2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar.
Uyku tutmaz oldu.
Saat başı uyanıyorum.
Sabaha karşı da bir titreme aldı beni ki sormayın. İzmir de haziranda üşüyen tek insan oldum.

Ben de 3 ay diye biliyorum onu. Hep 3 ay dolmadan söylemem derdim. Kaynanam 4 ay dolmadan söylenmez kızım derdi . Anneme söyledim. Kaynanama söyledim.

Şükür bende bıraktım. . Zaten kokusuna bile tahammülüm yok şu aralar.. ama biliyorum ki emzirmeden sonra yine başlarım :))
İnşallah sende tiksinirsin canim çünkü seni anlayabiliyorum çok pis bir psikolojik savaş...

Günaydın hanımlar.
Uyku tutmaz oldu.
Saat başı uyanıyorum.
Sabaha karşı da bir titreme aldı beni ki sormayın. İzmir de haziranda üşüyen tek insan oldum.
Üşüyenlerde bende varım ayaklarım donuyor hiç ısınmıyor ya çorap yünlü terlik öyle geziyorum evin içinde, ayaklarımı üşütürsem de bu kez gaz sancıları başlıyor

Benim boş gebeligimde 9 haftaya kadar bekledi Dr canım .kesen 38 mm olunca zaten ağrılarım vardı gittim kesen bozulmaya başlamış artık alalım dedi Dr panik yapma sakın bence bekle 9 haftaya kadar

Senin yolk kesen oluşmuş muydu canım? Bekleyecem sabırla,yapacak bişey yok.insallah oluşur bebegim de.

Ay inşallah öyledir,aksini düşünmek bile istemiyorum.sagol canım içim rahatladı biraz daha.insallah bebeklerimizi görür kalp atışlarını duyarız allahın izniyle.

Dr hemen hazirlar kurtaja guzrl seyler soyle bi hafta daha bekliyelim de nerden bileyim cok etkiliyolar insani

Belki de hicbir sorun yok ama eşim de ben de mahvolduk dünden beri.simdiden hamile olduğumu bilenlere nasıl söylerim diye düşünüyorum.kendi hayalkirikligim anlatılamaz...

Belki de hicbir sorun yok ama eşim de ben de mahvolduk dünden beri.simdiden hamile olduğumu bilenlere nasıl söylerim diye düşünüyorum.kendi hayalkirikligim anlatılamaz...
Canim yolk kesesi gorunduyse sorun yoktue bebisi de gorceksin Allah in izniyle. Onemli olan ama moralini yuksek tutman kendine dikkat etmen. Bazi doktorlar oyle malesef. Ben battan 2gun gecince doktora gitmistim degerim 2100lerdeydi doktor bana degerin cok dusuk anormal gebelik olabilir 10gun sonra gel dedi sadece daha batimi bile sormadan nasil uzulmustum oysaki herkes degerin cok yuksek gunune gore diyordu. Yani moralini bozma yuksek tut bazi doktorlar olumsuzluga odaklanio galiba direk. Bir daha da o doktora gtmedik zaten

Sağol canım inşallah dediğin gibidir.haklisin doktorlar çok acımasız,yorumlarının bizi ne kadar üzdüğünün farkında değiller maalesef...bunu bana söyleyen kendi doktorum değil,acildeki doktor.persembe kendi doktoruma gidecem,inşallah görürüz bebeğimi.

Canım ben de sigara içiyordum hem de tirkayiydim diyebilirim. Gün içinde 2 saat içmezsem çok fena hissederdim. Öğrendiğimde bıraktım. Evet ilk zamanlar çok zorlandım, hala da aklıma geldiği zamanlar oluyor, bazen çok da canım çekiyor ama içmedim hiç içmeyi de düşünmüyorum. Direkt bebeğe geçen bir şey sigara. Geçenlerde de bir yabancı belgesel izledim. Sigara içen annenin bebeğine nasıl geçtiğini gösteriyordu. Onu görünce ne doğru bir karar aldığımı gördüm bir kez daha. Zorlanacaksın o kesin ama dayan içme canım

Kalbimizi ferah tutalim canim kese buyumus yolch kesemizde olusmus biliyorum su anda kafanda o kadar soru varki bunlar bozim icin bir arti dua edelim takdir Allahin

Neden yarın kendi druna gitmiyorsun canım?

Üşüyenlerde bende varım ayaklarım donuyor hiç ısınmıyor ya çorap yünlü terlik öyle geziyorum evin içinde, ayaklarımı üşütürsem de bu kez gaz sancıları başlıyor
Bende varim yorganda yatiyorum hala ayakta corap hirka demekki tek degilim ben cok ihtisahsizim mide bulantim yok ama oruc tutsam daha iyi kiloda verdim

Benim Allah dualarımı kabul etti 6 gün oldu sigarayı agzıma sürmüyorum yanımda dahi içermiyorum kokusuna dahi tahammülüm yok inşallah sende benm gibi tiksinirsin.

Birakmaniza çok sevindim bende öğrenmem ile bıraktım aklıma gelmiyor şükür oğlumda da öğrenmem ile bırakmıştım 9 ay hamilelik ve sonrasında 22 ay emzirme döneminde içmedim memeden kestim ve yeniden başladım inşallah bir daha baslamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…