2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar. Bisey sormak istiyorum. Ben kahvaltı yapamıyorum 2 haftadır peynir yumurta hiçç yiyemiyorum. Şu kahvaltının daha basit yolu yok mu yaaaa 1,5 saattir uyanığım ne yesem diye dusunuyorum

Allah yardımcınız olsun kızlar bir cogunuzda mide bulantısı kusma var insallah bir an önce gecer gider bu günler mutlu hamile gunleriniz gelir

Günaydın kızlar. Bisey sormak istiyorum. Ben kahvaltı yapamıyorum 2 haftadır peynir yumurta hiçç yiyemiyorum. Şu kahvaltının daha basit yolu yok mu yaaaa 1,5 saattir uyanığım ne yesem diye dusunuyorum
2 haftadir sadece ceyrekten az ekmek araso peynir yiyorum.baska bisy almiyor midem

Canım bende duydum çok şükür. Aynen en güzeli doğal yolla almak. Balık zorlasam yermde Ama bulamıyoruz ki hiç bereketli değil bu dönem. Tonbalığı nasıl olur acaba onuda sevmem hiç :)

Ben kahvaltı, yiyemesem yoğurda bal, ceviz, incir, tarçın falan ekliyorum, böyle yiyorum. Ama canimda hep börek çekiyor , direniyorum yememek icin

Kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum benim tsh değerim yüksek çıkmıştı 4.89 doktor dahiliyeye görünmemi istedi bende gittim ve guatr çıktı 9mm küçük dedi doktor ilaç yazdı aranızda guatrı olan var mı doktor çocuğa bi zararı olmaz dedi ama bende korktum yani

Canım bende duydum çok şükür. Aynen en güzeli doğal yolla almak. Balık zorlasam yermde Ama bulamıyoruz ki hiç bereketli değil bu dönem. Tonbalığı nasıl olur acaba onuda sevmem hiç :)
Tonbaligi onermiyolar galiba canim. Hangi baliklari yiyebilirz diye internete bakmistim da 1 2 baligi onermiyolardi. Dr danis bence canim.
Ben balik sevmem kirk yilda 1 yerim. Esim de baliksiz duramaz. Gecen buyuk balık aldik govdesini degil de kafasini yedim. Normalde karsimda biri yese tiksinirim. Bu hamilelikte sevmediklerimi yemeye sevdiklerim de midemi bulandiriyo. Sizlerde de oyle oluyo mu?

Kahve ve çay tiryakisi olan ben açık çay bile içemiyorum. Uf aklıma gelince midem kalkıyor .daha doğrusu sıcak su olan hiçbirşeyi içemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…