- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Gormedigimiz kkm kaldikisiz de mesajlastıgımız ama görmedıgımız anneleri merak edıyor musunuz benim gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gormedigimiz kkm kaldikisiz de mesajlastıgımız ama görmedıgımız anneleri merak edıyor musunuz benim gibi![]()
Her çocuğun metabolizması farklıdır günde bir kerede iyi kabız olmuyorsa bende azıcık içinde tut da kilo al diyorum emiyor hemen arkasına alttan çıkıyorBenimki niye böyle kaka yapmıyor. Dört ayına yirmisinde girecek günde bir kere yapıyor onda da bacaklarını kaldırarak ben yardım ediyorum yapamıyor.
Bir yeri ağrıyor olabilir mi? İstersen doktorunuzla görüş. Belki bir sıkıntısı vardır kuzununmerhabalar oglum 2gündür çok huzursuz uyanikken surekli çıglık atiyo acaba atak haftasina mi girdi
Ya benimkide ayni sekil kaka yapiyor 3 kesin hergun ama kilo aliyor yani kakayla bi ilgisi yok benceHer çocuğun metabolizması farklıdır günde bir kerede iyi kabız olmuyorsa bende azıcık içinde tut da kilo al diyorum emiyor hemen arkasına alttan çıkıyor
Tabi yoktur şakasına diyorum cırt cırt yaptıkça işe yaramayan kısmıni posasını çıkartıyorlarYa benimkide ayni sekil kaka yapiyor 3 kesin hergun ama kilo aliyor yani kakayla bi ilgisi yok bence![]()
Canım ben de bekliyordum o tarz bir şey söylemesini ama çok rahat bir şekilde girer tabii dedi. Tek kriter havanın güzel olmasıBizim doktor ne denize ne havuza sok. Idrar yolu enfeksiyonu kapar dedi .havuza zaten sokmayacaktim ama denize sokmayi dusunuyordum. Bilemedim yinede sokacagim
Kuzum benimki her ay az aldı totalde de az kilosu. Boyu filan iyi maşallah. Öyle olunca da kaburgalar sayılıyorBu bebişler niye az alıyor bu ay yadiyorum nasıl büyüyecek bunlar daha çok küçük geliyor gözüme benim kız, bende meraklandım bak yarın evdeki patates tartısında bi tartacağım
sağlık ocağından sonra 2 hafta olacak yarın
Ben de aç kaldığını düşünmüyorum. Çişli bezleri gayet iyi. Bir de emiyor doyuyor yani çocuk az zorlasam ağzının kenarından akıyor fazlası içemiyor. Ama almıyor bir türlü kilo. Kesin babasına çektiBiziMki biberonla besleniyor canim bu ay bizimki cok az 200 gram yalan olmasin 300 de olabilir cunku ben evde tartiyorum surekli degisiyor uc asa bes yukari o civarda aldi sut icimi eskiyle ayni azalma yok surekli agzina tepiyorum ama kilo yok ortada oyuzden uzulme ac kalmamistir
Aynen öyle canım amin
Sağlıkları yerinde olsun ne diyelim boya gidiyor bizimkiler
Atayım bebişim istediğin ben olsun
Her ay böyle az alıyordu canım. Bu sefer toplam kilo ile doğum kilosunu filan kıyasladı bu kadar az olmaması lazım dedi. Benim kız şu an 65 cm 5400 gr. Doğum kilosu 3650 di. Muayene esnasında da bir saniye durmadı. Sürekli kollar bacaklar aşırı hareketli. Dedim ki hep böyle çok hareketli. Metabolizması da hızlı olabilir mi dedim. Olabilir dedi. Eşim de yemek yer yemez wc gider. Bizim kız da daha emerken bağırsaklarından ses gelmeye başlıyorMasallah kuzum❤ ama her ay zaten bu civarlar almiyot mu senin minnak neden bu seger boyle deme ihtiyaci hissetti doktor anlamadim. Benim doktorum bana oyle demisti ince uzun olcak senin gibi yapi meselesi diye gecen ay
Sorma boynumu emdi bugün aklım cikti bosluguma geldiBu ara cocuklar uyumak istemiyor bizimkide asiri uykusu var dalamiyor uykum geliyo diye sinir oluyor uyanik kalmak istiyor surekli ellerini emecek agzina nebulursa sokacak omzumu isirmaya calisiyor
Teşekkür ederim canım şükür ağlamıyor artık rahatladı sanırım
Bo profil yap gulcemalini gorekAtayım bebişim istediğin ben olsun![]()
Gör kuzum koydumBo profil yap gulcemalini gorek![]()
Canım bizim doktorda doğum kilosuna bakarak aldığı kiloyu hep az buldu sütümün az olduğunu hep doktora söyledim Dr da günde 2 defa mama vermemi kabul etmişti ona rağmen kilomuz çıkartmadı yükselmedi 700 700 400 ve 600 olarak 4 aydır kilo alıyor Benim oğlanın da elleri ayakları çok hareketli belki de ondan kilo alamıyorHer ay böyle az alıyordu canım. Bu sefer toplam kilo ile doğum kilosunu filan kıyasladı bu kadar az olmaması lazım dedi. Benim kız şu an 65 cm 5400 gr. Doğum kilosu 3650 di. Muayene esnasında da bir saniye durmadı. Sürekli kollar bacaklar aşırı hareketli. Dedim ki hep böyle çok hareketli. Metabolizması da hızlı olabilir mi dedim. Olabilir dedi. Eşim de yemek yer yemez wc gider. Bizim kız da daha emerken bağırsaklarından ses gelmeye başlıyorAma yine de toplam kilosunu az bulduğu için önümüzdeki ay 500 gr almazsa mama başlarız dedi. Bakalım göreceğiz
![]()
Kız cidden sen sevimli pandufsun maşallah hem kilo falanda yok gayet güzelsin maşallahGör kuzum koydumyalnız bizim kız gene ağlarken
![]()