2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende yeni biseyler denemk istiyorum promom alacaktim vazgectikm suan kasiniyo bi tarafim uni icin yakiyo fln demisler acaba diyorum yakiyomu cocuun popisi arada kizariyo fln

Unibaby çok iyiydi de pahali diye bıraktım. Sensitive olanını kullanmadım ama denicem. Tek denemelik küçük paketten al bi dene kuzum. Ben koku konusunda cinsim biraz yediğim yemeği bile koklar yerim

Benim de kafam karıştı almayı düşünmuyorum şimdi canım

Bizimkide yuzustu yatmiyor, annem sag olsun kizim bagirdi cagirdi " eh eh " diye ikindi yinede vaz gecmedi . Su anda bir nebze olsun duruyor. Inune ayna koyun oyuncak koyun biraz ise yariyor.

Benim kızımında düz yatıramıyorum ben. Akşamları bile bazen yüzüstü yatırıp dalınca çeviriyorum. Gaz olayını rahatlattığı için böyle yatırmaya başlamıştım ben. Bazı bebeklerde sevmiyor sanırım karnını bastirmayı. Yüzüstü yatırdığında önüne oyuncak falan koysan ilgilenir belki.

Ne bileyim pütürlü olması gerek gibi geldi 10 güne kadar öyleydi
bizim de komple bez çekiyor

Encok hangisi ise yaradi. Hepsini alamam bu ay cok harcadikta.
Canım inan bilmiyorum ki hepsini bir kullanıyorum. Ama lactamil içtikten sonra göğüslerim doldu taştı diyeyim. 2 gün önce 2 göğsümden 40 ml zor çıkardım, az önce 120 ml sağdım Lactamil ile başla derim

Evet canım aldım. Ama işte 15 kg az geldi bana o yüzden sorayım dedim burda. Ayrıca teşekkür ederim indirim bilgisi için sana.
Rica ederim ne demek Çoğu 15 kg canım, normal bence. Belli bir yaştan sonra zaten oturmak isteyeceklerini sanmıyorum

Aslında iki yönlü olsa daha iyi olurdu tabi ama ben çift yönlü rahat birşey bulamadım. Çok uzun geldi hepsi bana veya agirdilar. Kızım şimdilik sıkıntı yapmıyor arabada inşallah daha yapmaz yeni alışveriş yapamam şimdi , bunu alana kadar iyice kafa patlatmistim zaten
Hafif birşey bulursun sende umarım canım bebislerde agirlasiyor hafif olması daha iyi olur

Papatyamaviss ve bebegi sleepy kullanan diger arkadaslarim
Sleepy sitesinde kampanya varmis 4 paket bez 100 lira
90 li 6 paket islak mendil 30 lira
Bende sleppy kullanıyorum canım sağol haber verdgn için. Şimdi fiyatta yine zam olmuş marketlerde 28 artık 34 lusu. Ben indirimleri takip ediyorum marketlerin 20 ye düşüyor. Geçen A101 de troy kart ve Türk Telekom indirimlerini birlestirip de 6 paket aldım çok uyguna geldi , Instagram'da Hesabinibilenanne isimli hesap var o güzel indirimlerdeb haberdar ediyor

Eminim burda 2 veya daha fazla çocuğu olanlarda ilk bebekte böyle düşünmüştür en azından tecrübeli olacağız

Ben uni sensitive aliyorum csnim yenidagaba gore daha uygun indirimleri takip ediyorum en 12 tanesini 65 e aldim uygun mu senin icin bilmiyorum ama slepy ne kdrdi

Unibaby çok iyiydi de pahali diye bıraktım. Sensitive olanını kullanmadım ama denicem. Tek denemelik küçük paketten al bi dene kuzum. Ben koku konusunda cinsim biraz yediğim yemeği bile koklar yerim
Olabilir o zamn fiystina flnda bbi bakmam lazim araştıriim bn sensitivden mrmnunum hindistan cevizi yagi var icinde yumusacik geliyovbana

Dur bakicaz artik bende arastirmadayim

Eminim burda 2 veya daha fazla çocuğu olanlarda ilk bebekte böyle düşünmüştür en azından tecrübeli olacağız
Bebek işinde tecrübe pek işe yaramıyor bence ya baksana ilk çoçuğum Melek gibiydi diyorlar ikinci kök söktürüyor gerçi benim ki güneşten daha huysuz olamaz ona Emin’im de

Bebek işinde tecrübe pek işe yaramıyor bence ya baksana ilk çoçuğum Melek gibiydi diyorlar ikinci kök söktürüyor gerçi benim ki güneşten daha huysuz olamaz ona Emin’im de
Kiizzz beterin beteri var bacim belli olmaz
Ben oglumu huysuz uykusuz diyordum bu ondan fena. cikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…