2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şuan tek derdim bebiş o sağlıklı olsun da ben 9 ay kusayım razıyım diyorum eşimde oyle dua olmaZ diye kızıyor :) bulantım geldi geri iftara eşim patates kızartması istedi yağ kokusundan mutfağa giremedim ıyyy

Ayy kızartma ben de koklayamıyorum heleki kavurma etten sogudum en sevdıgım seydır ondan tıksındım.sadece ızgarada yyebillıyrm cokk ılgınc gerçekten sımdı karnım acıktı da spagettı yaptm acken de uyunmuyor :/

Bak sen ne güzel su içiyorsun ben o kadar su içsem wc ye sandalye koyar artık orada otururum

Günaydın. Hiç bir şey yapasım yok.
Depresyonda gibiyim. Uyuyayım, yemek yiyeyim sonra yine uyuyayım sonra yine yemek yiyeyim. Tam depresyon.
Bacaklarım ağrıyor.
Sürekli tuvaletteyim.
Bugün doktora gideceğiZ.
Kan ve idrar sonuçlarını alacağız.
Sonra bir doktor bulduk medikal parkta ona gideceğiZ içimiz ısınırsa takipte ona devam ederiz bakalım.
Hepinize hayırlı sabahlar.

Mide bulantısı dolu bir sabah günaydın:)
Gunaydin herkese canim mide bulantisi bebegin canliligina dair guzel seymis onceki hamileligimde dr oyle diyodu bende ne mide bulantisi ne bisy belkide hamileligim digerine benzemeyecek yarin kontrolum var bir suru seneryo yazdim simdiden cok heyacanliyim hakkimizda hayirlisi olsun

Mrb arkadaşlar test yaptim hamileyim doğum tarihim subati gosteriyor ama ilk bebegim sezeryan olduğu için muhtemen 1 2 hafta erkenden sezeryana alirlar ve ocak Annesi olacam bende♥

Aramıza hoşgeldin canım benimde sezeryan ilki 16 ocak görünüyor ama ocağın başında alınır benim kuzuda sağlıkla inşallah

yarın inşallah seninde güzel haberlerini alırız arkadaşım gönlünü ferah tutu benim oğlumda mide bulantısı hiç yoktu sadece kokuya hassasiyet vardı o kadar

Tebrik ederimm :) Sağlıkla doğsun inşallah
nasılsın arkadaşım biz cumartesi gittik kuzuyu gördük lekelenme oldu cuma sahurda onu sağlıkla görmek mutlu etti
dr 3 hafta sonra gelin dedi. İkili test hakkında konuştuk yaştan dolayı riskli çıkar zaten dedi bende nifty testini istediğimi söyledim büyük ihtimalle onu yaptıracağız

günayddıııın yeni gelen anneler hepiniz hoşgeldiniz.
kayınvalide diğer oğlunun yanına gitti ev işleri bana kaldı. hafta sonu temizlik çamaşır ütü birde minik adam iyice yoruldum. işe resmen koşarak geldim

hala doktora gitmedim 12 sinde 8+0 oluyoruz o gün gidecektim eşimin işi varmış 11i pazartesi gideceğim daha 1 haftam var.

daha doktora gidemeden tüm sülale öğrendi bebeği. duyan birisine söylüyor diğeri bir başkasına derken haber yayıldı gitti. oğlumda da öyle olmuştu ve ben kendim haber verecektim diye çok kızmıştım. şimdi beni yormadan haber yayılıyor diye ekstra rahatım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…