Ben uni sensitive aliyorum csnim yenidagaba gore daha uygun indirimleri takip ediyorum en 12 tanesini 65 e aldim uygun mu senin icin bilmiyorum ama slepy ne kdrdi
Canım inan bilmiyorum ki hepsini bir kullanıyorum. Ama lactamil içtikten sonra göğüslerim doldu taştı diyeyim. 2 gün önce 2 göğsümden 40 ml zor çıkardım, az önce 120 ml sağdım Lactamil ile başla derim ♥
Özellikle kızların kız kardeşi olmalı ya ben de tek kalsın istemem nasip bakalım 4 kız 1 oğlan bizim ikizim var hatta dertleşmeye birebir kız kardeşler
Benim koca ayni türden biZi kaçırsalar asla duymaz onu sahura uyandirmakta işkence çok bilirim uyandırmaya çalıştığım da aç değilim kalkmayacağım der ama sabah bu dediğini hatırlamaz neden kaldirmadin diye hesap soarardi o yüzden geç yatıp sahur yapması onun içinde benim içinde en hayırlısı
Benimki Bebek değil küçük seytanim diyorum dogdugundsn beri kafayi kaydiriyor. 1sn durmuyor falan bi ton seyi var. Oyle bakışları var ki goren bebek degil anlamli bakio dio bazen korkuyorum ondan o anne ben bebekmisim gibi
Benimki Bebek değil küçük seytanim diyorum dogdugundsn beri kafayi kaydiriyor. 1sn durmuyor falan bi ton seyi var. Oyle bakışları var ki goren bebek degil anlamli bakio dio bazen korkuyorum ondan o anne ben bebekmisim gibi
Canım bence maksimum 1-1,5 ay kullanım için şimdi 5 aylık olduk 6. Ayına kadar koyarım ona sonra herhalde desteksiz oturmaya bi nebze başlar o mindere gerek kalmaz
bugünlerde ne zaman kk ya girsem eşim resmen gözlüyor benden daha önemli kk diye laf yapıyor galiba bende uzaklaşacağım buralardan zira sinir ediyor beni