offff valla midemi çıkarıp yaşayasım var

Senın acından ıyıyse ılerde soylersın tabı canm ben de cevre yogun akrabalar kalabalık sureklı faal gecıyor oyuzden herkese soyledım ve kendımı heryerden soyutladm kmse ne trıp atabıliyor ne bısey soyleyebılıyor yorgunlugumdan görusemek ıstemyrm cogu kısıyle oyuzden ıyı oldu benm ıcın de

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben yine bulantımla başbaşayım sizlerde durumlar nasıl
Ben ac kalmadıgım surece ıyıyım sabah ıstıfram oldu yıne kalkınca ama cok sükur yemek yyebıldım. Tabi hersey yyemıyrm patates haşlama,fırın. Spagettı eti ızgara olarak yyebılıyrm meyve sebze fln bunları tuketıyorum cevız badem vs. bıkac yemekten sogudum onun dısında ıyıyım şükür bende hıc bulantı olmyor sadce arada iştahsızlık gelıyor

Insallah kizlar ne olur dua edin bizlere
Canım suan kacıncı haftan bekle bak ben 6+0da gordum ılk sonra 3hafta sonra dedı dr. O da gereksız stres olmayım dıye oyle yapmıs. Iyıkı dıyorum gec gıtmısım denılenlere kulak asmamısm

Gunlerimiz ayni. Ben de öyleyim yerimden kalkamıyorum. Hiç kusmadım hemen uzanıyorum. 8.haftada başladı. Oncesinde hic yoktu. 8+6'yız bugün. İnşallah bir an önce geçer.

kizlar nasilsiniz ben 5 gundur hastanede yatiyorum bulantidan serum olmazsa beslenemiyorum luten bana dua edinn bitsin bu bulanti suan daha 7+3

kizlar nasilsiniz ben 5 gundur hastanede yatiyorum bulantidan serum olmazsa beslenemiyorum luten bana dua edinn bitsin bu bulanti suan daha 7+3
Canım şımdı sana yazacaktım ben de ozelden Allahım yardımcın olsun tez zamanda gecsın su gunler ben de bugun bebegımın kalbını duydum 8+6ymısız bıdha 1ay sonra gıdecegız kontrole nasıpse

çok geçmiş olsun canım, allah esirgesin inş

maşallah canım kalp atışı 160 dan fazla olanların kız olma ihtimali varmış bi araştırmaya göre

canım daha çok erken, ki kürtaj İçin 9-10. Haftaları bekliyorlar, sakın hemen aldırma tek doktora güvenip de

Ben de henüz kimseye söylemedim eşim dışında... ama bu bulanti ve halsizlikler yanlis anlasilmasin diye soylemeyi düşünüyorum kisa zamanda.. ama ha bire erteliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…