2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım zor biliyorum ama kuzunu düşün bende içiyordum öğrenmem ile bıraktım

Cnm senin kaç haftalık suan

Kuzular bugün tam 1 hafta oldu, öksürüğümü geçiremedim okadar kötü öksürüyorum ki, sonrasında da öğürme başlıyor. Ta kemiklerim ağrıyor artık. Ihlamur ayva yaprağı pekmez hepsini denedim ama nafile

Geçmiş olsun canım turpu oyup içine bal koy altındanda ufak bir delik açıp bardağa oturt süzülsün onu iç. Bu aslında şeker ve soğanla da yapılıyor ama gebelikte soğan onerilmiyor. Şifa olur inşallah

Dünden beri ben de çok kötüyüm bi terleme hali aşırı gaz sorunu ve garip bi mide bulantısı umarım geçici bir durumdur

kara turp bulabilir miyim ki? Hamilelikte bi sıkıntı olmaz değil mi canım? Bide normalde bile zor içerdim bunu, şimdi bu bulantıyla daha da imkansız sanki

Benimde 6+1 'de kese ve yolk göründü sadece ve bu iyi bişey boş gebelik ihtimalini atıyoruz kafamızdan 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim testlerini yapalım dedi bu doktorlar neden bu kadar katı konuşuyorlar ya anlamıyorum

Yaaaaa gerçekten mi :) allah hepinizden razı olsun.sizinle konuştukça içim rahatlıyor valla.bi daha gittin mi peki canım doktora 6+1 'den sonra ?

Yaaaaa gerçekten mi :) allah hepinizden razı olsun.sizinle konuştukça içim rahatlıyor valla.bi daha gittin mi peki canım doktora 6+1 'den sonra ?
Cumartesi randevum kuzum zamanın geçmesini bekliyorum , hafif bi lekem oldu bugün uzanıyorum napiyim:)) doktorum rahim içinde küçük bi sıvı birikintisi görüyorum demişti belkide onu atıyorumdur bilemem

Cumartesi randevum kuzum zamanın geçmesini bekliyorum , hafif bi lekem oldu bugün uzanıyorum napiyim:)) doktorum rahim içinde küçük bi sıvı birikintisi görüyorum demişti belkide onu atıyorumdur bilemem

Hayırlısıyla bebeğini görür kalp atışını duyarsın inşallah canım.ben de perşembe gidecem,göremesem de doktorum içimi rahatlatır belki.son gittiğinde kesen kaç mm 'di canım hatırlıyor musun?

Baktim canim nettende 34 haftada cok dogum yapanlar var o yuzden aklima takildi olabilirmi acaba diye
olabilir tabi ki canım ama olmaması için uğraşıyorlar benim görümcem ve arkadasım yaptı mesele biri 33 biri 34 bebişler daha çok minik oluyor onlarada anneyede zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…