2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde hiç bebeklik fotom yok hep 1 yaş sonrası benimde içime o yer etmiş ki telin hafızası hiç boş kalmıyor
Benimki de öyle yapıyor birde gücümü toplarken dudaklarını yuvarlıyor bende 1-2 dakikayla başladım bakalım
Benim rahat sigiyor tek basima rahatca koy cikar yapip arabaya geziyoruz kizimla surekli❤ ama baston sart tatilde kumsalda vs gezerken
Ben ileriyi de düşünüp baston travel aldım açıp kapatmak falan çok kolayda bagajıma bu bile zor sığdı. 6 aydan sonra daha iyi olur sanki ben hala anakucağı ile kullanıyorum.
Uyurken mi yatırmak gerekiyormuş ben gaz problemi bittiğinden beri uyurken yatırmıyorum ama her uyandığında 3-5 dakka yatırıyorum boyun kasları güçlensin diye
Kız senin misafirlere noldu ne işin var burada
Bebişle ilgilenirken kaçamak yapmış gibi
Bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz anneme diyorum çok sağol iyiki üç kız kardeşiz bizi dogurmusssun diye
Kizkardes candır❤❤❤
Bizde 3 kızız:)) kesinlikle candır kandır herşeydir onlar

Canım bence maksimum 1-1,5 ay kullanım için şimdi 5 aylık olduk 6. Ayına kadar koyarım ona sonra herhalde desteksiz oturmaya bi nebze başlar o mindere gerek kalmaz
Sağol cnm çok hoşuma gitti benimde bakayım yinede kısa sürede olsa işe yarar mutfakta falan

Uyurken mi yatırmak gerekiyormuş ben gaz problemi bittiğinden beri uyurken yatırmıyorum ama her uyandığında 3-5 dakka yatırıyorum boyun kasları güçlensin diye
Uyurken veya degil arada yatirmak gerekiyormus iste ben bazen 2 dk gecmeyecek kadar yatirttiriyordum ama hic kafasini koymuyor. Surekli dik dik tutuyor ve agliyor. O yuzden koymuyordum.

Uyurken veya degil arada yatirmak gerekiyormus iste ben bazen 2 dk gecmeyecek kadar yatirttiriyordum ama hic kafasini koymuyor. Surekli dik dik tutuyor ve agliyor. O yuzden koymuyordum.
Oyuncak falan sallarsam seslenirsem dik tutuyorda diğer türlü ayaklarıyla çırpınıp kafasını yere gömüp garip sesler çıkarıyor

Oyuncak falan sallarsam seslenirsem dik tutuyorda diğer türlü ayaklarıyla çırpınıp kafasını yere gömüp garip sesler çıkarıyor
Benim bucur koynumda bile yüzüstü gibi oluyor ya o sekilde de yatmiyor. Kadayi dikiyor, kalkacak demeli ☺

Benim bucur koynumda bile yüzüstü gibi oluyor ya o sekilde de yatmiyor. Kadayi dikiyor, kalkacak demeli ☺
Çocuk etrafı görmek istiyor engellemeyin meraklı cimcimeyi bazen uyuduğunda yüzüstü üstümde yatırıyorum sonra sıkılıp uykusunda itiyor beni yere bırakınca devam ediyor uyumaya dışlanmış gibi hissediyorum bende

Biz maclaren aldık çok memnunuz. Hafif ve kullanımı kolay bir araba

İlerleyince gördüm karar vermişsiniz bile hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…