Kac canim boyun? Sende tam boyle bir psikolog, dalinda uzman bir insan havasi var:) bisey diyim mi bakim bir kadina en iyi gelen seylerden. Sagol canim ilifatin icin ama kocam kendini benden guzel gorur
Kızlar anne bebek takım gecelik olan yerler biliyor musunuz Instagram' da olur Ben Instagram kullanmadığım için pek araştırmıyorum orada kızımlatakım ıstıyorum
evet @Fobia yi yine kacirdim , anacim yapin su profilleri 1 gun kalsin barii herkes herkesi gorsun yuz gorumlulugumu istiyonuz yoksa
hayır bizim pipimizden kendiliginden yarim da, baska bisee de yok , usandim her aksam dizi izlicem umuduyla başlayıp 8 de 9 da uyuttugun cocuun yarim saat sonra kalkmasoyla maratonum basliyoo resmn @Kartanesii8892 bi el at napcagimi sasirdim
Dimmi ama yapsak soyle guzel guzel kalsa fotolar birgun fln
sagol canımm sımdı onun bıraz kısa hali ama ışıltı yok ben hıc sac boyamadım dugun zamanı ışııltı attırmıstım yıne bıdegısıklı yapasım geldı. maşallah cokk guzelsınn duru bır guzellıgın var ya masallah annelerimize gerçekten bebeklerın neden bukadar guzel.tatlo oldukları ortada