2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağol cannmm ama Ay yok yok alakası yokmus dr.a sordum sonradan gebelıgın 6.7 Haftalarında kalp atımı 120lerdeyken 9,10. Haftalarda daha fazla atarmıs yanı tamamen muayeneye nezaman gittiğimizle alakalıymıs:) o da hurafe cıktı iyi mi

Ben de henüz kimseye söylemedim eşim dışında... ama bu bulanti ve halsizlikler yanlis anlasilmasin diye soylemeyi düşünüyorum kisa zamanda.. ama ha bire erteliyorum..
Biyandan ıyı oluyor yakın cevre bilirse benım acımdan öyle oldu yani hazır hıssettiğınde söyle derım

Kıme sorsam olmaz dıyor ablamlara arkdslarma sordm onlar olmuyor ztn dedı olsa yazardı herlde hastnye gore degısıyor
Canim normalde onun yazmasasi icin doktorun iki dalga arasini olcmesi gerekiyordur doktorun ya bu olcumu yaoamdi yada yaptığı sonucun oldugunu cikartmamis ama bence takılma zaten doktorlar o seslere cok asinalar yolinda gitmeyen bisey oldugunu hissetseydi mutlaka bi kac olcum alırdı bu arada cok sevindim bebegini görmüşsün kalbini duymussun herkese yazamiyorum diye

Sagol canım kocaman olmuş kalbicok guzel cok hızlı masallah gumbur gumbur atıyor dedı yapamadıgını sanmıyorum oyle bısey olamaz yanı baska dr olsa tecrubesız olsa belkı derdım de sakaryanın en sevılen ve en ıyı dr.u secıldı ıkıgun once de yıne gerek duymadı demek biz vıdeodan hesapladık 180lerde

Sahura misafirim gelecek iftardan sonra hemen başladım hazırlıklara ama yoruldum bayağı sırtım ağrıdı

Sağol canım sabredip bekleyecem.dua etmekten başka bişey gelmez elimden...
Tatlım ben de 5+6 da gittim perşembe günü. Kese 20 mm di. Doktor kese bayagi büyümüş normalde içinde embriyo olmalı dedi, birsürü canımı sıktı. İlk gebeliğimin ultrason görüntülerini buldum 6+1de 19mm kesem varmış ve embriyo yok. On gün sonra duymuştuk kalp atımini. O yüzden sabırla bekleyelim arkadaşım, dua edelim birbirimize:)

Canım suan kacıncı haftan bekle bak ben 6+0da gordum ılk sonra 3hafta sonra dedı dr. O da gereksız stres olmayım dıye oyle yapmıs. Iyıkı dıyorum gec gıtmısım denılenlere kulak asmamısm
Canim biz 5te gittik kese gorduk 6+1 kese buyumus yolch kesesini gordu bebegi goremedik hamilelik belirtsinde gogus hasasiyetim var bide halsizlik var ama o kadar senaryo yazdimki arastirdimki anlatamam size relax olamiyorum indallah kalp atislarini gormek herkese nasip olsun

Kıme sorsam olmaz dıyor ablamlara arkdslarma sordm onlar olmuyor ztn dedı olsa yazardı herlde hastnye gore degısıyor
Aynen canım benimkinde sol üstte yazıyor
Ben hep yatıyorum hiç bi iş yapamıyorum
Gunlerimiz ayni. Ben de öyleyim yerimden kalkamıyorum. Hiç kusmadım hemen uzanıyorum. 8.haftada başladı. Oncesinde hic yoktu. 8+6'yız bugün. İnşallah bir an önce geçer.
Çok kustum çok mahvoldum ilaç içiyorum vicdan yapsam da yanımda kimse de Yok komşular geliyor sağolsunlar Rabbime emanet yavrum sağlıkla doğar İnşâAllah

Sakin ol canm... Arkadasım 7.haftada duyamadı. Sonradan duydu Hemen duyulcak dıye bırsey yok burda yazılanlara göre dusunme garantı olsun dıye az sabret duycaksın emınmm

Benim bugüne kadar bir şeyim yoktu ama bugün bir tuhafım ya!
Başım dönüyor. Hafif bulantı gibi bişeyler var ama bulantı yok. Değişik midem. Halsizlik had safhada.
Sigara kullanan bayanlar ne yaptınız siz?
Epey azalttım ama bırakamadım. Nasıl olacak ya?

Canım umarım kotulemez ama tam da o evrede aynı dedıgın gb baslıyor ıstıfralar sıgara ıcmemelısın ben adete 9gun kala test yapmıstım sılık cızgı cıknca emın olsum ztn arada cok nadır haftada bazen bır ıkı ıcerdım hemen kestım lutfen ıcme cokzararlı tahmn edemıcegn kadar. Bırakmalısın kesınlıkle

Hazırlıksız yakalandım. Bir an da kesmek zor geliyor. Vicdanımla boğuşuyorum. Vallahi çok zormuş gebelik. Annelerimizin hakkı ödenmez.

Hazırlıksız yakalandım. Bir an da kesmek zor geliyor. Vicdanımla boğuşuyorum. Vallahi çok zormuş gebelik. Annelerimizin hakkı ödenmez.
Benim Allah dualarımı kabul etti 6 gün oldu sigarayı agzıma sürmüyorum yanımda dahi içermiyorum kokusuna dahi tahammülüm yok inşallah sende benm gibi tiksinirsin.

Geçmiş olsun canım bugün nasılsın? Bol bol dinlen fazla ayakta kalma Allahım korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…