Bende yeni biseyler denemk istiyorum promom alacaktim vazgectikm suankasiniyo bi tarafim uni icin yakiyo fln demisler acaba diyorum yakiyomu cocuun popisi arada kizariyo fln
Ben o saridan kullanıyordum daPapatyamaviss aklimi karistirdi. Unibaby hangisini kullaniyorsun canim
Dogru ama her butceyede iyi degil bilmiyorum. Soyle bilsem ki bir taktigim dolana kadar kalsa ama gazla bir cogunca pirtlatiyor. Cok bos bez attigim oluyor kaka yuzunden.
Oglumda geceleri prima kullanıyordum. Gunduz ne bulursam :)
Bizimkide yuzustu yatmiyor, annem sag olsun kizim bagirdi cagirdi " eh eh " diye ikindi yinede vaz gecmedi . Su anda bir nebze olsun duruyor. Inune ayna koyun oyuncak koyun biraz ise yariyor.Kizlar bu arada bugun dr hic yüzüstü yatirmiyor musun dedi. Hayir dedim. Sirti duzlesmis yatir diyor. Benim kiz basıyor cigligi nefret ediyor. Nasil yapacam bilmiyorum
Yan daha cok yatiyor aslinda ama nasil is anlamadim.
Bir de kan damlasi verme 6. Ayda değerlerine bakip oyle verelimm sadece d vit. Ver dedi.
Encok hangisi ise yaradi. Hepsini alamam bu ay cok harcadikta.Kızlar bestlak damla + solgar bira mayası tableti rutinime dün lactamil ekledim. Geceden beri göğüslerim taş gibi acıyorlar. Sanırım baya baya işe yaradı bu üçlü comboSütü az olanlara öneririm ♥
tutumlu kız canım alan yasadıBizim kaka 4 4gunde bire dusunce ben rahatladimprima devam su anda
Evet canım aldım. Ama işte 15 kg az geldi bana o yüzden sorayım dedim burda. Ayrıca teşekkür ederim indirim bilgisi için sana.Aldın mı canım sen de ♥ Polly 2 start değil mi? Benim henüz gelmedi yolda, umarım memnun kalırız ♥
Benim kızımında düz yatıramıyorum ben. Akşamları bile bazen yüzüstü yatırıp dalınca çeviriyorum. Gaz olayını rahatlattığı için böyle yatırmaya başlamıştım ben. Bazı bebeklerde sevmiyor sanırım karnını bastirmayı. Yüzüstü yatırdığında önüne oyuncak falan koysan ilgilenir belki.Kizlar bu arada bugun dr hic yüzüstü yatirmiyor musun dedi. Hayir dedim. Sirti duzlesmis yatir diyor. Benim kiz basıyor cigligi nefret ediyor. Nasil yapacam bilmiyorum
Yan daha cok yatiyor aslinda ama nasil is anlamadim.
Bir de kan damlasi verme 6. Ayda değerlerine bakip oyle verelimm sadece d vit. Ver dedi.
Ne bileyim pütürlü olması gerek gibi geldi 10 güne kadar öyleydiPütürlü olmaması sorun mu canım? Bizimmki bir aylıktan beri putursuz yapıyor doktora sordum sorun değil dedi. Çoğu zaman da su gibi oluyor komple bez çekiyor. Hatta geçen doktor gördü kakasını anne sütü alanlarda böyle olması normal dedi.
Canım inan bilmiyorum ki hepsini bir kullanıyorum. Ama lactamil içtikten sonra göğüslerim doldu taştı diyeyim. 2 gün önce 2 göğsümden 40 ml zor çıkardım, az önce 120 ml sağdımEncok hangisi ise yaradi. Hepsini alamam bu ay cok harcadikta.
Rica ederim ne demekEvet canım aldım. Ama işte 15 kg az geldi bana o yüzden sorayım dedim burda. Ayrıca teşekkür ederim indirim bilgisi için sana.
