ay kızım 7den beri uyuyor ama.ben kocamın dersı bıtene dek evde ıs yaptım ustune 11de dısarı cıktık arkadaslarla oturduk gözlerım uykudan agrıyorr eve geldık şimdi anca yattım gercekten yarın aksam 7de yatacagım ve ertesı sabaha dek uyucam. kendıme edıyorum boyle cocuk uyuyor ne gezersın yat dımı
ay kızım 7den beri uyuyor ama.ben kocamın dersı bıtene dek evde ıs yaptım ustune 11de dısarı cıktık arkadaslarla oturduk gözlerım uykudan agrıyorr eve geldık şimdi anca yattım gercekten yarın aksam 7de yatacagım ve ertesı sabaha dek uyucam. kendıme edıyorum boyle cocuk uyuyor ne gezersın yat dımı
Cnim ilk gün tuttum az gibiydi sonra iki gün yedim sonra vicdanım rahat olamayınca dün tuttum iyiydi sutum çok şükür Allah nasiplerini verir bence.inşa elimden geldiğince tutacagim
Cnim ilk gün tuttum az gibiydi sonra iki gün yedim sonra vicdanım rahat olamayınca dün tuttum iyiydi sutum çok şükür Allah nasiplerini verir bence.inşa elimden geldiğince tutacagim
Canım neden vicdanın rahat olmuyor ki Allahın verdiği bir kolaylık sonuçta emziren tutmayabilir. Allah bebeğin nasibini illaki verir ama bebeğini düşünmen lazım kışın vakitler kısa oluyor kazasını o zaman yapmayı düşünüyorum inş
hayır bizim pipimizden kendiliginden yarim da, baska bisee de yok , usandim her aksam dizi izlicem umuduyla başlayıp 8 de 9 da uyuttugun cocuun yarim saat sonra kalkmasoyla maratonum basliyoo resmn @Kartanesii8892 bi el at napcagimi sasirdim
Canım vicdan azabı cekme çünkü emzirme süresince bize izin vermişler nihayetinde. Sadece sonradan kaza etmek zor olabilir ben o yüzden tutmak istiyorum. Bugün tuttum sütte bir sıkıntı olmadı , bende dışarı çıktım geldim çok şükür iyi geçti ama bebeğim sabah altıdan gece on bire kadar bir saat uyumadı bile onu uyutmaya çalışırken çok yoruldum o yüzden ara verip tutcam arada.