Evet kızkardeş gibisi yok bencede. Benim kardeşim uzakta ama ordan bile yetiyor varlığı.Bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz anneme diyorum çok sağol iyiki üç kız kardeşiz bizi dogurmusssun diye
Kizkardes candır❤❤❤
Adam ilgiye alismis ne yapsin :)bugünlerde ne zaman kk ya girsem eşim resmen gözlüyor benden daha önemli kk diye laf yapıyor galiba bende uzaklaşacağım buralardan zira sinir ediyor beni
Daha guzelleri iyileri sizin olsun❤
Güle gule kullaninin canım çok güzel
No no nooooBebişlerimiz fit tabi hazırlar ya biz anneler hazır mıyız
Benimde hiç bebeklik fotom yok hep 1 yaş sonrası benimde içime o yer etmiş ki telin hafızası hiç boş kalmıyorAyy hele bizim 7 kardeşiz hangi birimizin oyuncağı olsun bi tane barbie bebeğim vardı resmen kirlenmesin diye şeffaf kutusunda severdim çıkarmazdım allahım ne gunlermiş şimdi kızım bişeyden mahrum kalmasın bak nasıl aklıma yer etmiş unutamıyorum diye herşeyi almaya çalışıyorum elimden geldiğince
Benimki de öyle yapıyor birde gücümü toplarken dudaklarını yuvarlıyorBenimki de öyle kalkmaya çalışıyor mekik çeker gibi. Ayaklar da aynı oranda kalkıyor komik görünüyorçocuk yata yata sıkılıyo artık ya etrafını görebilsin hafif oturtayım bugün bi o zaman
Ben ileriyi de düşünüp baston travel aldım açıp kapatmak falan çok kolayda bagajıma bu bile zor sığdı.Benim rahat sigiyor tek basima rahatca koy cikar yapip arabaya geziyoruz kizimla surekli❤ ama baston sart tatilde kumsalda vs gezerken
Uyurken mi yatırmak gerekiyormuş ben gaz problemi bittiğinden beri uyurken yatırmıyorum ama her uyandığında 3-5 dakka yatırıyorum boyun kasları güçlensin diyeKizlar bu arada bugun dr hic yüzüstü yatirmiyor musun dedi. Hayir dedim. Sirti duzlesmis yatir diyor. Benim kiz basıyor cigligi nefret ediyor. Nasil yapacam bilmiyorum
Yan daha cok yatiyor aslinda ama nasil is anlamadim.
Bir de kan damlasi verme 6. Ayda değerlerine bakip oyle verelimm sadece d vit. Ver dedi.
Bebişle ilgilenirken kaçamak yapmış gibiKız senin misafirlere noldu ne işin var burada
Bizde 3 kızız:)) kesinlikle candır kandır herşeydir onlarBizde 3 kız 1 erkek kardeşiz anneme diyorum çok sağol iyiki üç kız kardeşiz bizi dogurmusssun diye
Kizkardes candır❤❤❤
Sağol cnm çok hoşuma gitti benimde bakayım yinede kısa sürede olsa işe yarar mutfakta falanCanım bence maksimum 1-1,5 ay kullanım için şimdi 5 aylık olduk 6. Ayına kadar koyarım ona sonra herhalde desteksiz oturmaya bi nebze başlar o mindere gerek kalmaz
Uyurken veya degil arada yatirmak gerekiyormus iste ben bazen 2 dk gecmeyecek kadar yatirttiriyordum ama hic kafasini koymuyor. Surekli dik dik tutuyor ve agliyor. O yuzden koymuyordum.Uyurken mi yatırmak gerekiyormuş ben gaz problemi bittiğinden beri uyurken yatırmıyorum ama her uyandığında 3-5 dakka yatırıyorum boyun kasları güçlensin diye
Benimki canavarını gizli tutuyor.. babasıyla çığlık yarışı yapıyor şimdidenDogdugundsn beri öyle kuzum ben yandım❤ bak Lina ya maşallah Melek Melek ❤
Ben yl yüz üstü yatiriyorum valla 3 hafta oldu galibaUyurken veya degil arada yatirmak gerekiyormus iste ben bazen 2 dk gecmeyecek kadar yatirttiriyordum ama hic kafasini koymuyor. Surekli dik dik tutuyor ve agliyor. O yuzden koymuyordum.
Oyuncak falan sallarsam seslenirsem dik tutuyorda diğer türlü ayaklarıyla çırpınıp kafasını yere gömüp garip sesler çıkarıyorUyurken veya degil arada yatirmak gerekiyormus iste ben bazen 2 dk gecmeyecek kadar yatirttiriyordum ama hic kafasini koymuyor. Surekli dik dik tutuyor ve agliyor. O yuzden koymuyordum.
Benim bucur koynumda bile yüzüstü gibi oluyor ya o sekilde de yatmiyor. Kadayi dikiyor, kalkacak demeli ☺Oyuncak falan sallarsam seslenirsem dik tutuyorda diğer türlü ayaklarıyla çırpınıp kafasını yere gömüp garip sesler çıkarıyor
Çocuk etrafı görmek istiyorBenim bucur koynumda bile yüzüstü gibi oluyor ya o sekilde de yatmiyor. Kadayi dikiyor, kalkacak demeli ☺
Geceleri de mi öyle uyuyor cnmBen yl yüz üstü yatiriyorum valla 3 hafta oldu galiba
Biz maclaren aldık çok memnunuz. Hafif ve kullanımı kolay bir arabaKızlar bir de ben 1 yaş ve sonrası için hafif, kolay katlanabilen ve mümkünse uçaklarda kabin boy olarak kullanılabilen baston bebek arabası tarzı bir şey arıyorum. Böyle bir önerisi olan var mı? Chicco ohlala var ama kullananlar pek memnun kalmamış konfor açısından. Silver cross diye bir model var epey indirime girmiş ama kullanıcı yorumlarına ulaşamadım pek. Hazır çoğu şey indirimdeyken alıp kenara koymak istiyorum, malum her geçen gün zamlanıyor her şey
O şapşigi yerim annesiii❤Oyuncak falan sallarsam seslenirsem dik tutuyorda diğer türlü ayaklarıyla çırpınıp kafasını yere gömüp garip sesler çıkarıyor
Evet gece de uyuyor kuzum sirtustu yatarsa en gec 15dk icinde uyandiriyor kendini uykuda dahi durmuyor eller kollarGeceleri de mi öyle uyuyor cnm
İlerleyince gördüm karar vermişsiniz bileKızlar baston olarak silver cross jet modeline karar verdim. Siparişi verdik haftasonu indiriminde olduğu için evimize gönderecekler. Çok pratik bavul gibi oluyor aynı çekçek kısmı bile oluyor. Ve cidden hafif 6 kilo benim bebek arabamın yarısından bile az. Sürüş konforu iyi gibiydi ama tabi dışarda bebekle denemek lazım. Ohlalayı cidden ben de beğenmedim mağazada sürdüğüm halde.. Gelsin kızımla birlikte de deneyeceğim ♥
O şapşigi yerim annesiii❤
Folik asit bebesiEvet gece de uyuyor kuzum sirtustu yatarsa en gec 15dk icinde uyandiriyor kendini uykuda dahi durmuyor eller kollar
Benim on elimde on marifetKız senin misafirlere noldu ne işin var burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?