2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben aldım ama kullanmadim pek çok daraldim yani cok kisitlanio hareket bide gunde 8saat takim diyorlar en az. Zaten egzersiz ve yediklerine dikkat etmeden cok ise yaramaz diyor herkes muvize beklemeyin diye.. bilmiyorum ki inan. İnsanlarla konustum ise yariyo diyenlerdr yuruyusde yapiomus dikkat de ediomus zaten

Çok geçmis olsun kuzum cok sukur Rabbime cok sevindik❤❤ sen iyi ol dikkat et kendine ki minis iyi olsun zaten aslinda oncelik bizim o yuzden dogrusu.. Rabbim tektarlartmasin insallah

cok gecmis olsun cnm rabbm darda olanlara sifa versin yardimcisi olsun

Çok şükür geride kalmış rabbim seni evladlarina bağışlamis canım çok geçmiş olsun
Maşallah küçük pasamada annesine yardımcı olmuş bu süreçte

Biz iyiyiz çok şükür canım yakında 5 aylık olacağız zaman hizla akıyor

Ya maşallah bakışlara bak Çin gibi maşallah ❤ bunlar bu yüzden çok çektiriyor bizlere

bsebse Nilufer_3457

Kızlar bende pek et yemeyi sevmem proteini kefir ve yumurta ile çözdüm. Günde 2 yumurta bide SEK marka kefir var meyveli çok güzel tavsiye ederim. Kesiri özellikle Asya’nın doktoru söylemişti içinde probiyotik yararlı bakterilerde var bebek içinde önemliymiş

canım cok gecmıs olsun gerçekten zor zaman geçirmişsin paşan hıssetmıs de üzmemiş seni ne güzel. neyseki geçmiş Allah beterınden korusun bizler de çok iyiyiz şükür benım kızım da beni zorlamıyor sakin maşallah sagolsun yuvarlanıp gıdıyoruz

Maşallah kuzuma

Biz yaza haziriz yaa siiiiiz

Ya bende almak istiyorum

Nilufer_3457 Dr ek gıdaya gec dememiş Dr
300 Gr yeterli mi buldu onu anlamadım canım
İlaç iyi gelirse süt konusunda banada haber veririmisin
Bir hafta sonra cagirdi. O zaman kilo alim durumana bakıp konusuruz dedi. Haberdar ederim canim.
Cok cok gecmis olsun canim.
Ya ben süt içemiyorum. Anca yogurt ve ayran icebiliyorum. Kefirin tadi nasil ki acaba bir deneyim. Bugun alisveris yapacagiz zaten . Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…