Ya bu konuda herkesin gorusu cok farkli gorus ortak gibi gorunsede herbebege gore farkli sekilleniyo, bunlar zaten hep olucak hasta olucak 2 3 gun dis cikaricak belirli bi zaman huysuzlugu olacak, herkesinde cocuk odalarinda benim gibi yatagi yokki tasinabilsin

bbegin ihtiyaci varsa 1 2 gun onla kalmak tabikide gerekir, hic bi anne bebegi ona muhtacken birakmaz bence odasinda sirf yatsin diye bence tamamen icgudusel gidiyor bu olay , bunun emzirmesi var vs gece zaten 2 kez besleniyo bebek, komsum kiziyla birlikte yatiyor komsum valla mahremiyet kalmadi gogisler acik gece bi ona bi buna agizndan birakmiyo bile keske odasi olsaydi dedi bana bu sekilde oldumu o emme degil zaten farkli bi boyuta giriyor

beslenmek adina olan zaten gecede 1 2 dir ki ilerledikce yas bu oluyo , ayrica mama ilevesleyen annelerimz var gece her seferinde kalkiyolar mama yapiyolar bidaha odaya geliyorlar yani oyle yada boylr zaten hep ayaktasin annelik geregi

bosuna cennet ayaklarimiz altinda degil ya hos bemce her iki turlude zorluklari muhakkak vardir ama ozellikle istisnai durumlarda her sekilde zorlaniliyo yaninda yatmis besiginde yatmis zaten o donemler atlatilinca bebek temelinde ne varsa ona dogru dönüşsagliyo, emziremeyen annelere de diyolar sizin bağınız bizim gibi emzirenler le ayniolamaz vs diye bence bida boyle bisey , aradaki bag sadece agni odada yatmakla olmaz.ben her zaman derim mutlu anne mutlu bebek demektir diye anne mutsuz huzirsuz bitkin oldumu gece birlikte yatsa nolur gunicinde onunla verimli vakot geciremedikce fallann filann

simdi boyle dusunuyorum buyudkce oglum ne tepkiler verir bilinmez ben yine ona gore davranirim icsel duygularimla