yarın inşallah seninde güzel haberlerini alırız arkadaşım gönlünü ferah tutu benim oğlumda mide bulantısı hiç yoktu sadece kokuya hassasiyet vardı o kadar
nasılsın arkadaşım biz cumartesi gittik kuzuyu gördük lekelenme oldu cuma sahurda onu sağlıkla görmek mutlu etti
dr 3 hafta sonra gelin dedi. İkili test hakkında konuştuk yaştan dolayı riskli çıkar zaten dedi bende nifty testini istediğimi söyledim büyük ihtimalle onu yaptıracağız
Günaydın canım. Ohh maşallahh size :)) Yorma kendini 4 aya kadar salla gitsin
Bende, Folik asidi değiştirdim zencefilli aldım artık yatmadan önce içiyorum, sanki biraz daha iyiyim gün içinde.. İçimin bulanması hafifledi gibi :) Cumartesi de bizim kontrolümüz var bakalım çok meraktayım :))
Gunaydin herkese canim mide bulantisi bebegin canliligina dair guzel seymis onceki hamileligimde dr oyle diyodu bende ne mide bulantisi ne bisy belkide hamileligim digerine benzemeyecek yarin kontrolum var bir suru seneryo yazdim simdiden cok heyacanliyim hakkimizda hayirlisi olsun
GÜNAYDIN KIZLAR YARIN DOKTOR RANDEVUM COK STRESLIYIM HATTA GECE RUYAMDA DOKTORA GIDIYODUM BEBEK KOCAMAN OLMUS FALAN DIYODU DOKTOR HAYIRLI OLSUN DIYODU DUDAGI YARIK DUDAKLI DIYODU AMAN NE DUSUNCELER İÇERİSİNE GIRDIM BI KALP ATIŞINI DUYSAM RAHATLIYCAM DIYORUM AMA YINE RAHATLAMAYACAM SONRA 2 LI TARAMA GELIYO SONRA 3 LU DERKEN HIC BITMIYO HEP STRES HEP STRES
dünden beri bulantı bende de var
sabah aç karna tiroid ilacımı içip işe 1 saat arabayla geliyordum ama bu sabah kuru kuru ekmek yedim ilacı öyle içitim. yataktan kalkınca bulantı başladı.
iş yerimde oturuyorum ayağa kalkınca bulantı başlıyor zor tutuyorum kendimi.
Bu süreçte rapor alıp dinlensen mi? İyi ki çalışmıyorum dedirtti bu süreç bana . Ama çok şükür iyiyim artık . Bünye meselesi dedi doktorum . Keşke her bebekte böyle olsam