- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bende yeni biseyler denemk istiyorum promom alacaktim vazgectikm suanEvet promum canım. İceriğini incelemiş mühendisinoğlu temiz diye aldım da bi tuhaf kokuyo. Gördüm koyduğun resmi canım, almicam vazgectim :)) bu elimdekiler bitince unibaby'ye dönebilirim
Kucuk bir soguk alsa kakasi bizimde oe oluyorBugun benim kız iki kere kaka yaptı ama ikisi de su gibiydi sırtından çıkardı yıkamak zorunda kaldım, ishal desem daha çok kaka yapardı ishal olsa değil ama yaptığı kakalar hardal sarısı su kıvamında napsam bilemedim
Aynı benGorumcekben de pers iş ark ile iftara gittim kilo almışsın bir önce gelişine göre dediler ama haklılar aldım yani ben sürekli yiyorum çocuk 500g alıyor ben kilo kilo valla biraz da Bebek var rahatına vurdum kendimi göbek ben de 5 aylık sanki geçmiyor mu
canım alya da üşüdüğünde oyle oluyor sonra düzeliyorBugun benim kız iki kere kaka yaptı ama ikisi de su gibiydi sırtından çıkardı yıkamak zorunda kaldım, ishal desem daha çok kaka yapardı ishal olsa değil ama yaptığı kakalar hardal sarısı su kıvamında napsam bilemedim
Pütürlü olmaması sorun mu canım? Bizimmki bir aylıktan beri putursuz yapıyor doktora sordum sorun değil dedi. Çoğu zaman da su gibi oluyor komple bez çekiyor. Hatta geçen doktor gördü kakasını anne sütü alanlarda böyle olması normal dedi.Pek bir farklılık yok malesef tam düzeldi diyorum gene yeşil kakaya dönüyor pütürlü kaka yapıyor tamam düzeldi diyorum gene sulu yapıyor kaka sayımız hala fazla
Yasasin kilo kardesligiiiiiiAynı ben
Çocuğun aldığı ayda 400 gr benim aldığım nerdeyse 4000 gr
Ben o saridan kullanıyordum daKızlar bu sleepy sensitive islak mendilden mi kullanıyorsunuz? Ben hala yenidoğan kullanıyorum da bu kampanya çok iyiymişNilufer_3457 Papatyamaviss
Dogru ama her butceyede iyi degil bilmiyorum. Soyle bilsem ki bir taktigim dolana kadar kalsa ama gazla bir cogunca pirtlatiyor. Cok bos bez attigim oluyor kaka yuzunden.2sini de bi süre denemiş biri olarak primanın kalitesi asla sleepy de yok başka bezde de yok hep ya pişik ya tasırma ya ıslaklık vs oldu bizde
Bizim kaka 4 4gunde bire dusunce ben rahatladimBen o saridan kullanıyordum daPapatyamaviss aklimi karistirdi. Unibaby hangisini kullaniyorsun canim
Dogru ama her butceyede iyi degil bilmiyorum. Soyle bilsem ki bir taktigim dolana kadar kalsa ama gazla bir cogunca pirtlatiyor. Cok bos bez attigim oluyor kaka yuzunden.
Oglumda geceleri prima kullanıyordum. Gunduz ne bulursam :)
4 günde bir yapsa bizimki çatlar ortadan ikiyeBizim kaka 4 4gunde bire dusunce ben rahatladimprima devam su anda
Sanırım kızımı tosuncuk olcak diye düşündüm.:)Canım çocuklar 3 yaşına kadar oturuyor o zamanda 15 kilo oluyorlar ondan sonra otur desende oturmaz zaten o yüzden iyi bence
Aldın mı canım sen deKızlar mama sandalyelerinizi aldınız mı? Ben chicco aldım ama 15 kg kısmı aklıma takıldı. Çok az değil mi? Yada bu kadar paraya değermi bilemedim.
Muz ye canım ishal yapan bişey yemişsindirBugun benim kız iki kere kaka yaptı ama ikisi de su gibiydi sırtından çıkardı yıkamak zorunda kaldım, ishal desem daha çok kaka yapardı ishal olsa değil ama yaptığı kakalar hardal sarısı su kıvamında napsam bilemedim
Ben kızım hep iri bebekti şuan 4 yaşında 5 yaş kıyafet giyiyor küçük gelmeye bile başladı ama şöyşe evde 2 mama sandalyesi olmasına rağmen kızım 2 yaşından beri mama sandalyesinde oturmuyor =(Sanırım kızımı tosuncuk olcak diye düşündüm.:)
haklısın canım dogru eger kaka yapmazsa zaten prima daha uzun gidiyor suyu çektiği için ama çok pırtlatıyorsa zaten sürekli degişiyorsun ç8k fark etmez sanırımBen o saridan kullanıyordum daPapatyamaviss aklimi karistirdi. Unibaby hangisini kullaniyorsun canim
Dogru ama her butceyede iyi degil bilmiyorum. Soyle bilsem ki bir taktigim dolana kadar kalsa ama gazla bir cogunca pirtlatiyor. Cok bos bez attigim oluyor kaka yuzunden.
Oglumda geceleri prima kullanıyordum. Gunduz ne bulursam :)
Kaç kilosunuz resimlerde hiç öyle gözükmüyorYasasin kilo kardesligiiiiiiama seninde 2.bebis degil mi benim ikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?