2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki niye böyle kaka yapmıyor. Dört ayına yirmisinde girecek günde bir kere yapıyor onda da bacaklarını kaldırarak ben yardım ediyorum yapamıyor.
Her çocuğun metabolizması farklıdır günde bir kerede iyi kabız olmuyorsa bende azıcık içinde tut da kilo al diyorum emiyor hemen arkasına alttan çıkıyor

Her çocuğun metabolizması farklıdır günde bir kerede iyi kabız olmuyorsa bende azıcık içinde tut da kilo al diyorum emiyor hemen arkasına alttan çıkıyor
Ya benimkide ayni sekil kaka yapiyor 3 kesin hergun ama kilo aliyor yani kakayla bi ilgisi yok bence 😃

Bizim doktor ne denize ne havuza sok. Idrar yolu enfeksiyonu kapar dedi .havuza zaten sokmayacaktim ama denize sokmayi dusunuyordum. Bilemedim yinede sokacagim
Canım ben de bekliyordum o tarz bir şey söylemesini ama çok rahat bir şekilde girer tabii dedi. Tek kriter havanın güzel olması 😊

Z zet193 şimdi istanbuldayiz 2gun sonra donucez donunce gecmezse gotureyim bari.sanki damaklar sismis. kizlar 4.5 aylik dis cikarmisti dis de geliyo olabilir

Bu bebişler niye az alıyor bu ay ya 😢 diyorum nasıl büyüyecek bunlar daha çok küçük geliyor gözüme benim kız, bende meraklandım bak yarın evdeki patates tartısında bi tartacağım 😂 sağlık ocağından sonra 2 hafta olacak yarın
Kuzum benimki her ay az aldı totalde de az kilosu. Boyu filan iyi maşallah. Öyle olunca da kaburgalar sayılıyor 🙄 Yanaklar tombik olduğundan gören maşallah tosbik diyor ama topitop kızım benim alt taraf çubuk gibi incecik 😄

BiziMki biberonla besleniyor canim bu ay bizimki cok az 200 gram yalan olmasin 300 de olabilir cunku ben evde tartiyorum surekli degisiyor uc asa bes yukari o civarda aldi sut icimi eskiyle ayni azalma yok surekli agzina tepiyorum ama kilo yok ortada oyuzden uzulme ac kalmamistir
Ben de aç kaldığını düşünmüyorum. Çişli bezleri gayet iyi. Bir de emiyor doyuyor yani çocuk az zorlasam ağzının kenarından akıyor fazlası içemiyor. Ama almıyor bir türlü kilo. Kesin babasına çekti 😊

Masallah kuzum❤ ama her ay zaten bu civarlar almiyot mu senin minnak neden bu seger boyle deme ihtiyaci hissetti doktor anlamadim. Benim doktorum bana oyle demisti ince uzun olcak senin gibi yapi meselesi diye gecen ay
Her ay böyle az alıyordu canım. Bu sefer toplam kilo ile doğum kilosunu filan kıyasladı bu kadar az olmaması lazım dedi. Benim kız şu an 65 cm 5400 gr. Doğum kilosu 3650 di. Muayene esnasında da bir saniye durmadı. Sürekli kollar bacaklar aşırı hareketli. Dedim ki hep böyle çok hareketli. Metabolizması da hızlı olabilir mi dedim. Olabilir dedi. Eşim de yemek yer yemez wc gider. Bizim kız da daha emerken bağırsaklarından ses gelmeye başlıyor 🙄 Ama yine de toplam kilosunu az bulduğu için önümüzdeki ay 500 gr almazsa mama başlarız dedi. Bakalım göreceğiz 👶🏻

Bu ara cocuklar uyumak istemiyor bizimkide asiri uykusu var dalamiyor uykum geliyo diye sinir oluyor uyanik kalmak istiyor surekli ellerini emecek agzina nebulursa sokacak omzumu isirmaya calisiyor
Sorma boynumu emdi bugün aklım cikti bosluguma geldi 😂🤣

Her ay böyle az alıyordu canım. Bu sefer toplam kilo ile doğum kilosunu filan kıyasladı bu kadar az olmaması lazım dedi. Benim kız şu an 65 cm 5400 gr. Doğum kilosu 3650 di. Muayene esnasında da bir saniye durmadı. Sürekli kollar bacaklar aşırı hareketli. Dedim ki hep böyle çok hareketli. Metabolizması da hızlı olabilir mi dedim. Olabilir dedi. Eşim de yemek yer yemez wc gider. Bizim kız da daha emerken bağırsaklarından ses gelmeye başlıyor 🙄 Ama yine de toplam kilosunu az bulduğu için önümüzdeki ay 500 gr almazsa mama başlarız dedi. Bakalım göreceğiz 👶🏻
Canım bizim doktorda doğum kilosuna bakarak aldığı kiloyu hep az buldu sütümün az olduğunu hep doktora söyledim Dr da günde 2 defa mama vermemi kabul etmişti ona rağmen kilomuz çıkartmadı yükselmedi 700 700 400 ve 600 olarak 4 aydır kilo alıyor Benim oğlanın da elleri ayakları çok hareketli belki de ondan kilo alamıyor

Back
X