2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tesekkurler cnm.ins. sana da hayirli olsun.

Canim gecmis olsun dikkat et kendine benim dr coraspini birak dedi lekelenmem olunca igne falan kullaniyomusun
Yok igne vermedi . Progestana dvm.dedi. dun kendi doktoruma ulaşamadim nobetten cikmisti. Bugun soracagim bakalim o ne diyecek coraspin ve progestan hakkinda. Belki igne verir.

ahha canim doktirum bana da zofran verdivama nette de bazi doktorlar siddetlr karsi sabah ictim bi tane ama tereddute dustum sen ne kadar kullandin ilk brbeginde bi soruna sebep oldu mu?

Musluk suyu içemiyorum. Plastik şişeden su içemiyorum . Cam şişe ancak . O da pek yok .

zofrani çok şiddetli olursa veriyorlar.. bana da önerdi ama içmiyorum :) dayanabildigim yere kadar direniyorum :))
Bugun ictim ama keske icmeseydim ben cok fena oluyorum su icsem 10 dk sonra cikiyor midem bosalana kadar cikariyorum hatta bosken bile oguruyorum bos mideyle migrenim var acliltan bubkez de migrenim tutuyor ilac alamiyorum o da ayri yatiriyor gecen hafta perisandim ilac karsitimolmama ragmen ilaclarla normal hayatima donebildim insallah biseynolmaz yavruma Allaha emanet

Günaydın kızlar çok yoğun iş temposu ve benim artan mide bıulantılarıma sabah kusmalar eklendi. Günler geçmiyor sanki midemi yerinden söküp atasım geliyor

Günaydın kızlar çok yoğun iş temposu ve benim artan mide bıulantılarıma sabah kusmalar eklendi. Günler geçmiyor sanki midemi yerinden söküp atasım geliyor
Ben de ilaclarla idare ediyorum ilk cocugumda hic icmedim ama simdi ilgilenmem gereken bi yavrum da var mecbur ilac aliyorum bir an evvel gecsinn haftalar bitsin su bulanti kusmalar ya insallah

Canım ilgilenmen gereken bi yawrun daha var mecbur içeceksin.. zaten bi zararı olsa dr lar vermezki...ben hayatım boyunca ilaca hep onyargili olduğum. İçin direniyorum belki de ben yanlış yapıyorum ... hiç canini sıkma ictim diye

ohh ohh masallah kiskanc mi oglusun bnmki cok kiskanc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…