Aslında iki yönlü olsa daha iyi olurdu tabi ama ben çift yönlü rahat birşey bulamadım. Çok uzun geldi hepsi bana veya agirdilar. Kızım şimdilik sıkıntı yapmıyor arabada inşallah daha yapmaz yeni alışveriş yapamam şimdi , bunu alana kadar iyice kafa patlatmistim zatenKızlarbende kraft cabin modeli vardi dogumdan itibaren de cok rahat kullandik, ama benimki eteafi keşfetmeye baslayinca durmaz oldu arabada çünkü tek yonlu beni gormeo istiyor durmuyor diye 3 4 gun once sativerdimm iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum suan , iki model var joie mirus ift yonlu kumasini fln degistirmisler baya gizellesmis arava yine hafif az yer va , digeride mamas papas sola 2 asirir agir diyolar bu saatten sonra agir bi arava almak olur mi bilemedim bnde arabasizm suan
Bende sleppy kullanıyorum canım sağol haber verdgn için. Şimdi fiyatta yine zam olmuş marketlerde 28 artık 34 lusu. Ben indirimleri takip ediyorum marketlerin 20 ye düşüyor. Geçen A101 de troy kart ve Türk Telekom indirimlerini birlestirip de 6 paket aldım çok uyguna geldi , Instagram'da Hesabinibilenanne isimli hesap var o güzel indirimlerdeb haberdar ediyorPapatyamaviss ve bebegi sleepy kullanan diger arkadaslarim
Sleepy sitesinde kampanya varmis 4 paket bez 100 lira
90 li 6 paket islak mendil 30 lira
Bende iyiki ablamlar var diyorum ama yeniden doğum yeniden bu süreçlere girmek gözümü korkutuyor yaşımda az değil çok araları olmadan yapmak zorunda kalacağım ben yıprandım tek çocukta 2. İle hepten çökerim herhalde
Ben uni sensitive aliyorum csnim yenidagaba gore daha uygun indirimleri takip ediyorum en 12 tanesini 65 e aldim uygun mu senin icin bilmiyorum ama slepy ne kdrdiBen o saridan kullanıyordum daPapatyamaviss aklimi karistirdi. Unibaby hangisini kullaniyorsun canim
Dogru ama her butceyede iyi degil bilmiyorum. Soyle bilsem ki bir taktigim dolana kadar kalsa ama gazla bir cogunca pirtlatiyor. Cok bos bez attigim oluyor kaka yuzunden.
Oglumda geceleri prima kullanıyordum. Gunduz ne bulursam :)
Olabilir o zamn fiystina flnda bbi bakmam lazim araştıriimUnibaby çok iyiydi de pahali diye bıraktım. Sensitive olanını kullanmadım ama denicem. Tek denemelik küçük paketten al bi dene kuzum. Ben koku konusunda cinsim birazyediğim yemeği bile koklar yerim
Dur bakicaz artikAslında iki yönlü olsa daha iyi olurdu tabi ama ben çift yönlü rahat birşey bulamadım. Çok uzun geldi hepsi bana veya agirdilar. Kızım şimdilik sıkıntı yapmıyor arabada inşallah daha yapmaz yeni alışveriş yapamam şimdi , bunu alana kadar iyice kafa patlatmistim zaten
Hafif birşey bulursun sende umarım canım bebislerde agirlasiyor hafif olması daha iyi olur
Bebek işinde tecrübe pek işe yaramıyor bence ya baksana ilk çoçuğum Melek gibiydi diyorlar ikinci kök söktürüyor gerçi benim ki güneşten daha huysuz olamaz ona Emin’im deEminim burda 2 veya daha fazla çocuğu olanlarda ilk bebekte böyle düşünmüştüren azından tecrübeli olacağız
Kız senin misafirlere noldu ne işin var buradaDur bakicaz artikbende arastirmadayim
Kiizzz beterin beteri var bacim belli olmazBebek işinde tecrübe pek işe yaramıyor bence ya baksana ilk çoçuğum Melek gibiydi diyorlar ikinci kök söktürüyor gerçi benim ki güneşten daha huysuz olamaz ona Emin’im de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?