2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynı konudan bahsedecektim. Çıldıracağım az kaldı. Duşta her elimi attığımda bi ton dökülüyor. Evde her yer saç, üzerimden saçlar akıyor hiç sevmediğim bi durum :KK43: doğum sonrası normalmiş ama azaltmak için ne yapabiliriz ben de merak ediyorum
Saç kıl tüy... Midemi bulandıran şeylerdir. Gına geldi artık... Dökülür demişlerdi, dökülmüyordu.ohh be diyordum. Olana bak! Şampuanım iyi, vitamin de kullanıyorum. Sinirlerim bozuluyor artık. Çünkü zaten ince telli ve azdır saçlarım, böyle giderse.... Hayatımda ilk defa gebeliğimde saçlarım gür oldu. Erkek traşı gibi kısacık istiyorum, eşim izin vermiyor. Kızımın da eli hep saçımda, nasıl yolluyorrrr

29 30 un neyi havalı kız 😂 ben de daha erken anne olmayı çok isterdim 31 yaşındayım şöyle 26 - 27 olsaymış iyiymiş ama 29 da evlendim zaten 😂
Bende 25 -26 da anne olsaydım şimdi 30 yaşındayım 2. Ye hazırlık yapıyor olurdum Sonra da bebek defteri kapanırdı oh mis, şimdi bekle bu büyüsün 35 yaşımda bi daha doğur oooo bi sürü daha iş 😂😂

Bugun dogumgunum kizlar 28i devirdim. Ama kendimi hala 25te kalmis gibi hissediyorum. 2 seneye 30 olacagim. Hic birsey anlamadım valla bunca seneye ragmen :) hele cocuklardan sonra oncesi hic yasanmamis gibi geliyor
Doğum günün kutlu olsuun nice mutlu yaşlar dileriim 💜🌼 önce okudum mesajını bi hüzünlendim daha gençmişim gibi sonra yaşıt olduğumuzu farkettim 🤣🤣

:KK70: sağol kuzum ❤ illa yeşil göz şart değil bence senin ten rengine de gider kızıl ama dur daha yeni boyattın bi çılgınlık yapma 😆

Ben kizili Yesil gozde çok begeniyorum ama kate Winslet birde christina hendricks favorilerim illa balik etlide olacak :D siyah kemikli gozlukte cok yakisir sana dusun:) yok kuzum biraz rengimi kullanayim sevdim sarisinligi :)

Bende 25 -26 da anne olsaydım şimdi 30 yaşındayım 2. Ye hazırlık yapıyor olurdum Sonra da bebek defteri kapanırdı oh mis, şimdi bekle bu büyüsün 35 yaşımda bi daha doğur oooo bi sürü daha iş 😂😂

Aynen ya 2, 3 sene sonra tekrar bebek serüveni 🙈bir de ileri yaş hamileliklerde süreç sıkıntılı oluyor. Ablamla aramızda 5 yaş var aynı zamanda hamile kalmıştık o düşük yaptı 2.idi şimdi yeniden hamile bakalım 🙈

:D :D hahahaha biyolojik yaslarimiz ayni olabilir ama ruhen belki sen benden gencsindir :D
Tam tersi ruhum daha yasli bence 😁 bu saatten sonra ikinci cocuk nasil yapilir ki diye dusunurken buluyorum kendimi artik cocugum olamazmis gibi, sonra 28 yasinda oldugum geliyor aklima 😁 ya sabir diyorum 😂

İyi ki doğdun musmutlu senelerin olsun =) aşağı yukarı hepimiz kiloluyuz aslında en iyi birbirmizi anlarız o yüzden koyabiliriz belki bi dahakine güncel foto paylaşalım

Tesekkur ederim canim benim ♡♡ tamam guncel resim acilisini bir ara yapayim ben photoshop falan yapip oradan buradan inceltmeyelim ama oldugumuz gibi :D su gobek cok can skici gercekten

Saç kıl tüy... Midemi bulandıran şeylerdir. Gına geldi artık... Dökülür demişlerdi, dökülmüyordu.ohh be diyordum. Olana bak! Şampuanım iyi, vitamin de kullanıyorum. Sinirlerim bozuluyor artık. Çünkü zaten ince telli ve azdır saçlarım, böyle giderse.... Hayatımda ilk defa gebeliğimde saçlarım gür oldu. Erkek traşı gibi kısacık istiyorum, eşim izin vermiyor. Kızımın da eli hep saçımda, nasıl yolluyorrrr

Sakın sakın kestirme. Bu geçiciymiş canım. Hamilelikte hormonlardan dökülmuyordu ya, şimdi o dökülemeyen saclar dökülüyormuş. Ben de bıktım ama az daha sabır geçecek

Hoşgeldin kuzum❤ bu ay çogu kişi 300g almış kilo olarak normal artık kafana takma. Hayırlı olsun ise başlamışsin ❤ Kuzuya geçmiş olsun 😞

Sağol canım bugün sağlık ocağına götürdüm oradaki doktor üşütmüş dedi 😂 günde üç kez Canpolat ver Pazartesi tekrar bakalım dedi. Kendi doktoru ile görüşmeden vermeyeceğim ilacı. Tartım yaptılar 400 gr almış bakalım 4. Ay kilosunu ne olacak az kaldı zaten kontrole. Sen hangi güne randevu aldın canım

Her şey hallolur sıkma canını. Kilo konusunda da üzülme canım, benimki de 400 gram almış. Bi saglık sorunu yoksa bu civarlarda normalmis

Sağol canım ya benim bebeğim çok küçük ona üzülüyorum hala 5500 gr 4 aylık olacağız 😢

Bir ara koyarım sen burda iken senide görmek isterim bende

Bizde bandas yoktu bir aparat vardı merak etme zoru geçti bundan sonrası kolay

Seni merak ettim canım meleğine geçmiş olsun
İse baslamissin yarım gün olması iyi olmuş kilo benimkide az alıyor Allah sağlık versin artık diyorum

Çok sağol canım sağlıklı olsunlarda dediğin gibi gerisi boş ama üzülüyorum yani grubun en minnacığı benim kızım 😂

Tam tersi ruhum daha yasli bence 😁 bu saatten sonra ikinci cocuk nasil yapilir ki diye dusunurken buluyorum kendimi artik cocugum olamazmis gibi, sonra 28 yasinda oldugum geliyor aklima 😁 ya sabir diyorum 😂

Tembelligini aklin turlu oyunlar oynayarak makul gostermeye calisiyor ama gerceklerden kacamiyorsun iste :D hiiic kacmaya calisma yapacaksin 2nci cocugu bir bakmissin kucaginda bir bébé daha :D 2 cocuklu yilmis anneler grubu cagiriyor seni. .. sesi duyuyor musun :D geeel geeel

Back
X