2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
68kusurum boyum 175 ondan kurtarır aks ben 55kiloydum hedef yine o
Maşallah ben 75 te çakıldım kaldım boyum 167 eşim dalga geçiyor yürürken karnın sallanıyor diye o kadar moralim bozukki o kadar abartıda yemiyorum artık çokta yoruluyorum gece gündüz ama gitmiyor anlamadım şu yamuna korse işe yararmı sence?

Hayırlı geceler kızlar, nasılsınız?? Bebişler nasıl? Yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara. Çok zor günler geçirdim , kolumda bi tümör tespit edildi, çok şükür dün temiz sonucu geldi yeniden doğmuş gibiyim, sanki 2. Bi şanş verdi rabbim bana. Elhamdülillah .. sizler nasılsınız? Büyüdü mü paşalar prensesler
Ben bu süreçte doğru dürüst çocuklarımla bile ilgilenemedim ameliyat felan olunca. Ama çok şükür küçük paşam da sakin bi bebek, üzmedi beni hiç bu süreçte

Cok gecmis olsun cnm

Geçmiş olsun canım. Şükürler olsun

geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir daha göstermesim

Çok geçmiş olsun canım

Canım çok çok geçmiş olsun. Elhamdulillah. Rabbim kimseye göstermesin. Bizler iyiyiz çok şükür Paşana da maşAllah

Çok geçmiş olsun canım , inşallah bir daha böylesi zorluk yasamassnz , maşallah oglusuna annesine yardımcı olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…