2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Harika hemen alayim. Lactamil iki urunu var biri emziren anneler icin cay digeri sutlu icecek. Hangisini kullandiniz ?

Özellikle kızların kız kardeşi olmalı ya ben de tek kalsın istemem nasip bakalım 4 kız 1 oğlan bizim ikizim var hatta dertleşmeye birebir kız kardeşler

Bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz anneme diyorum çok sağol iyiki üç kız kardeşiz bizi dogurmusssun diye
Kizkardes candır

Benimki de aynı model kesinlikle. Çok sinir oluyorum ama alıştım ne yapalim sans
Ayy işte o bende kış uykusuna yattı bizimki derim oyle derin yarar
Y kromozomuyla taşınan bir özellik galiba

Benimki Bebek değil küçük seytanim diyorum dogdugundsn beri kafayi kaydiriyor. 1sn durmuyor falan bi ton seyi var. Oyle bakışları var ki goren bebek degil anlamli bakio dio bazen korkuyorum ondan o anne ben bebekmisim gibi
Yaa bende 4 ay fotosunda dedim büyük insan gibi anlamlı bakmış diye büyümüşde küçülmüş bu kız ❤❤

Benimki Bebek değil küçük seytanim diyorum dogdugundsn beri kafayi kaydiriyor. 1sn durmuyor falan bi ton seyi var. Oyle bakışları var ki goren bebek degil anlamli bakio dio bazen korkuyorum ondan o anne ben bebekmisim gibi

Kız çocuğa şeytan deme

Maşallah anlattıkların birebir benim oğlumda da var maşallah algılari açık kuzuların

Canım o mindere uzun süreli oturabilir mi bende bakmıştım da kısa mı kullanılır diye bilemedim.. ne tatlı olmuş küçükhanım
Canım bence maksimum 1-1,5 ay kullanım için şimdi 5 aylık olduk 6. Ayına kadar koyarım ona sonra herhalde desteksiz oturmaya bi nebze başlar o mindere gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…